Piatra Neamt ,Perla Moldovei (22)
Raspunsuri - Pagina 9

LoraG76 spune:
Vreau si eu pentru Iustinaaaaa!!!! Dar cum sa fac eu sa ajung la Orion???
Cred ca aceeasi marime ar fi ok, nu? Tu te mai duci azi pe acolo?
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Deci ca a lui Ana mai avea o rochitica numai ca era mai mica.Celalat model era mai mare ,ca pt ele,daca vrei ma duc sa intreb ca sigur ies mai acus.Dar zi-mi sa stiu,daca esti interesata,ca daca nu nu mai trec pe acolo.
Dana

LoraG76 spune:
Da, Dana, sunt interesata, sigur, nu-ti spun degeaba.
Eventual o pui deoparte si ii zic doamnei sa treaca pe acolo sa o cumpere.
Dar sa ii vina sigur, a mea pare ca e un pic mai mica de inaltime decat a ta, dar f. putin.
Dar ca a Anei vreau modelul, nu altfel.
Lora, mami de IUSTINA

andreutza23 spune:
Da lunna, Lora zice bine ca fiecare cu piticii lui!adevarul este ca eu am si uitat ca exista pana intr-o zi cand am umblat la ea ca avea niste puncte negre pe ea si apoi a inceput sa ma doara si am intrat in panica. alunitele sunt f periculoase si a mea e chiar la baza gatului, intr-o zona f expusa si dr. voiculescu mi-a zis ca decat sa stau mereu stresata cu ea(pt ca ele oricand se pot supara si transforma in altceva) mai bine mi-a scot. si mi-a recomandat cineva o clinica din bacau f faina.
dar tu nu te stresa, numai ai grija cu soarele, ca e din ce in ce mai periculos.
a, si multumesc mult pt ca ai scris in dreptul meu in prima pagina "viitoare mamica".(parca tu ai deschis capitol nou)
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

lunna27 spune:
Lora am fost si am colindat un pic prin Orion,sunt haine faine(si pt noi si pt copii),numai bani sa ai si timp sa cautiLa standul de unde am luat-o are si marimea Iustinei,si are si marimi mai mari,a primit intre timp.Dar am vazut tot acolo in zona,la altcineva acelasi model dar cu altceva in fata,a mea are o gentuta,asta avea o floricica si inca ceva,mi s-a parut mai draguta si parca mi-a parut rau ca nu am vazut-o pe aia prima
Andreutza acolo in listuta am scris de la capitolul trecut,parca te-am si intrebat undeva daca esti de acord (ori am vrut dar am uitat).Nu e corect fata de tine,toate aveam scris ceva iar tu nimica
Am sa ma duc si eu cu fata la Dr Voiculescu,dar am sa mai incerc cu rostopasca,sucul de la planta doar incercarea moarte n-are!
Aaaaaa si inca ceva,eu una nu-mi permit sa merg sa-i iau rochitele de 60-70 lei,ca sa le poarte de 3-4 ori si dupa aia gata,ca la anul oricum nu-i mai vin,si asa am dat pe sarafanul ala roz,in Petrodava,450 de mii,pana acum nu l-a luat decat de 2 ori,si cine stie daca-l va mai imbraca,deci....eu tot de prin Orion iau sau de prin Unic,dar caut lucruri cat de cat din bunbac nu sintetice
Dana

LoraG76 spune:
Dana, nici eu nu dau atatia bani, crede-ma, nici eu nu-mi permit, am zis doar cat costau...
La unic chiar aveau numai porcarii, nu am vazut nici macar o rochitica frumoasa, nimic, nimic!!! Ziceau ca tre' sa aduca marfa... Cred ca o sa merg la Orion dupa-amiaza, de la care stand ai luat rochia? Ca sa nu umblu bezmetica chiar...din hala sau din standurile din fata?
Lora, mami de IUSTINA

ana1980 spune:
uite ca am ajuns sa scriu si eu... de fapt am mai scris un mesaj inainte de a plecat in parc, dar vad ca nu-i pe aici...
Dana vreau si eu rochitzica din asta - de unde ai luat-o mai exact?
Azi ne-am intalnit cu Iustina(cu care s-a jucat Casandra si au pus tara la cale pe limba lor) si cu Rares si Bianca. Bineintzeles ca am revolutionat parcul ca fiimea si-a dat papuci jos si a stat descultza. Dar am avut o sustinatoare - bona Iustinei, care a convins-o si pe ea sa stea fara papucei
Celelalte bone se uitau cam aiurea, iar mamicile se distrau de minune.
Uite si poze din parc http://s136.photobucket.com/albums/q174/o-ana/
Ana si
Casandra

LoraG76 spune:
Na c-am uitat sa ma laud......am fugit azi in pauza de masa pana la Petrodava cu gand sa-i iau sosete fiica-mii si mi-am luat si io 2 tricouri...
...si chiar imi plac! Unul portocaliu si unul alb. Na ca m-am innoit si io!
Lora, mami de IUSTINA

LoraG76 spune:
Haha..Ana, fain, cred ca s-au distrat cu picioarele goale! Ma uit acum si la poze!
Lora, mami de IUSTINA

Laura25 spune:
Fetelor, sa va poarte copilasii sanatosi hainutele! Vad ca s-a deschis serios sezonul de cumparaturi. Ca tot sunteti in tema, unde gasesc sandale pt copii ieftine si fara floricele?
Constat din poze ca trebuie neaparat sa le iau sandale si palarii de soare ca lumea (ce moaca are Rares cu sapcuta aia pe varful capului! Ma mir cum de nu a aruncat-o din cap).
Ana multumesc tare mult pt poze! Ti-a placut ce botic are fii'mea?
Voi sunteti curajoase, dar eu nu i-as lasa descaltati in parc. Am vazut si cioburi de sticla pe jos si pietricele ascutite. Nu ca ar raci, dar mi-ar fi teama sa nu se loveasca.
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Votatii pe Rares si Bianca!Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi