FIV 119
Raspunsuri - Pagina 16
Relya spune:
Nusy,Andicu multumesc frumos !
Aldolina
Maine ma duc sa fac pap test si analizele din secretii...Deja mi-e tarsha......
Bafta maxima tuturor !
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
alina_alexandra spune:
Fetelor,
Am intrat si eu in linie dreapta. Ieri am facut dipherelinne de 3,75. Din cite am citit pe forum inteleg ca se face la ore fize dar mie dr. mi-a spus ca nu conteaza, ci trebuie numai sa fie cu aproximativ 5 zile inainte de CM....?? Acum ar trebui sa astept 2 sapt si dupa sa fac analize hormonale. Dr. nu mi-a spus ce analize, asa ca va rog pe voi sa imi spuneti care sunt analizele si cit dureaza pina se incepe stimularea. Si vroiam sa va mai intreb ceva, dupa diphereline mai vine sau nu CM luna asta?
Multumesc mult pentru ajutor si DD sa ne ajute!
nusy spune:
Andicu,Zouzou,Flori,Anto,Relya:
Denisa: multumesc mult pentru mesaje.
Alina, dipherilinul se face la ore fixe in cazul in care faci din-acela de 0,1 mg,pentru ca se face cam 2 saptamani si abia apoi se incepe stimularea.Tu vad ca ai avut doza unica,de 3,75 mg , de aceea nu conteaza ora.Nu stiu sa-ti zic daca vine sau nu menstruatia la acest tip de inhibare,pentru ca eu am facut din cealalta si la aceea vine menstruatia.Fetele care au facut ca tine te vor lamuri cu siguranta.Hormonalele probabil vor fi : FSH,LH, estradiol,poate si prolactina( nu stiu sigur).Multa bafta,sa incepi cu dreptul!
MRL: concediu placut,sa vii cu forte proaspete si,de data asta,FIV-ul sa fie norocos!
Nusy
rubia spune:
zouzou tot la Medsana fac cu prof Ancar ca mai aveam 5 embrioni congelati.
nusy bafta
...de maine incep utrogestanul cate 12/zi
angelia spune:
Va multumesc din suflet pentru raspunsurile si sfaturile voastre. Mi-au dat lacrimile cand am vazut cate sunteti alaturi de mine. Sunteti nemaipomenite. Cred ca am inceput sa va iubesc. . O sa fim cuminti cuminti cat va fi nevoie. O cauza mai nobila nici nu cred ca exista. Am asteptat momentul asta 3 ani.
Doctorita mea nu-mi spune mai nimic. Spune doar "totul e ok". Nu stiu rezultatul la nicio analiza. Doar la ET mi-a spus clar cati foliculi am avut, cati au fost fecundati, cati mai am congelati, ce tratament sa iau si cum...Am respectat totul cu strictete - si injectiile mi le facea sotul la ora exacta (saracul venea de la serviciu sa ma injecteze, ca eu nu pot suporta sa vad cum intra acul in piele, lesin cu acul in mine ), doar de baut nu prea pot bea 2,5 l/zi. Greu reusesc si 2 l. M-am lasat si de fumat de 2 saptamani. Poate si de-aici stresul.
A venit si sotiorul meu de la serviciu si m-a luat in brate. M-am mai linistit. Maine va fi si mai bine.
Da Doamne sa fie la toate bine, cu ochisori si inimioara, si sa ramana cumintei strans lipiti de noi.
andicu mai ai un pic si-ti vezi minunea live. Fericito.
nusy bafta multa la ET si muuuulta rabdare sa ai.
Aldolina bafta multa maine. pupici
flori76 da Doamne sa fie asa la toate
zouzounaki chiar, tu ai 2 zile, parca inaintea mea de ET. Cum suporti, ti-e rau, ai pofte, sau ceva simptome? Ca eu ma simt foarte bine. Doar azi, dupa ce v-am scris, n-am fost chiar cumintica, am sters pe jos in baie) si m-a intepat burtica, si acuma ma cam chinuie un pic. Sper sa nu ma ia iar durerea aia urata din prima noapte dupa ET.
Pupici multi multi pe burtici si pe obrajori la viitoarele mamici.
Angelia
zouzounaki spune:
Angelia ce sa-ti zic de simptome..sint cam nesimtita z8 nu prea am....am avut azi dureri mai mari,dar dupa 2 calmante m-am calmat..sinii ma dor doar la apasare..azi un piculet mai mult decit ieri,dar dureri usoare..nici pe perioada stimularii nu m-au durut...in general nu ma dor nici la cm...sint doar mariti..apoi am avut de cum m-am trezit acid si fac ca un porculet...am vrut sa-mi iau TB,dar m-au apucat durerile si am renuntat...aa si niste cosulete marunte pe frunte..eu n-am avut decit f rar...o fi si de la progesteron ca iau in doze destul de mari...pe cit posibil incerc sa nu ma gindesc,dar gindul imi este mereu acolo... apropo de pofte de mincare n-am aproape deloc...sa speram sa fie cu ochisori la toate
Angelia,Aldolina,Antosit,Zouzounaki
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
nyko1 spune:
quote:
Originally posted by MRLquote:
Originally posted by Oana_B
Originally posted by nyko1quote:
Originally posted by MRL
denissa, te poti prezenta la dr. Marinescu linistita fara sa faci cariotipul genetic, nu este obligatoriu pt FIV. Eu am facut aceasta analiza dupa esecul avut la prima incercare FIv cand din 6 folicului nu am obtinut nici un ovocit viabil (punctie oarba). Cariotipul l-am facut la MedLife si m-a costat in jur de 3 mil (300 ron). Am fost sa fac cariotipul pt ca atunci aveam semne de ? asupra profilului meu genetic. Din fericire am iesit normal si s-a dovedit ca nu am raspuns deloc bine la tratamentul cu Menogon.
si mult succes! Daca vrei intra la fetele de la FIV si vei gasi acolo informatii foarte pretioase daca te vei apuca de procedura.
Buna,
Sint noua pe aici si nu stiu daca trimit bine mesajul. Tu zici ca ai avut o incercare FIV si ovocitele nu au fost bune, eu am avut 3 incercari in care am obtinut ovocite din pacate doar citeva au fost mature si totusi nu au reusit sa obtina nici un embrion. Am facut si eu si sotul testele genecice, care au iesit bune. Le cele 3 incercari stimularea a fost facut diferit, dar rezultatul acelasi. Doctorul mi-a spus ca se intimpla foarte rare, dar sint persoane ale caror ovocite nu sint bune. Cert este ca nu am remas niciodata insarcinata, iar probleme de sanate nu avem nici unul. Tu ai ceva mai multe informatii? Doar atit ti-a spus doctorul ca nu ai raspuns bine la medicamentatie? Iti multumesc anticipat. Incer doar sa gasesc ceva explicatii si esti prima care zice ceva de calitatea ovocitelor.
nyko1, imi pare rau de esecurile avute. Din pacate nu stiu sa iti spun altceva despre calitatea ovocitelor. La urmatoarele incercari, dupa schimbarea schemei de tratament am obtinut ovocite de calitate buna din care au rezultat tot atatia embrioni. Din pacate nici la mine finalul nu a fost unul fericit, dar inca sper. Poate ca ar trebui sa mai discuti cu dr. sa vedeti cam ce ar mai trebui facut, poate analize suplimentare. Dupa punctie ti-au facut ICSI sau ti-au lasat ovocitele sa se fecundeze singure? Din pacate nu stiu ce sa iti spun. Poate ca ar fi mai bine sa schimbi locatia unde faci FIV, dr. Apropos, unde ai facut cele 3 incercari si cu ce dr? Te pup si nu te lasa doborata, trebuie sa mergi mai departe, trebuie sa mai incerci. Asteptam vesti bune de la tine!
Pupici dulci pentru toate fetele, nu va enumar pe toate dar va trimit cate o . Pupici dulci si pentru burticile frumoase si sa va traiasca bebelinii, sa fie cuminti si norocosi.ltumesc
Eu am intrat in linie dreapta ca sa spun asa, de ieri am inceput cu AC, deci ma apropii cu pasi repezi spre linia de START. In rest pregatesc bagajul pt concediu, ca doar trebuie sa intru in focuri cu forte proaspete. Va pup dulce pe toate si sunt cu gandul alaturi de voi.
Votat pisicuta si catelus. Sa iasa pe primul loc!
Multumesc mult de incurajari!Batuti nu ne dam. Intr-o buna zi o sa reusim. Cele 3 incercari le-am facut in sua, am schimbat si doctorii, dar rezultatul a fost acelasi. La prima incercare au lasat ovocitele sa se fecundeze singure, apoi au facut ISCI. Problema este ca nu se dezvolta embrionii si vina cade asupra ovocitelor care nu sint de buna calitate. Raspund foarte bine la stimulare, ca nr si marime arata bine, problema apare dupa punctie cind ramin cu 3-4 mature si nici astea nu fecundeaza. Inclin sa cred ca este o problema cu ovcitele, altfel s-ar intimpla natural. Nu am avut niciodata probleme ginecologice si nici hormonale. Chiar i-am zis doctorului sa faca studiu pe mine, poate asa descopera ceva si poate si un tratament, macar alti sa nu se mai confrunte cu problema asta. Mi-a zis ca ia in considerare ce i-am spus si ca ar putea sa imi mai faca o biopsie a ovarelor, dar a zis ca asta dupa ce fac copii si ne-a sfatuit sa folosim ovule donate.
Va tin pumnii la toate!
alina_alexandra spune:
Nusy,
Multumesc mult pentru raspuns . M-am mai linistit. Astept acum sa vad cum functioneaza inhibarea.
Ati auzit de situatii in care nu se produce inhibarea dupa dipherelinne?
Incep si eu cu intrebarile...
Va doresc succes tuturor si Doamne Ajuta!
toate fetele
Iyoana spune:
HRISTOS S-A INALTAT!
Fie ca Sfanta Sarbatoare a Inaltarii Domnului sa ne aduca tuturor liniste si poate cea mai mare bucurie, speranta de a deveni intr-o buna zi mamici!
Tin pumnii tuturor fetelor in asteptare, in tratament sau gata de ET!
Doamne ajuta pentru noi, toate!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
pussi spune:
aldolinate asteptam cu o valoare mareeeeeeeeeeee!!!
anto, zouzou, nusyla bebicii din burticile voastre sa se prinda de ele!!!
galuscuta, cellu, delfi,sa va vedeti inimioarele din burtica cat mai repede
PUSSI 10+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi