"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Lilutz,iti raman vesnic indatorata!Mi-ai salvat de la sinucidere citeva miliarde de neuroni:))
Pai sa continuam rationamentul....deci prin septembrie...unde?Cine e pe lista?Noi sintem multi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

rayu, bine ca isi amintii lilutz de poisssonrouge, io nu fusei pe faza ca in seara asta a trebuit sa udam masinuta nou nouta, azi o ridicaram de la concesionar, are 5km! Asa ca am iesit la Pacha , ne indoparam cu couscous si il stropiram cu "rouge" marocan

Mihaela, felicitari!!! Ma bucur mult pentru voi, sa fie intr-un ceas bun, sa aveti noroc !! Ce zic fetele de schimbare? Ca pe tine nu te intreb, dupa toti anii astia petrecuti in poiana scandinava, tu esti deja pe trei sferturi integrata:)

si io, si io ma inscriu pe lista la toamna, cine stie, poate reusim sa venim si noi cu catel si purcel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

doruletz, s-o plimbati sanatosi!
ce masina v-ati luat?
edit: e bestiala Alex cu basmaluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Io din asta as face un poster pentru rance telecom
Doru, sa stapiniti sanatosi masina si s-o-aduceti si pe-acilea!! E marca frantuzeasca?? :-))
Asea, la intilnirea din poiana, noi sintem doar doi, ca las procu' de Ilie acasa; nu-l mai trec fraudulos granita la suiedeji!!
(Rayu, chiar vroiam sa te-ntreb de ceva vreme: s-o-nsurat Justin??)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

merci la toti de urari, o udam cand veniti p'acilea sau pe 13 iulie la bucuresti, la ora 10h30!!
Ramaseram fideli marcii pe care o avuseram si pana acu (americana) ca in 7 ani nu avuseram nevoie nici macar de 5 minute de service, scimbaram doar cauciucurile si becurile. Numai ca acu ne trebuiau 4 usi in loc de doua ca ma cocosasem sa bag purcelu in scaunu lui. si desigur un portbagaj mai mare asa ca optaram pt break.

buli, aia nu e basma, sunt pantalonii de pijama, asa o gatii ta-su cand ramasera ei singuri acasa

s-a insurat Justin??? cu cine cu cine, spune-ne tot mama rayuuuu

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

da chiar asa, s-a insurat Justin? si daca da, care Justin? si de ce???

bre, io nu mai am timp de nici o culoare sa trec pe aici, dar sa stiti ca va am pe toti in suflet, acolo sub buzunarul de la vesta.

sa zic repede pana nu uit felicitari Mihaelei pentru ca va deveni o scandinava cu acte in regula din septembrie asta da dedicatie, ar trebui toti sa luam aminte si sa trecem la fapte, nu sa fim scandinavi doar pe hartie ! Mihaela, sa va fie intr-un ceas bun, o sa beau un Mojito in cinstea voastra, ca tot cautam prilej :-)

Rayou, bubu dementiala cu oaia ei :-)) si felicitari ca ati trecut cu bine de operatia "amigdala", si la noi d-ra si le-a scos cand avea vreo 11 ani, ca erau mari cat nucile de cocos, de abia mai putea sa inghita sarmana ...acuma alles gute, nu mai are treaba cu amigdalele, isi trage direct bronsite :-)

dorulets, sa stapaniti cu sanatate si bucurie pe cea cu 4 usi, iar gepetica e absolut adorabila :-) sa va traiasca si ea! (apropos de nimic, fa-ti rogu-te pomana si zi-mi si mie unde sa gasesc cazare pentru 1 saptamana in august in Bucuresti, asa cum ai gasit tu. Nu pentru mine, pentru tata imi trebuie.... merci, raman datoare daca-mi dai un fir...

altfel, ma enervati ca iar va intalniti si beti fara mine, dar ce sa fac, asta e soarta noastra a presedintilor...

tata lu' Toma, sa traiasca hamacul, gradina la casa omului e o bucatica din rai, parerea mea! cine nu are, sa-si construiasca, cine o are sa-i traiasca !

lulutz, nu stiu daca ti s-a petrecut ceva, dar hai noroc si pupici la fel sabinei, lui gheorge, mara, adela, liris, buli, arborica, irimell (cu mii de pareri de rau ca ai trecut prin asa ceva neplacut, sper sa treaca totul repede si sa uiti , iileana, pegasis, tata lui toma, mama lui toma, nici nu mai stiu cine e scandinav aici, daca am omis pe cineva imi cer mii de scuze....

va pup repede si mai viu io, vorba unor clasici in viata si cu masina cu 4 roti si 4 usi :-)

pupici la tulemond si weekend marveielleuz....

PS am editat sa zic ca rog audienta care poate sa ma ajute si sfatuiasca cu cazarea pe termen scurt de tip garsoniera sau ap cu 1 dormitor in bucuresti in perioada 1 - 6 august sa se adreseze va rog subsemnatei la post restant, merci cu anticipatie si pupici de nuevo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

salutare poienari!
intrebare: Snow a lui Pamuk este misto ca Istanbul? sau nu prea? vreau s-o fac cadou si-mi trebuie un sfat. este o persoana careia Istambul i-a placut mult.
oai-oai! adica weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

lirisule, ajung in Romania saptamana viitoare si plec pe 11 iulie de acolo. Crezi ca ajungem sa ne vedem?

Daca esti Pārācios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by liris

salutare poienari!
intrebare: Snow a lui Pamuk este misto ca Istanbul? sau nu prea? vreau s-o fac cadou si-mi trebuie un sfat. este o persoana careia Istambul i-a placut mult.
oai-oai! adica weekend placut!

liris, o sa-i placa si Snow, atunci!! Snow e asemanatoare in ceea ce priveste redarea atmosferei, insa e o carte ravasitoare prin mesajul ei politic...si religios :-)) Mie mi-a placut si m-a pus si pe ginduri!!
itsme, terminasi cu renovarea??? Ai grija la inundatii de-acum!!
Cit despre Justin, vaz ca Rayu ne tine-n pioneze !!
arboria, liris, drum bun si petrecree frumoasa!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

naziua!

io fusei la curs doo zile, wow ce mi-au lipsit cursurile astea ce se lasa cu bairam pe-nserate baui si caipirinha si mojito ca nu ma putui hotari si un www.winebeers.com/photos/4069600004814G.jpg" target="_blank">box de vin alb ... mai ceva ca suedezii :-)
deci am sarbatorit reusita mihaelei, masina lu doruletz si ce mai era de sarbatorit prin poienitza

cand venii acasa gasii casa luna si bec (mai curata decat am lasat-o) de unde dedusei ca si fimiu avuse bairam, nu ca voise sa-mi faca o surpriza, asa ca scapai de curatenia de sfarsit de saptamana :-)

Mergi la inceput