FIV 119

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Am votat pisicul si catelul. Ce mai votez acum?
Hai mai Shery cum sa compari o frumusete de bblina cu o fleica? Tot la mancare te gandesti?
Nusyc are 4 patru embrioni .Tin pumnii sa se faca babani.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si eu, si eu pentru nusy.

Si eu, si eu votat tot: catel, pisica, papagal... si mai pot.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna!
fetele, am citit pe prima pagina preturile la medicamente, dar stiti cumva cat costa Menogonul luat direct de la Giulesti?
Multumesc si tuturor

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Aime eu l-am luat de curand cu 35 ron/ fiola!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Anto, multumesc mult .
indraznesc sa va mai intreb cate ceva, e vorba de o prietena care a inceput de azi diphereline (pe care nu spun ce greu l-am gasit, ca ne-am antrenat toate cunostintele) si nu vrea sa mai pateasca la fel la Menogon, vrea sa-l ia din timp. Face la Giulesti la dr Dracea, i-a spus ca-l poate lua si de la spital si voiam sa vedem diferenta de pret (care nu e mare, slava domnului). Menogonul se face la fel ca dipherelinul la ore fixe? Sau cum? Si cum se administreaza, intramuscular?
Acum ma duc sa-i listez de prima pagina informatiile necesare, ca ea e asa de emotionata, nu vrea sa citeasa si sa stie nik, offfff, sper sa reuseasca, cum sper la fel ptr toate aspirantele.

aime, o fosta aspiranta, acum mamica

Mergi la inceput

Aime in primul rand mult noroc prietenei tale pt. ca are mare nevoie pe drumul fivului! Eu tratamentul l-am facut: Diphe.- dimineata, subcutanat si Menogon- seara, intramulsular; la ore fixe si recomandate de dr.Cel mai bine este sa intrebe dr. Menogonul se mai paote procura si din farmaciile HELPNET sau DONA cu 5% reducere pe card deci cu 33Ron/fiola. Eu am preferat totusi sa imi iau tratamentul din spital pt. ca odata intrat in program il ai asigurat si cum pot aparea schimbari in schema initiala poti ramane fie in pana de fiole, fie cu ceva in plus.

Anto

Mergi la inceput

.... fetelor nu imi mai prieste munca!!!Am venit acasa de la scarbici ca am obosit si a inceput sa ma doara un pic burtica, asa ca acasica in patut!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Aldolina: va citesc in fiecare seara, dar stau cam prost la capitolul scris...Ashtept sa luam vacantza, ca m-am saturat de conceput shi corectat teze shi lucrari! Ashtept shi CM-ul...sper sa vina mai curand decat luna trecuta, am terminat Duphastonul de vreo 3-4 zile shi vad ca nimic....Urmeaza Estrofemul....abia ashtept sa vad ce tampenii de stari o sa am shi de la asta, ca pana acum bulinele de Estrofem le-am ratat...
In primul rand ashtept sa vina ziua de maine shi sa ne dai veshti buneeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pe la 14 o sa ai rezultatul, nu?
Felicitari gravidutzelor shi sa va tzinetzi bine puiutzii in burtica pana la 9 luni....
Pupici la toata lumea shi....fruntea sus...

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Aime: Shi diphe shi menogon se fac la ore fixe... diphe este subcutanat (am intzeles ca de preferat dimineatza) shi menogon intramuscular (seara). Shi eu tot la Dracea sunt... Shi cel mai bine ar fi sa invetze sa shi le faca singura, macar diphe...ca asta e pe perioada un pic mai lunga...shi nu cred ca ishi face abonament la o asistenta medicala de 2 ori pe zi...Daca mai ai intrebari legate de dr sau de tratamentul pe care il recomanda ea de obicei (shi cred ca incep sa ma pricep putzin la d'astea dupa 2 fiv-uri )....oricand.
Pupici

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Si cum ne facem card la Dona? Acelasi sistem ca la Sensiblu? Adica, completam o cerere si ne vine acasa?

Mergi la inceput