FIV 119

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Hristos sa inaltat.
Fetelor iuti mai sunteti,am citi din urma si ma apuc sa va mai scriu si eu cite ceva.Am inceput sa ma simt un pic mai binisor cred ca organismul meu a inceput sa obisnuiasca cu tratamentul.Deci Danyalo nu esti singura si eu m-am simtit aiurea de la inhibare,sper ca macar va fi pt o cauza bunaMarti a venit si CM deci pina luni voi fi ok pt echo,in rest ma injectez pe unde pot ca nu stau acasa deloc.Incerc sa rezolv tot ce am de facut pt ca de luni mi-am propus sa stau in Bucuresti linistita.
ALDOLINA cred ca ai donat deja singe,sper din tot sufletul sa fie pozitiv,iti tin pumnii
ANTO,ZOUZOU,ANGELIA fac galerie fetelor,bafta multa
IOANA draga mea iti votai pisicul,sigur vei cistiga la cite voturi are.Deci esti tauras si eu in weekend imi sarbatoresc taurasi mei nepotica face un anisor si pe sotiorul meu.
MADALINA am votat si catelusul tau,eu nu m-am hotarit cu ce ma imbrac luni,am sa iti dau un PM
GABIU sa iti traiasca flacaul,felicitariiiiiiiii
DELFI felicitariiiiiiiiiiiiii,ai grija de tine si de puisori
FLORI76,RAMI73 multumesc ca va ginditi si la mine
PUSSI deci bebelusi sunt ok,ma bucur ai grija de tine
NUSY ma bucur mult ca totul a fost bine cu DD inainte si vei reusi
MONILAND,SHERITA,IYOANA si la toate fivoasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Aldolina am emotii pentru tine!! Bafta multa!!! Sa vii cu rezultat pozitiv!!

Nusy nu fii speriata de sangerare. Si eu am avut-o pana inainte cu o zi de ET. Mi-a trecut dupa ce am facut un gluconat calciu la sfatul lui Cocei. Mai mult ca sigur este din vagin! Iti tin pumnii sa se dezvolte frumoas puisorii!

Anto, Zouzou si toate fetele in focuri si asteptari

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Aldolina si eu fac galerie pentru valoare mare .

Fetelor eu in 37 zile am slabit 7 kg.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

HRISTOS SA INALTAT!

ALDOLINA!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Moniland iti doreai sa slabesti este bine dar nu este cam brusc sa nu te imbolnavesti draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Aldolina, bafta multa astazi, sa ai o valoare buna.
Nusyc, ce fac embrionasii? In caz de sangerare utrogestanul nu se ia vaginal, pt ca odata cu sangerarea se elimina si utrogestanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Fetelor, nici nu stiti cat de tare m-au emotionat urarile voastre, pumnisorii stransi si galeria pe care o faceti. Nu va suparati ca nu va insir, nu vreau sa uit pe cineva.

Am fost, am donat sange si acum astept. Sunt foarte pregatita psihic pentru ce e mai rau, asta nu pentru ca vreau sa ma alint sau ca nu as fi o persoana optimista ci pentru ca, cred, ca pana acum ar fi trebuit sa simt ceva pe undeva. Dar nu simt nimic.
In fine, deja ma gandesc sa-mi fac programare la dr, sa discut cu ea de histeroscopie (pe care nu am facut-o pana acum ), sa fac si chestia asta pana plec in concediu in iunie, si sa ma programez pentru un nou FIV pentru septembrie-octombrie. Ce inghesiuala o sa fie la toamna!
Dimineata, draguta de Ana, cand i-am spus ca o sa mai incerc, mi-a zis ca totusi dupa trei stimulari, ar trebui sa ma gandesc si la sanatatea mea, chiar daca acum nu am nimic, mai tarziu, nu se stie niciodata....prea multe stimulari nu fac bine organismului. Are perfecta dreptate.
Nu va voi fierbe prea mult, incerc sa aflu pana la ora doua, dupa care pentru vreo doua ora nu am acces la net, dar cumva, veti afla.
Va multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine, va iubesc si va imbratisez cu mult drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Hristos s-a inaltat!!!!
Alolina tin pumnii si cred ca marea sarbatoare de azi iti va aduce o mare bucurie!Doamne Ajuta!
Zouzou,Antosit,Angelia tinem pumnii si pt voi mai aveti putin fetelor
Va multumesc celor care au votat catelus pufos si dragastos!!!

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Aldolina, tin pumnii stransi, si eu imi programasem urmatorul FIV, unde si cand il voi face, mai trebuia sa traduc analizele in engleza, si toate astea imi chinuiau cap'sorul in ziua cand am aflat marea veste, asa ca.... vine barza !

Shery 15+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu stiu de la dr. meu ca utrogestanul isi face efectul intravaginal si daca sunt scurgeri sau sangerari, ca cica asa e facut sa poata sa-si faca treaba
Madalina, tu in ce faza esti cu ET-ul?
aurel_cris, toata dieta mea a fost sub supravegherea dr. care mi-a dat-o in baza analizelor. Asa ca mai sanatos decat atat nu cred ca se poate.
Anto, Zouzou, ceva teste din urina
nusy, cum sunt puiutii tai azi?

Monica

Mergi la inceput