Piatra Neamt ,Perla Moldovei (22)
Raspunsuri - Pagina 28

lunna27 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Mei Dana, pai tu voiai sa te odihnesti???
Lora, mami de IUSTINA
Pai nu mai suntem chiar tineri si nelinistiti

Dana

Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Lora, hai ca esti simpatica - mi-a placut ce i-ai zis Danei cu odihnitul
Alexandra e pensiunea din linkul trimis? Arata bine - important e sa fie si aproape de plaja si sa nu fie chiar izolata, acolo nu spunea nimic daca sunt magazine prin zona sau alte chestii.
Imi faci si mie chef de mare - noi mai avem de asteptat pana in sept.- am ales insa special asa, ca sa nu fie calduri mari, sa stam cu grija Larei.

crissandrada spune:
Buna dimineata. Hop si eu la o cafea din cereale. Azi sunt libera .
Lora noi mergem la mare la inceputul lui august. Nu e cam departe de plaja vila? Noi de cand o avem pe Andrada si mergem la mare la ora 5.30 - 6.30 suntem pe plaja la aerosoli. Si in aceste conditii cautam sa fie pe plaja cazarea daca se poate . O luam pe Andrada dormind o punem pe saltea sau sezlong si asteptam sa se trezeasca, apoi facem alergari cu picioarele prin apa, exercitii fizice, dupa ce se mai incalzeste ne balacim in apa si ne jucam in nisip. Si pe la 10 plecam de pe plaja. Mergem mancam si dupa aceea somn.Mai iesim pe plaja pe la 16.30 -17.00. Cam asa arata programul nostru la mare de unde vin mai obosita decat cand am plecat. Bine asa arata ca anul asta nu stiu cum va fi ca voi avea 4 luni...
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

ana1980 spune:
Neatzaaa...
Lora este frumoasa pensiunea. Sper ca si conditiile sa fie cum spun ei.
Criss
Fetele ieri dupa amiaza m-am simtzit super rau...asa dintrodata. Acum sunt rupta, ca azi noapte s-a trezit fiimea si a vrut sa e uite la baby einsten. Sotul zice ca-i iese o maselutza....deci s-ar putea sa se repete. Nasol este ca ne-am culcat si tarziu(adica pe la 12 - doar noi, fiimea dormea de la 8 si ceva) ca ne-am vazut cu fratele sotului meu....sunt rupta
Ana si
Casandra

LoraG76 spune:
Da, aia e pensiunea, v-am trimis ieri link-ul. E aproape de complexul hanul piratilor, unde sunt si magazine, dar noi nu magazine cautam, ci o zona linistita, curte, conditii cat de cat bune, chestii din astea, ca daca vrem magazine, gasim si aici. Si imi place mai ales ca au restaurant, au si meniul - in mare parte - pus pe site. Noua ne-a placut, e 1 milion camera pe noapte cum vrem noi, dar sunt si camere de 800.000, si de 700.000.
Dana, e afisat totul pe site - www.vacantalamare.ro - pensiunea Alexandra.
Lora, mami de IUSTINA

LoraG76 spune:
Criss, 300 de metri pana la mare noua nu ni se pare mult. Si bubulina noastra e la fel de plimbareata ca noi. Am ales pensiune si nu hotel tocmai ca sa poata sta si prin curte, sa nu fie asa obositor. Eu cred ca o sa fie ok si daca eu cred asta, atunci asa va fi...
Ana, saraca de tine...imi dau seama cat de obosita esti...n-ai putea sa o duci pe Casandra la mama ta sa te odihnesti si tu putin azi?
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Lora mie imi place cum arata si preturile la mancare par accesibile,si 350 m fata de plaja nu e mult
Si la noi e destul de departe,dar macar avem cazarea gratis,asta e,treb sa mergem cu masina,om vedea noi cum vom face.
Dana

lunna27 spune:
quote:
Originally posted by ana1980
Neatzaaa...
Lora este frumoasa pensiunea. Sper ca si conditiile sa fie cum spun ei.
Criss
Fetele ieri dupa amiaza m-am simtzit super rau...asa dintrodata. Acum sunt rupta, ca azi noapte s-a trezit fiimea si a vrut sa e uite la baby einsten. Sotul zice ca-i iese o maselutza....deci s-ar putea sa se repete. Nasol este ca ne-am culcat si tarziu(adica pe la 12 - doar noi, fiimea dormea de la 8 si ceva) ca ne-am vazut cu fratele sotului meu....sunt rupta
Anasi
Casandra
Ana imi pare rau,poate era de la vremea aia nashpa.Incearca sa dormi cu fata la amiaza,treb sa te odihnesti!!
Dana

andreutza23 spune:
Neata fetele!
azi dorm!din cauza vremii cred...
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

ana1980 spune:
V-as invita la un somn de amiaza, dar e cam imposibil...Dar azi sigur voi dormi si eu - in pat, ca in picioare dorm oricum
Ana si
Casandra