Piatra Neamt ,Perla Moldovei (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora pai i-a spus ca va merge la mare si acolo ce va face? Eu m-am distrat ca si eu sunt de parere ca este forte sanatos sa mergi descult pe iarba sau nisip. Nasol este ca aici este nisip de constructii iar pe iarba sunt tot felul de chestii inclusif cioburi, dar nu ai ce face. Oricum stiam a pe Casandra nu o pot convinge sa-i pun sandalele.La plecare i le-am dat

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ana, frumoase poze! Multumim!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Laura, eu de la Petrodava i-am luat sandale, cica ar fi din piele, aveau si garantie, 230 de mii...insa la pretul asta eu ziceam ca nu-s, cu toate ca par chiar din piele...sunt alea rosii pe care le avea in picioare. Doar ca acum vreau ca ale Casandrei! Ana, de unde le-ai luat?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura pai sincera sa fiu sandale sunt si la Orion si la Leonardo, dar nu stiu preturi. Sorry ca nu te pot ajuta. Casandrei i-am luat de vreo 2 sapt si nu mai stiu preturi Trebuie sa-i iau sosete...poate gasesc la Leonardo ca i-am luat un set mai in primavara si sunt faine tare.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Mai Lora, tu o faci pe Iustina sora ba cu Ana, ba cu Casandra. O sa fie ca gemene cu rochite la fel, cu sandalute la fel - glumesc, imp. e sa fie de calitate, sa se simta bine in ele
Ana, ma mir ca bona Iustinei s-a lasat convinsa s-o lase desculta, ca data trecuta cand am desscaltat-o eu pe Lara, se uita cam neincrezatoare la noi
Noi am fost in parcul de la Ceahlau azi, nu mai venim la Aurora, asteptam sa ne mai uite bonele de pe acolo , acum insa daca mai sunt si alti copii desculti, cred ca venim si noi iar.
Dupa-amiaza poate mergem la parcul Zoologic.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Ana, eu am vazut la Leonardo, dar erau 1 mil. si ceva si, sincer, nu mi-a venit sa dau chiar atatia bani...
Sosete i-am luat azi frumoase de la Mondex, e un stand mondex la et. 1 la petrodava, in spate la leonardo.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Adriana, chiar ma intrebam unde ai disparut...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Fetelor, ca tot e sezonul cumparaturilor ... aveti idee unde ppt gasi lenjerie pat (fata perna si cearsaf plapuma) insa din BUMBAC DE CALITATE, ca aici la Unic jos sunt numai din alea creponate, care nu ne plac, mai avem un set si sunt cam proaste, iar celalalte chipurile din bukbac, sunt asa subtiri

Adriana

Mergi la inceput

La Petrodava la etajul IV, Adriana, e un stand cu lenjerii si stiu ca acolo sunt bune. Cel putin erau cand m-am uitat eu...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lora ,standul asta e in hala,dupa ce treci de paine,intrii in hala,mergi pana vezi pe dreapta un magazin de carne,ei,acolo o iei in stanga pe culuarul ala si imediat primul stand pe dreapta.
Daca vrei sa mai vezi un model de rochita,faci asa:intrii in hala si imediat faci stanga,undeva pe dreapta este un stand pt copii(nu prea are rochitele,dar are alte chestii)treci de el si tot mergi pana ajungi la ultimul stand,acolo pe un perete avea la vedere tot o rochitica asa,dar cu alt model in fata(mie asta mi-a placut mai mult)Merita sa o vezi!
Lora dar cum de a iesit Iustina azi fara rochita??

Ana cred ca tu ai inteles mai bine,ca stii Orionul!

Laura eu sandale pt baieti,am vazut tot in hala,azi ma duc sa-i iau si lui Paul,si cred ca erau si mai mici,ca pt Rares,sunt din aia cu varful inchis,pe maron si costa 200 de mii.Mie mi-au placut ca stiu ca i-am mai luat modelul asta,si de obicei le iau cu varful inchis ca sa nu se impiedice Pt fetite nu prea erau faine acolo!Lui Ana i-am luat din magazinul ala de copii de pe stanga cum te duci in hala,unde are o camera separata pt incaltari!
Ai inteles??Daca nu,sa imi spui

Adriana tie chiar iti pasa ce zice lumea??Da-le incolo de bone,fiecare face cu copilul ei ce crede ca-i mai bine

Ana dar cum de a mers si Iliuta in parc ??Acum pt prima data,mi-am dat seama ce bine seamana Casandra cu taica-su

Dana

Mergi la inceput