FIV 119
Raspunsuri - Pagina 21
danyalo spune:
nusyk--somn usor , drum bun si intalneala placuta cu puiutii!
Ne gandim la tine!
Zouzilci-LA MULTI ANI! Sa dea DD ca sa primesti cel mai frumoas cadou sau !
antosit, adina-
Eu ziua 29 azi , a 9-a injectie de inhibare...deja apar primele semne de maroneala!
va pupez
dany
angelia spune:
De Kora, Cellu, Pussi ce mai stiti?
zouzounaki Informatii pentru prima pagina:
1 FIV+ICSI, FertilityCenter Berlin, Dr. Anette Siemann, in asteptare.
Pupici
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Va multumesc frumos pentru urari fetelor!
Deasemenea multumesc tuturor fetelor de la intalnire pentru cadou si pentru ziua minunata pe care mi-au oferit-o!!
Zouzounaki LA MULTI ANI!! Si cadoul cel mai de pret sa fie un bebe, sau doi...!! Tin pumnii in continuare!
Aldolina i-mi pare sincer rau! Sa nu-ti pierzi speranta iubita, intr-o buna zi se va implini si visul tau!
Nusy tin pumnii maine si poate ne vedem, pentru ca si eu merg maine dimineata pe la ora 07:30 la Giulesti, te sun, poate te vad!
Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html
zouzounaki spune:
Antosit,Danyalo,Ioanatugs va multumesc mult pt urarile si gindurile voastre
Nusy mult succes!
LilianaFi
Adina1967
Danyalo,Adina spor la inhibare
Antosit,Angelia,Zouzounaki
pupicele tuturor si somnic usor
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
Relya spune:
Aldolina off Doamne !!! Cuvintele sunt de prisos...imi pare nespus de rau
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Relya spune:
Zouzou La multi ani ! - iti spun si eu cu intarziere
Sa fii sanatoasa iubita si fericita ! Iar luni sa-ti primesti cadoul mult asteptat ! Sa dea Dumnezeu !!!
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
aurel_cris spune:
ZOUZOU iti spun si eu sa dea Dd ca anul asta sa ai cel mai frumos cadou din viata ta
Adhnana spune:
Zouzou LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, iubita si luni te asteptam cu un test de sarcina pozitiv!
nusy Bafta la ET!
Adhnana 19 fix
miki-miki spune:
VESTI BUNEEEEE! Am vb cu Nusy si mi-a spus ca are in burtica 3 embrioni frumosi fara fragmentatii de 8 celule. Super! Acum sa ne rugam sa se prinda. E super incantata de toata echipa si optimista in sansa ei.
Miki
aurel_cris spune:
Bravo Nusy ma bucur pt tine acum esti graviduta si cu ajutorul lui DD asa vei ramine timp de 9 luni.
MIKI multumim pt vesti,tu ce mai faci??