Meniu nou pentru forum

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La mine e latita tare pagina de cand e meniul nou. Doar la mine e asa? Ce pot sa fac ca e foarte greu de citit???

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ma intrebam despre ce e vorba, cu Mozilla nu se vede deloc meniul de sus.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Ma intrebam despre ce e vorba, cu Mozilla nu se vede deloc meniul de sus.

Oana_B
I love pink!

si eu am mozilla si se vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Mie imi place noul meniu.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place , ci sa-ti placa ceea ce faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

E bine lasat si meniul cel vechi pentru ca sunt multi utilizatori care s-au obisnuit cu el si e mai la indemana. In rest e OK...prietenos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by joxy

si eu am mozilla si se vede.

Acu si io il vad ieri nu il vedeam:)
Dragut:)

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

frumos.pacat ca nu pot pune poza si eu ca nu am cont de album cu toate ca sunt de aproape jumatate de an pe aici.chestia asta a inceput sa ma enerveze si daca nu se tine cineva de cuvant cu contul de album eu o sa ma retrag de pe aici,ca mie nu imi plac neseriosii.si nu mai accept nici scuze de agenul celor pe care le-am mai primit cum ca adminii sunt in vacanta si d-astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by nusicasiely

frumos.pacat ca nu pot pune poza si eu ca nu am cint de album cu toate ca sunt de aproape lumate de an pe aici.chestia asta a inceput sa ma enerveze si daca nu se tine cineva de cuvand cu contul de album eu o sa ma retrag de pe aici,ca mnie nu imi plac neseriosii.si nu mai accept nici scuze de agenul celor pe care le-am mai primit cum ca adminii sunt in vacanta si d-astea.

cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!
elenica lu' mamica

no, tulai Doamnie

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

quote:
Originally posted by nusicasiely

frumos.pacat ca nu pot pune poza si eu ca nu am cont de album cu toate ca sunt de aproape jumatate de an pe aici.chestia asta a inceput sa ma enerveze si daca nu se tine cineva de cuvant cu contul de album eu o sa ma retrag de pe aici,ca mie nu imi plac neseriosii.si nu mai accept nici scuze de agenul celor pe care le-am mai primit cum ca adminii sunt in vacanta si d-astea.

cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!
elenica lu' mamica

Nu are rost sa te inflamezi asa.
Sunt multi care nu au cont de album si nu se agita nimeni. Iti pui pozele in alta parte, ce mare scofala... Oamenii astia tin un forum din banii lor si din timpul lor.
Si noi nu stim decat sa comentam. Si sa amenintam ca plecam... zau asa... Iar faza cu neseriosii... eu m-as mai gandi in locul tau inainte sa arunc cu rautati... Sa ne mai uitam si in ograda noastra inainte sa zicem de altii...
Mai ales cand sustinerea acestui site mananca multe resurse, si pana anul acesta cand au inceput reclamele, adminii le sustineau fix din buzunarul lor.
O zi fara patimi iti doresc,

Mergi la inceput