"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

nu va adunarati inca pe la casele voastre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

numa io-s p-aci prin tufe, adeluto:)

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Un pui de somn si-un inger bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

hai sa nu va mai tin in fierbere...nu s-a insurat bre:)))
Dar candidata avem,nasi avem(io si dacu obligatoriu,mamarayu nu ar rata o asemenea ocazie sa aiba rochie lunga ,manushi si port-tigaret),numa mirele nu vrea si pace!Ceva idei,cum sa-l ducem fortat la altar??
itsmiule beibi,mi-era foarte dor de tine!!!Cu cazarea in Bucuresti,ma interesez,daca gasesc vreo posibilitate,te anunt!!
Va pupezzz,mai viu io!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by lilanda

quote:
Originally posted by liris

salutare poienari!
intrebare: Snow a lui Pamuk este misto ca Istanbul? sau nu prea? vreau s-o fac cadou si-mi trebuie un sfat. este o persoana careia Istambul i-a placut mult.

liris, o sa-i placa si Snow, atunci!! Snow e asemanatoare in ceea ce priveste redarea atmosferei, insa e o carte ravasitoare prin mesajul ei politic...si religios :-)) Mie mi-a placut si m-a pus si pe ginduri!!

deci am toate sansele sa-i placa. multam mult!!!

quote:
Originally posted by arboria
lirisule, ajung in Romania saptamana viitoare si plec pe 11 iulie de acolo. Crezi ca ajungem sa ne vedem?

da. eu zic da. 691697 e nr de telefon de la mama. Simona Bajdechi. probabil ca voi avea si-un mobil dar imi cumpar o cartela, doua cind ajung. mi-ar place mult sa ne cunoastem. dc ti-e mai usor zi-mi unde sa te tzr eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Rayuela
...nu s-a insurat bre:)))
Dar candidata avem,nasi avem(io si dacu obligatoriu,mamarayu nu ar rata o asemenea ocazie sa aiba rochie lunga ,manushi si port-tigaret),numa mirele nu vrea si pace!Ceva idei,cum sa-l ducem fortat la altar??

Pai tre' sa facem ceva, ca pe linga faptul ca e frumoasa candidata, maica-sa face niste prajituuurii...huh
Asa Adeluctza, back in business :-)) Io cre' ca tre' sa pleci mai des de-acasa Ce face Prince??...
Iar tu, witchie, ce faci colo-n tufe?? :-))
Auzitarati ca Rushdie a devenit Sir Salman?? Lizaveta l-a innobilat!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Io com d'abitud, citesc. Nu prea am eu ce zice, ca e plodu cu bube si pe piele si pe nervii mei. Sunt intr-o pasa proasta:) dar va trece. daca mergeti la bere as veni si io.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Un pui de somn si-un inger bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

Rayou, I miss you too!!! Dar de abia mai apuc sa trec pe aici, intre munca si renovari, asa ca cum zisei, imi lipsesti (lipsiti) asa mai pe uscat zilele astea :-) Pupici domnisoarei Bubu de la mine, si mai spune-ne ce mai face ea si ce mai zice

merci de cazare, Doruletz si-a facut pomana si mi-a dat un fir

in rest sunt asa de rupta de oboseala (si de caldura acum !!!) ca nu stiu ce sa mai zic

am fost ieri la un Bar Mitzvah si am dansat Hava Nagilah si YMCA! :-) Imi place de evreii astia ca stiu sa se distreze, a fost foarte buna petrecerea...

In rest, la noi incepe de azi Gay Pride week, asa ca sunt mandra ca stau in acest oras unde fiecare poate sa-si vada de renovarea/socoteala lui nestingherit si judecat de nimeni !!! Amanunte pe Net!

pupici la toti veselii (gay) si dreptii (straight)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

ALO, PROVINCIA???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

daaaa

sunt lesinata de la caldura, frate, n-am crezut asa ceva, eu , cea mai umblareata si fara probleme(de altfel toate analizele de sapt trecuta mi-au iesit perfecte!), am toate simpomele alea de gravida mofturoasa: mi se umfla picioarele, ma dor talpile etc etc etc.

revin.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

am toate simpomele alea de gravida mofturoasa: mi se umfla picioarele, ma dor talpile

prezint aceleasi simptome. ce sa fie oare? :-))

Mergi la inceput