Piatra Neamt ,Perla Moldovei (22)
Raspunsuri - Pagina 20

ianusca spune:
In sfarsit m-am mai linistit si eu dupa vizita la capitala.
Am prins o zi infernala!Am nimerit in momentul in care era tot centrul Bucurestiului blocat de greva taximetristilor si de pregatirile pentru raliu!
Lora n-am ramas in Bucursti! M-am intors pe la 12 noaptea!E foarte obositr rasul.
Laura de ce sunt agitati pustii?Canini ceva?
Ati terminat cumparaturile?
Dar pentru baietii unde gasesc ceva?Elinia,Lunna,Iully vreo idee?
Am tricouri dar in rest nimic.

ianusca spune:
Cine urmeaza pe lista ?
Adriana?
Adevarul este ca sunt foarte frumase si emotionante momentele acestea, mai ale intr-o sarcina fara probleme?Am si eu o colega insarcinata si tare mi s-a facut dor..... Dar nu e momentul. E suficient iAn care nu doarme noaptea.
Lunna mi-e cam foame... Ceva de mancare ai mai pregatit?
Anamai doarme Casandra la noapte?

ana1980 spune:
Neatzaaaa...
Da fetele a dormit Casandra super bine. Pe la 22.10 era chioara de somn ca s-a si pus pe marait ca n-o schimb mai repede si a adormit in 5 min. Asta dupa ce am fost intro scurta vizita la cumatri(viitorii) la o pizza.
Chiar cine mai vrea sa intre in clubul burticilor?
Azi mergem la vot....
Ana si
Casandra

ana1980 spune:
mey, ati fugt toate sa votatzi?....
Se simte ca a inceput week. E gool pe aici.
Ana si
Casandra

Adriana_78 spune:
Buna dimineata mamici gravidute si mamici junioare!
Noi ne-am trezit azi iar tarziu - am fost insa tare suparta, ca i-am dat ieri Larei ochelarii sotului sa-i duca in dormitor si nu i-am mai gasit. Am intrebat-o si n-a stiut sa-mi spuna unde sunt. I-am cautat in toata casa disperata, pana si gunoiul l-am scotocit, si nu i-am gasit.
Pana la urma, i-am vazut atarnand intr-o ureche pe calorifer
ieri am fost la dr. Petrovici - mi-a palcut de el si de asistenta (premiera).
E totul in regula, vom face analizele la sange la Poparlan (cat o costa, stiti?) sa vedem daca mai are nevoie de fier.
un weekend frumos la toata lumea
Adriana si Lara

lunna27 spune:
buna,
era sa zic neata si m-am uitat sa vad cat e ceasul si m-am ingrozit cand am vazut cat e ora si ca e trecut de amiaza.
am intrat un pic intr-o pauza de la treburi,la mine sambata e zi de curatenie generala(era dezastru in casa),mai am baia,mancarea e acus gata si am cam scapat,ufff!!
Ianusca n-am mai gatit nika bun,azi o ciorba de vita si aseara o pizza,nu mai am tragere de inima sa mai fac si dulce,asa cum faceam odata,nu stiu de ce!Astept vacanta
Ana nu cred ca ajung sa votez,is cu amandoi de dimineata,imi ridica casa in slavi,poate iesim un pic la tara dupa-amiaza ca sunt satui de stat in casa,asta daca nu ploua!E bine ca ti-a dormit fata azi noapte,asta mica ne-a dat azi trezirea la 8 si in restul saptamanii trag eu de ea sa se trez,ca sa pot sa-l duc pe Paul la gradi Acum juma de ora mi-a picat si cu fundul in galeata cu pronto,cu care trebuia sa sterg pe jos
,a mers cu spatele pana a cazut
Adriana nu stiu cat costa analizele la Poparlan,poti sa intrebi acolo la receptie!
Am fugit,poate mai intru dupa ce-i bag la culcare.
Dana

lunna27 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99610
Un subiect pt cine are timp de citit
Dana

crissandrada spune:
Dana cum sa nu votezi???? Stiii cat iti ia 2-3 min!!! Nu ai voie sa nu votezi.
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

crissandrada spune:
I-am spus Andradei aseara ca nu am mai avut rabdare. A fost tare bucuroasa si a spus ca i-am facut o surpriza tare frumoasa. Pe urma mi-a pupat burtica si o mangaia. M-a emotionat foarte mult.
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson