Piatra Neamt ,Perla Moldovei (22)
Raspunsuri - Pagina 27

lunna27 spune:
Nasol,pt ca trebuia ploua si dupa cate vad tot inaduseala mare e afaraCica la mama in cartier a pluat cu gheata,nu f multa dar tot a fost ceva
Dana

crissandrada spune:
Mai da ce vorbarete sunteti....
Se pare ca e gata cu ploaia. Ne imbracam si iesim afara ca imi place cum miroase...
Gata, sunt mai bine dispusa. Am aranjat putin prin casa ca vam zis ca maine am musafiri si am dat drumul la muzica, am dansat cu Andrada, am facut o pizza si am mancat si sunt alt om. Mai increzatoare. Nu sunt nici prima si nici ultima cu 2 copii. Ce sa mai zica Laura cu 2 deodata?
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

crissandrada spune:
Laura e greu intradevar cand esti la servici si te gandesti la copii acasa. Nici nu te poti concentra si abia astepti sa pleci acasa ca sa fii cu eii. Asa patesc si eu cand e Andrada bolnavioara. Acum parca oricum sunt mai linistita dar la inceput cand de abia incepusem serviciul era o adevarta tragedie...
Sa stii ca chiar daca ma simt mai bine tot astept incurajari .
Danamai esti cazuta in butoiul cu melancolie? Sau te-au scos copii?
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

crissandrada spune:
ellinia esti draguta. Multumesc de incurajari. Din pacate eu nu cunosc pe nimeni care sa stea cu copiii. Poate stiu fetele...
Crisssi Andrada
(12.09.2002)

lunna27 spune:
Hehe Criss asa imi placi ,ma bucur ca ti-ai revenit!!
Noi pana la urma am fost la o Elena
Dana

lunna27 spune:
....si mie ,neata!
Pt ca i-am lasat pe cei mici sa doarma singuri si nu m-am odihnit bine azi-noapte,chiar daca eram langa sot
Dana

LoraG76 spune:
Mei Dana, pai tu voiai sa te odihnesti???
Haideti la o cafea!
Gata, ne-am hotarat! Azi rezervam la pensiunea Alexandra, in Mamaia. Nu mai merge nimeni la mare intre 2-8 iulie? Dana, voi cand mergeti?
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Noi vom fi la mare intre 27 iulie-4 august,la Eforie Nord.Linkul pe care l-ai dat ieri e pensiunea aia la care vreti sa mergeti?Ce preturi au?E beton ca ai si internet deci poti sa ne mai saluti asea....cand si cand
Dana