"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjurica!!
Dupa zilele alea tropicale, pe-aci vremea revine la normal ...numa' bine sa creasca gazonu' :-)) iileana, n-am menta, da' o gasesec din cind in cind intr-un supermarket si-atunci o iau la frecat; iar tufa aia se gaseste de cumparat pe toate drumurile, nu mai tre' s-o uzi!
Sabina, mai ce-a crescut Sofia, de cind n-am vazut-o anul trecut!!! Arata taaare cuminte; e o iluzie, nu???
doru, brrr...si-s tineri aia normalii de noua dreapta!!! Aaaa, am vazut acum doua zile "California Dreamin'" si ma simt...hmm..putin dezamagita; parca prea multe drame nationale intr-un singur scenariu (era de ajuns una singura, parerea mea), iar atit Asante, cit si Razvan Vasilescu nu conving (pe mine una, nu!). L-ati vazut??
buli, nu cred s-ajung in Romania vara asta!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am primit verdictul oficial. Din septembrie.
Parca pluteeeesc...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Mihaelaaaaaa, felicitari!!!!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

mihaela, bravooo ...reeditam 3 ani de Skåne?? Ca si de la tine, tot pe la mijlocul distantei o sa fie!!!

Io de fapt intrai sa va spun ca, in Europa, vikinga s-a oferit sa stringa niste banuti pentru Laura B. si Diana. Daca vreti sa contribuiti, puteti lua legatura cu vik pe PM...tak skal du have ..sau tak så mycket .

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Mihaela, felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumesc, multumesc...tack, tack!

lil' daca e posibil sa venim, cu draga inima! Abia astept sa va revad!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Woooow, felicitarile mele!! Ma bucur imens pentru voi!! Sa dea Domnu sa va mearga din plin! Merge o bere fara alcool la ocazia asta:)

(oricum are alcool si aia, scrie pe eticheta, mai putin de 0.5 %, da tot are )

Lilanda, nu pare, la gradi chiar ESTE cuminte. Si cu o candoare incredibila fata de ceilalti copii, am observat-o ieri. Isi scoate insa parleala acasa
N-am vazut california dreaming, dar o sa-l vad zilele astea.
Nu uita ca regizorii(si artistii) f tineri aleg mereu teme generoase. La 27 de ani toata lumea zice c-ai toata viata inainte sa te mai rafinezi, ma devii mai eficient, mai minimal......el din pacate n-a avut....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Mihaela ,välkommen tilll Sverige.
Apropos era o reclama la MTV acum o mie de ani,nu mai stiu la ce era reclama,dar arata numai doi craci de gagica,niste chiloti care cad ,si apoi:
"Welcome to Sweden"
Ce copilasi frumosi am vazut in poze!!!
Asa....nu mai inteleg nimic,multe tufe prin poiana,de menta,de rabarbera(?),si altele de care n-am auzit,numa la mojito am reactionat pozitiv,ca doar e week end:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Heeelp!!!!Acesta este un strigat S.O.S!!!
Doruleee si toata poiana!!!!Vreau linkul ala pus de doruletu cu "frere jacques",unde poti sa colorezi,sa faci tot felu de dracii:))M-a tembelizat Bubu de o juma de ora ,sta si ma tzacane la cap,si nu-l mai gaseeesc
Doresc ajutor rapid,pina nu ma lasa nervii de tot

Mergi la inceput

Iotewww.poissonrouge.com/songs/index.html" target="_blank">-acilea!!!
Mey, io ma gindii mai bine...nu re-editam in septembrie-octombrie ziua lu' mama Rayu (ori ziua fumeii) ca tot ne anuntaram multi, aaa?? :-))

Mergi la inceput