Meniu nou pentru forum

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

si eu tot ptr cel din stanga...e mai accesibil

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Votez si eu cu cel din stanga ...puterea obisnuintei,na!

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

mie imi place cel orizontal.. dar cred eu ca mai trebuie mesterit la el inca... deci votez pt a scoate meniul din stanga
La chat de exemplu ar fi super nice sa arate acel mic zero daca e gol chat-ul sau nr de persoane care se afla in chat la ora verificari acelui meniu.
si la link-uri si la comunitate apare "Donatorii", de ce?
Ar fi interesant sa se mute acel micut meniu o data cu pagina in jos.. sa nu fi nevoit daca esti in josul paginii de tot sa urci sus sa poti sa umbli in meniu.

Mi-ar placea sa se scoata acea treaba cu sunt peste 300 de mesaje... unii dintre noi nu pot intra decat o data pe zi pe DC, si merg direct la subiecte active, daca aceea trebusoara intra cu 300 de mesaje, subiectele din ultimile subforumuri nu mai sunt afisate si trebuie sa mergem subforum cu subforum sa vedem ce e nou in acele coltisoare. Puteti scoate treaba cu 300 de mesaje...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La mine apare latita pagina, indiferent ce pagina deschid si numai pe DC, o fi de la meniul ala orizontal?!
Intreb si eu, habar n-am daca asta ar fi cauza, e nasol rau asa cu pagina latita.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

si la mine e latita putintel de tot .. cam 0.5 cm ... de cand a aparut meniul orizontal.

quote:
Originally posted by alina morostes

La mine apare latita pagina, indiferent ce pagina deschid si numai pe DC, o fi de la meniul ala orizontal?!
Intreb si eu, habar n-am daca asta ar fi cauza, e nasol rau asa cu pagina latita.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

votez pt cel nou. mi se pare mai usor de folosit si mai complet

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

si mie imi place cel orizontal mai mult
hehe, cu Invoices credeam ca e ceva de Membership Premium ..dar cine stie, poate in viitor?

in Linux in Mozilla pagina se vede ok
si in Win in Opera

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si mie tot meniul cel nou imi place, si nu m-ar deranja sa dispara cel vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Si eu cred ca spatiul din stanga ar putea fi folosit (cel putin 75% din el) cu mai mult succes, pt. a face bani.
Daca e necesar si meniul de sus nu este suficient, cred ca poate fi dublat la nevoie.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mai finut meniul cel nou

Ali16+ Enrico 7ani

Mergi la inceput