FIV 119
Raspunsuri - Pagina 29
![](images/user_woman.png)
Aldolina spune:
LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele sfintilor Constantin si Elena. Ziua de azi sa va aduca tuturor multe bucurii si sufletzele in burtica!
Eu astazi sunt Z3 de CM, sunt multumita ca nu m-am dereglat si ca toate decurg in mod normal. Vineri ma duc la dr. sa discut de histeroscopie, vreau s-a rog sa-mi faca din nou si o HSG, sa stiu daca trompele sunt in continuare permeabile, macar sa traiesc cu speranta ca exista sanse sa se intample vreo minune si in pauza dintre FIV-uri.
Galuscuta, Felicitari pentru galuscutze,
sa creasca mari si sa fie sanatosi/sanatoase. Sarcina usoara si la termen!
Antosit, pentru maine.
Madalina, ce faci, cand te duci la eco?
Zouzou, imi pare tare rau, chiar nu ma asteptam...
Nusy, Carry, Dream, tin pumnii sa se prinda puiutii de burtik si sa ramana acolo pana la termen.
Angelia, mai e putin si faci testul, nu? Tin pumnii.
Rubia, sper ca au rezistat puiutii si acum stau la caldurica la mamica lor.
Aurel Cris, iti tin pumnii in continuare, pe cand punctia?
Aly, noutati? Vesti de la rusi?
Venera, imi pare rau..
Moniland, felicitari pentru kg in minus . Si eu am inceput un regim de slabire combinat cu multa miscare pentru ca vreau si eu sa slabesc vreo 5-6 kg, pe care le-am luat in urma tratamentelor.
Mirela1, Madalina, Sheri, Moniland, Zouzou, Cris86, Aurel cris, LilianaFi, Aly, Danyalo, Adhnana, Liana, Adina, Pussi, Andicu, IoanaTugs, Relya, Flori, Nusy si tuturor fetelor, multumesc pentru incurajari si gandurile voastre bune, va doresc tot binele din lume si sa aveti parte de multe bucurii in tot ceea ce faceti.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Moniland spune:
Of,Of, Zouzou, zouzou, ce rau imi pare. E totusi bine ca nu te lasi prada tristetii si vrei cat mai repede o noua incercare. Numai daca incerci poi reusi, caci altfel....
Monica
Andrada.P spune:
Galuscuta felicitari!! Sa ai o sarcina frumoasa si usoara!
Nusy ti-am scris PM
Zouzou imi pare tare, tare rau! Ma bucur ca esti optimista si te gandesti deja la al 3-lea. Si eu ma gandesc numai la asta. M-am lasat de fumat (doar de 3 zile, sper sa rezist pana in toamna...), mananc foarte sanatos, fac miscare si sper ca toate astea vor ajuta!
Rami73
Kitta iti doresc mult, mult succes, sa ajungi la punctie si ET!!!
Aldolina abia astept sa ne vedem vineri! Eu am visat toata noaptea ca stau de vorba cu Cezara in asteptarea histeroscopiei. I-am pus toate intrebarile pe care le aveam dar nu-mi mai aduc aminte raspunsurile toate FIV-oasele, fara exceptie!
Andrada
gabiu spune:
rami73, nusy, moniland va multumesc pentru aprecieri, va pup pe toate
nusy, ai grija de tine, trece si discomfortul asta si ai sa vezi ca totul va fi ok
gabi-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rubia/rubia.jpg)
rubia spune:
in primul rand vreau sa va multumesc pt sustinere
vesti noi: momentan sunt bune am 3 puiuti la purtator.
de ieri de la ora 16.00 am dormit non-stop(si in masina si de cum am ajuns acasa)pana azi la 9.00
o remuscare am dupa ET dupa ce am stat intinsa vreo 20 min si mi s-a zis ca pot sa plec m-am dus la toaleta ca nu ma mai puteam abtine.e posibil sa fi eliminat ceva???
acum am miciodureri de burta nimik mai mult ,nici macar sanii nu sunt tensionati,
k,vedem ce va fi
zouzou imi pare rau
La multi ani de Sf. Constantin si Elena!
bebi_f spune:
LA MULTI ANI TUTUTROR SARBATOTITILOR
galuscuta felicitari pentru reusita puiuti sanatosi si la termen sa-ti dea Dumnezeu
antosit, rubia sa aduceti vesti bune
zouzounaki , sper sa reusesti cat mai curand sa-ti indeplinesti visul
toate fetele.
Monica-Elena spune:
Rubia de ce nu ai cerut sa ti se bage sinda sa ti se goleasca vezica? Este posibil ca in 20 min sa ti se fi inchis tostusi colul.