FIV 119
Raspunsuri - Pagina 20
angelia spune:
Aldolina iubita, imi pare sincer rau, dar nu te lasa, fruntea sus, ne luam de manutze si mergem mai departe, pentru ca vom reusi.
ZOUZOUNAKI!!! LA MULTI ANI!
Ai putina rabdare, cadoul cu 2 liniute o sa vina curand. Mititeii sunt cumintei acolo la tine in burticuta
Pupici si sa auzim numai de bine.
Si eu am doar o tensiune in sani, in rest, nici macar pofta de mancare. Si cosmaruri...am si eu. Groznice. Povesteste-le cuiva, daca vrei chiar si aici, cica e bine, ca nu se intampla sau se intampla contrariul.
Angelia
Adina1967 spune:
Aldolina nu-mi vine sa cred! Imi pare tare rau dar priveste innainte nu-ti pierde speranta. Din pacate sintem prea multe care am trecut prin acelasi esec ca si tine deci nu esti singura...
Adina1967 spune:
Fetelor eu ieri am facut primul Eco in a 5 a zi de inhibare. Endometrul era de 7,2 si doctorul mi-a zis ca vede cel putin 6 foliculi. Or mai aparea si altii mai tirziu? Oricum eu as fi multumita si cua acesti 6 doar sa fie de calitate. Nu mi-au modificat doza de injectii pe care le fac singura in burtica. Miine fac al 2-le Eco sa vedem ce-o mai fi.
Hai sa va povestesc ceva. Ieri am vorbit cu o doamna care a facut si ea acum vreo 3 ani FIV aici in Grecia. Doctorul i-a zis atunci sa nu-si faca prea multe sperante caci primul FIV chiar si al 2-lea se prinde foarte greu, sansele de reusita fiind forte scazute peste tot in lume. Ca urmare doamna in cauza nu si-a facut deloc vise, s-a calmat si a urmat procedura ca si cum ar fi fost o pregatire din naintea marelui FIV. Rezultatul a fost pozitiv din prima si nu numai , in prezent are doi gemeni, baietel si fatita, 2 ingerasi de copii si e foarte fericita. Doamna are in prezent 43 de ani. Sfatul ei: repaus total si cit se poate de relaxate.
Deci fetelor v-am povestit asta si insist ca si Oana sa nu va stresati deloc si mai ales nu va ginditi intr-una la simptome. Stiu ca ceea ce spun nu e ceva nou pt voi si mai ales stiu cit de greu este sa ne mentinem calme insa ginditi-va cit de mult conteaza. Va pup pe toate si sa auzim numai de bine,
andicu spune:
Aldolina, imi pare rau ...! capul sus, nu trebuie sa renunti!
Zouzou, Anto, sunt alaturi de voi!
Zouzou , iubita, ! sa-ti dea Dumnezeu bebelasul mult dorit, multa sanatate si viata fericita alaturi de familie!
Andicu 32+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
nusy spune:
Zouzou: La Multi Ani!!!!!Sa fii sanatoasa,iubita,fericita si sa dea DD ca in burtica ta sa se afle chiar acum un zouzounel dragalas!
Nusy
zouzounaki spune:
Angelia,Nusy,Monica-Elena,Andicu va multumesc din suflet...sinteti minunate...si imi doresc ca urarile voastre sa devina realitate
azi am fost z9 prima plimbarica pe linga casa,unde este iarba verde,m-am plimbat in pas usor cu sotul la brat,cam o jumate de ora,dupa care m-am instalat la locul de onoare in pat...luni am sa fac testul
va pup pe toate
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
antosit spune:
ZOUZOULEEEE LA MULTI ANI SA FI SANATOASA SI IUBITA , IAR LUNI SA PRIMESTI CEL MAI FRUMOS CADOU:II
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
antosit spune:
Nusy et cu reusita maine, tinem pumnii in continuare pt. puiuti tai sa creasca mari si mumosi!
Adina stai bine si ai dreptate, decat multi si prosti mai bine putini si buni! Bafta sa vi cu vesti bune maine de la eco.
Madalina, Danyalo, Andrada, Liana, Andicumultumesc si va pupic!
Anto
nusy spune:
Anto: mersic!
Eu va las,fetelor,ma duc la nani ca trebuie sa ne trezim la 1.30 ,pentru ca la ora 2 plecam , sa putem fi la Giuly la 6.45.
Mai vorbim sambata seara,cand ma intorc!
Nusy
antosit spune:
Nusy somn usor si drum bun maine!Am sa ma gandesc la voi si am sa spun o rugaciune.DOAMNE-AJUTA!
KORAAAAAAA tu unde ai fugit?
Anto