FIV 119
Raspunsuri - Pagina 12
Moniland spune:
Yuhuu, Anto e de bine . Acum mare grija ca puiutii tai s-au prins.
Sheri, super ! Uite o pentru pustoaica. Iar pentru tine
Monica
Relya spune:
Anca, Moni, Anto multumesc frumos !
Madalina votat catelushul !
taote fetele fara deosebire
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Adhnana spune:
nusy tinem pumnii sa fie bine in continuare! Si eu am sangerat dupa punctie cam o zi si ceva. Deci nu-ti face griji
Adhnana 18+
Aldolina spune:
Madalina, votat catel zburliu
Anto, daca te dor titi, e de bine!! stai cumintzica.
Aly, tu pe unde umblii? ce mai zici?
Relya, si eu zic ca stai bine. Mai vezi pe prima pagina
Relya spune:
Aldolina m-am tot uitat pe prima pagina dar n-am vazut...
Zouzou tre sa corectezi pe prima pagina Delfi a facut Fiv la MNL nu la Giuly uite aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99336&whichpage=6
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
madalina28 spune:
Va multumesc tuturor celor care mi-ati votat catelusul.
Ioana la multi ani sa fii sanatoasa si fericita!!!
Va rog dc vreti sa-mi votati si mie cainele are 11 ani si il am de la trei saptamani e tare simpatic il cheama REDY: http://www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html#pics.
Va multumesc.
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
rami 73 spune:
Mada 28, ti-am votat si eu zurliul, e simpatic foc !
Fetele, care mai aveti vreun papagal, iguana, porcusor de Guineea etc., ca eu abia m-am incalzit cu voturile.
Sheri, mai, mai ce fleicuta frumoasa avem ! Si cu gura mare pe deasupra !
Relya, vezi ca nu raportul FSH/LH e relevant, ci raportul LH/FSH. Aceasta din urma nu trebuie sa fie > 1. Dar la tine nu e nici un pericol, ca e 0,ceva.
Pussi, felicitari !!! Nu pui un lift intre parter si etaj sa se mai viziteze titili din cand in cand ?
Nusy, ma bucur mult ca ai trecut de un hop, sa ne anunti cum merge treaba in continuare. Tin pumnii !!!
pozici
pussi spune:
antopeste 3-4 sapt. mergi si tu la eco sa-ti vezi Bb-le..si-ti fac galerie1 Sa sti
Shericut la dr. m-am dus gata frezata la ... doar nu crede-ai ca merg cu el bun de impletit, si oricum am facut eco abdominala! Azi merg la frezat capsorul de pe umeri...si nu ma fac 0 ci periuta S-o pupi pe Alesia din partea noastra si la multe grame in continuare!!!
ioana
Madalina am votat catelusul!! zilele trecute am votat pisoiul Ioanei..imi intru in ritm pt. sambata
ramymersi, e o idee..direct pe dunga neagra de pe burtan!! Inca nu s-au descoperit, placentele inac nu-s unite!
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi