"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)
Raspunsuri - Pagina 22
lilanda spune:
quote:
Originally posted by iileana
La noi chestia asta se chema "rabarbara" si crestea in curte, era o tufa mica si rosie acolo...
Bag sama ca-n tara toata lumea stie ce-i aia rababer, mai putin buli. Oare tata lu Toma o avea ca sa va cinsteasca?? Numai sa nu uite sa puna romu'!! :-))...si da, de tulpini era vorba..sorry
doruletz e beton Zimmersi ala...hai ca mai avem si noi-oleaca si intram in club Da' de www.cotidianul.ro/index.php?id=11518&art=30499&cHash=8a5ee764d8" target="_blank">bomba cu afrodisice ati auzit??? Love, not war!!!
Rayu, pupa bubuleasca pentru limba ei ...si depun marturie ca n-am auzit-o vorbind urit pe romaneste...doar pe suedeza ..
Hai va pup, ma duc sa vad ce-or facut aia de la gaze cu gazonul lui Niels!!! (or venit azi sa demonteze alimentarea, ca nu mai avem treaba cu ei, si tocmai ce pasira pe fisia proaspat insamintata :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iileana spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Bag sama ca-n tara toata lumea stie ce-i aia rababer, mai putin buli.
Toata lumea din Ardeal. Probabil ca-i "influenta" saseasca, asa ceva.
... daca acuma tot ai loc liber in gradina, multumita celor de la gaze , poate iti cultivi si tu o tufa...Menta ai?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
tata lu Toma spune:
Va primesc pe terasa numai daca veniti cu Rubarba, na !
Auzisem de ea da' nu stiam ca se si bea si ca-mi scade si colesterolu'.
Ce faceti bre Lilando fara gaze ?! Bagati de seama sa nu va balonati, taica ...
v
_
Take me home, country roads
mihaela_s spune:
Azi am vazut la TVR1 o emisiune impresionanta cu mineriada si golaniada, m-a apucat melancolia si am gasit www.youtube.com/watch?v=r0IFERKaG9Y&mode=related&search=" target="_blank">asta si www.youtube.com/watch?v=mhEt65dOyAA" target="_blank">asta...
Va mai amintiti?
PS Inca www.youtube.com/watch?v=UvzBgWa4HJo" target="_blank">una si ma duc...
Mihaela si fetele mele
Sabina spune:
hehe, ce linkuri puse Mihaela! Eu cenaclul nu l-am apucat, dar mineriada insa....cam da!
in alta ordine de idei, avuram si noi serbare :)are mama fata mare gata....e prima serbare pe care n-o rateaza pe caz de boala:)
http://s35.photobucket.com/albums/d199/Sabinelu/serbarea/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
mihaela_s spune:
Sabinuts, ce mandrete de fata!!!! Da' v-a prins putin ploicica? Vazui ceva umbrele...
Hai ca mai trebe sa va mai uitati si sa ascultati si www.youtube.com/watch?v=045o0xWgJqw&mode=related&search=" target="_blank">asta...
Acu' chiar merg la nani, azi noapte statui cu sotul din dotare la povesti, ca se facu 12 noaptea pana ajunse acasa, iar azi iar a plecat, la Sibiu la o conferinta...
Mihaela si fetele mele
doruletz spune:
rayu, muhahahah, am murit de ras, du bre fata la ferma d'aia experimentala sa aud si ea cum face oaia oai-oai! apropos, da'in suedeza cum face cocosu?
sabinel, e foarte frumoasa sofia cu rochita ei albastra! si pare asa de incantata de serbare! ce spunea ea acolo la microfon, o poezie? sau cantecel?
lilutz, io zic ca e o idee excelenta bomba homosexuala, as experimenta-o in romania mai intai, uite www.hotnews.ro/galeriefoto_poza.php?offset=0&ID_c=142&ID=1077" target="_blank">"normalii" astia par cobaii perfecti!
Pentru Orientu Mijlociu ar trebui neste bombe cu jumari si piftii de porc!
Buli, ai dreptate si tu cu presa asta, sa speram ca trece criza peste vreo 5-6 ani si ca nu ramane adolescenta intaziata. Io-te ca mai vad www.cotidianul.ro/index.php?id=11546&art=30623&cHash=04bf402f3f" target="_blank">si altii la fel (sublinierile imi apartin):
"Raportul Freedom House mentioneaza ca media romanesti contin prea multe editoriale si prezinta, in mod frecvent, articole fara surse si campanii salbatice pe subiecte care nu ar fi stiri in media profesioniste. Raportul mai mentioneaza ca subiectele difera de la o publicatie la alta, in functie de interesele proprietarului. "
Pe langa filmatu sulurilor de hartie igienica pe care si le cumpara Basescu in supermarket, alte exemple sunt articolele alea cu ceasul lui Bush de care zisa Ileana si care troneaza de doua zile pe primele pagini cand aci stirea a fost difuzata doar in ziarele si la emisiunile de divertisment
mihaela ... asta e semnalu ca am imbatranit fratilor, ma apuca nostalgia la cantecele astea veeeeeechi
gata, mai viu io
buli spune:
Doruletz, eu as mai adauga ca, pentru a-ti face o imagine oarecum obiectiva despre un eveniment, trebuie sa citesti in mai multe ziare despre ce s-a intimplat si apoi sa faci o compilatie. pe cind, in tari, nu pre acred ca se intimpla asta.
Sabina, Sofia, e tare dragutza si cumintica.
mie melodiile alea din anii'70-'80 nu-mi produc nici o emotie pozitiva, dimpotriva, mi se ridica parul pe ceafa, si imi amintesc din nou luminarea dintre 6 si 8 seara, osanalele de la tv si soba din bucatarie.
iar cenaclul flacara mi s-a parut mereu mult prea organizat si lipsit de orice libertate.
nu vreau sa intru in polemica, doar ce mi-am spus parerea.
mi-a placut de Bubu ca are imaginatie, s-a scos ea cumva cu oaia
lilanda, tu ajungi prin tirgul Ieshilor anul asta?
liris spune:
quote:
Originally posted by Sabina
noi suntem la coasta de vest de saptamana viitoare, liriso. arborel, la 2 mai ne facem veacul cam 3 saptamani.
pai dc ajungi la Cta da un tzr poate ne vedem
Irimell, pacat, imi pare rau. multa sanatate si bafta ca data viitoare sa fie cum doresti tu!
tata lu Toma spune:
Bre, daca aveti chef de muzici, bagati o ureche acilica :
http://www.radio3net.ro/
Sabino, sa-ti traiasca absolventa !
v
_
Take me home, country roads