FIV 119

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Aldolina imi simt sufletul strins in piept de parere de rau...cuvintele sint de prisos...liniste sufleteasca iti doresc si o noua incercare cu reusita

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

astazi de sarbatoarea INALTAREA DOMNULUI,am mai inaintat cu un an in viata...mi-am dorit sa-mi fac testul azi in z9,dar sint prea lasa...m-au speriat cosmarurile de azi noapte,vazind medici discutind...mai bine nu le insir..m-am trezit speriata,burticuta mea o simteam bine,ma gindeam la puiutii mei ca sint bine...
imi doresc ca azi Domnul sa-mi inalte sufletul la ceruri de fericire si sa-mi dea viata in pintec...acelasi lucru vi-l doresc si voua...sa pilpaiasca licare de viata in burticutele voastre...ma agat si eu de acest licar de speranta,ca un suflet care rataceste in bezna,si care se agata de lumina unui licurici,lumina plina de speranta,care-l va scoate din intuneric...imi doresc disperat de mult ca macar un suflet sa fi prins viata la mine in burtica...va doresc dragele mele,o inaltare a rugilor voastre,o inaltare a sperantelor voastre...fie ca Inaltarea Domnului sa va inalte rugile catre cer...

Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Ma gandesc ca as putea spune ca durerile sunt semne de sarcina.
E cineva care a ramas si nu a avut dureri de sani, burtica, ovare etc...? Ca nu cumva sa generalizez si cand colo sa gresesc.

Monica

si totusi am gasit o fericita pe forum..sigur sint mai multe..o cheama Teodoransi nu a avut absolut nici un fel de simtome...deci se poate,si imi doresc ca si eu sa fiu un exemplu de sarcina fara simptome clare
PS.uite aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90597&whichpage=6

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Zuzule mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau. M-a impresionat dorinta ta atat de mare sa ai un bb si credinta ta in Dumnezeu. Esti f credincioasa si sunt sigura ca DD iti pregateste o surpriza frumoasa. Si ca sa-ti dau un pic de optimism in sansa ta iti spun ca acele cosuri care au aparut acum sunt semn bun. Din cate imi aduc aminte ZisaCami si Andicu au spus ca le-au aparut niste cosuri. Asa ca eu zic ca acolo in burtica e un Zonzonica mititel care vrea sa-l tii in brate peste 9 luni.
NusycAre vesti bune dar o las pe ea sa scrie pt ca pana acum i le-a scris eu. Bafta maine Nusy, surioara mea, si spune-le nepoteilor mei ca-i pup si ca ii rog sa stea la mami in burtica 9 luni. Stiu ca nu-i vrei pe toti dar dc se prind vin eu si te ajut la scutece.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Aldolina imi pare sincer rau..capuu sus mama..vom reusi pana la urma..
Anto,zuzu va tin pumniii!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Aldolina ,imi inchipui cum a fost la sedinta dupa vestea asta,efectiv nu stiu ce pot sa iti spun,imi inchipui ce este in sufletul tau.Curaj trebuie sa reusim toate odata si odata

Mergi la inceput

Miki-Miki,Liana

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

zouzounaki nici eu nu am avut nici un simptom. In ziua 12 m-am ridicat din pat si m-am dus direct la borcanul cu muraturi si am baut zeama de muraturi cu polonicul, daca vrei sa-i zici semn asta a fost singurul. In rest nu tu sani durerosi, nu tu greata, nu tu voma(asta nu am avut nici in cele 9 luni de sarcina), doar pofte de papica la greu(pe la 3 luni in plina iarna la 2 noaptea mi s-a facut pofta de fructe de padure si a plecat bietul meu sot dupa fructe de padure, noroc ca a gasit congelate ca pofta e pofta.
Asa ca nu e obligatoriu sa ai vreun simptom. Eu in primele luni cel putin ptr ca nu aveam nimic o intrebam mereu pe dna dr daca mai sunt gravida ca nu ma mai dor sani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Aldolina, scumpa mea, curaj si inainte!Odata si-odata trebuie sa reusim!

Mikishor, Mirelus, Pisix : Multumesc pentru telefoane!

Fetele mele dragi,va multumesc inca o data tuturor pentru urari,galerie,sfaturi...nu stiu daca vestile mele sunt chiar asa bune,pentru ca din cele 4 ovocite fertilizate ieri,azi aveam 3 embrioni.Nu am mai intrebat de cate celule,asa ca nu stiu cum sunt,dar oricum e o faza intermediara in dezvoltarea lor,caci pana maine,la ET se pot schimba multe.Sper ca in bine si nu in rau...Vom vedea maine exact cum stam. Cat despre sangerare, am pus aseara - la sfatul Denisei- utrogestanul intravaginal si vad ca a stat bine-mersi inauntru iar azi mi-a incetat si sangerarea.Asa ca..e bine!

pentru toate ,mult noroc...caci norocul se pare ca e cel mai important in acest proces al FIV-ului.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

NUSY va fi bine vei vedea,stai linistita asa a fost si cu gigei
CARRY tu nu ne mai dai nici o veste?????
LARA nici tu nu ai mai zis nimic,in ce stadiu esti????

Mergi la inceput