Piatra Neamt ,Perla Moldovei (22)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mai fetelor, voi ce mai faceti de mancare? Ca eu nu mai am inspiratie deloc...nu stiu ce sa-i mai dau Iustinei, sa-i mai schimb meniul.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Nu va duceti la aurora? Iustina e acolo deja.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Noi azi facem pas la Parc pt ca nu prea sunt eu in stare....iar de mancar am facut un orez cu legume inghetzate.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Am ajuns si noi acasa,nu am fost in parc ci hai hui(chiar si prin Kaufland).

Azi am sa fac o musaca(am luat carne tocata de vita)eu fac de obicei musacaua cu piure,am luat si niste cartofi noi,deja mi-e pofta,facuti la ceaun si cu mujdei de usturoi ,maine cred ca voi face o ciorba de perisoare,dar mai vad.

Am un somn,dar sigur nu voi putea sa dorm la amiaza

Dana

Mergi la inceput

Dana, a facut d-na chiar ieri friptura la cuptor si cartofi noi..tare buni!
Noi aseara am fost in kaufland, pe la 21.30, inainte de inchidere......a fost f. fain, ca eram in magazin numai vreo 5 oameni, putea sa te dai cu rolele...am cumparat si noi carne tocata, amestec de vita cu porc, ca-mi place cum arata aia de la kaufland, dar cred ca sarmale o sa ii zic sa faca, maine sau poimaine... In seara asta cred ca o sa ii fac niste legume fierte Iustinei, ca ii plac. Sau spanac...vad eu. Ciorba nici nu mai stiu de care as vrea...de zarzavat, cu multa loboda si leustean, cred.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora eu nu mai vreau sa aud de carne tocata din K.,am luat o data pt perisoare,daca te uiti ce scrie pe cutie,are adosuri de conservanti sau nush ce sunt aia,chiar sa citesti pe eticheta cutiei.

Eu ma duc in Orion,este aici o macelarie,are carne proaspata,aleg o bucata si mi-o toaca pe loc.E super,vad in fata ce iau,Ana stie ca am inteles ca si ei mai iau de aici!

Ce fain zici tu acolo,te gandesti si dai comanda....misto

Dana

Mergi la inceput

...da, misto, nu? Pai dupa ce ca ajung de obicei la 7 seara acasa ce ar mai insemna sa ma apuc si de gatit....?!
Dana, chiar, nu m-am gandit niciodata sa citesc pe eticheta ce contine...eu iau de acolo ca mi-e mai usor, dar inainte de kaufland si eu luam din Dacry carne si mi-o toca pe loc...cred ca o sa revin la obiceiul asta si eu. Bine ca mi-ai zis!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Da,ai dreptate cu gatitul !

Ana tu cum faci legumele alea inghetate?Am si eu prin congelator vreo 2 pungi,una e din aia cu morcov si mazare cealalta nu mai stiu de care,le fierbi efectiv in apa cu sare?
Te-ai dus deja la somn oare ??

Dana

Mergi la inceput

Fetelor, aveam ceva emotii cu pensiunea, dar am vorbit cu o fata din Constanta, care are casa chiar langa pensiune. A zis ca e f. faina, curata, nu s-a auzit nimic de rau niciodata. Deci mi-a venit inima la loc...
Dana, eu legumele asa le fac, doar fierte cu sare si Iustina le mananca cu placere, mai ales ca-s colorate.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Salutare!
Noi am fost azi in parc la Aurora. Ne-am intalnit cu Iustina si cu Bianca si Rares. Lara a fost tare darnica azi, a dat tuturor copiilor jucarii.

Lora, eu nu mai iau carne tocata de la Kaufland. Am luat odata (din comoditate) tocata de manzat si era asa gretoasa, cum n-am mai mancat niciodata.

Laura, ce se aude cu pestele ala? Mai e valabila oferta?

Mergi la inceput