"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

vreau si io la terasa lu tomaaaaa!
io ma inscriu pe lista vineri 13 iulie la ora 10h30!

irimell, ma bucur ca ai revenit si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta! te asteptam aci mai des la poienit!

mihaela, bafta, tin si io pumnii! si concediu placut, sa vii cu poze insorite.
Noi abandonaram cuba, am avut prea multe informatii negative despre turul cubei cu bebelaca la varsta asta si drept urmare o sa ne reintoarcem in mexic cu o scurta escala de cateva zile la New York, tocmai ne luaram bilete de avion; apropos, stiu ca tu avusesi drum pe acolo anii trecuti, ne recomanzi vro adresa de hotel in Manhattan? ca ce vaz io sunt toate "hors-prix", valeu, ce planeta e aia cu preturile alea la hoteluri fratilor?

maine iar ma duc sa votez... uninominal Acu se alege si parlamentu acilea! Din pacate rezultatul e previzibil, o sa castige partidul lui sarko cu o maaaare majoritate. Apropos de Sarko, cred ca pana la urma e d'al nostru si trebe invitat in poienita, ia'uitea cum se www.youtube.com/watch?v=Wd44XTlUQjQ" target="_blank">prezenta el in fata jurnalistilor la summitul G8 dupa o intalnirea cu Putin, unde se pare ca n-au baut prea multa apa

Acilea ziaristii francezi au trecut sub tacere "evenimentul", filmuletul e extras dintr-o emisiune belgiana. Imi inchipui cum si-ar fi pus CTPu si Voiculestienii poalele in cap daca Basescu s-ar fi prezentat astfel nu la summituri internationale, nu la vreo conferinta de presa ci in fata lu nevasta-sa sau a cainelui personal!

gata, noapte buna, mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Dorulets wow, NY????? Super super, vreau si eu...mai ales ca mama a luat saptamana asta viza de SUA pe 10 ani si merge iar la sora-mea!
Din pacate nu te pot ajuta, noi am stat la sora mea in NY, ca acolo locuieste. In orice alta parte a Ameriicii am fost, am stat la hotel, nu mai in NY nu. Mergeti cu Gepetutza, nu? Concediu placut si abia astept sa vii cu impresii despre metropola!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by doruletz
Apropos de Sarko, cred ca pana la urma e d'al nostru si trebe invitat in poienita, ia'uitea cum se www.youtube.com/watch?v=Wd44XTlUQjQ" target="_blank">prezenta el in fata jurnalistilor la summitul G8 dupa o intalnirea cu Putin, unde se pare ca n-au baut prea multa apa

...hai ca-i mai simpatic asa...si parca aduce cu Iliescu, nu??? :-))

Mai fratilor, pe-aci e o canicula de aia cu 33 de grade-n termometre. Ieri prestaram la gradina (da, pe vremea asta, insa dadu DD si-o terminaram!!), asa ca azi am deschis sezonul de www.flickr.com/photos/8775358@N05/" target="_blank">plaja. Apa avea vreo 20 de grade si parca nu-ti mai venea sa iesi din ea...Niels zice ca asa ceva in iunie e ceva de neimaginat!! :-)) (sa va spui ca el ca shrimpsu'...e roz tot pe dupa git, motiv pentru care il puteti vedeti cu fular ).

Doru, auzii si io ca-s scumpe rau hotelurile prin New York...cam asa ca la Londra; deosebirea e ca ce e la New York de 3 stele, gasesti la Londra cu 5...si nici atunci..
Va pupez...ma duc sa scot o bere

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

ma ce caldura :-)

io-s cu caffe frappe-u-n bratze ca berea nu-mi place si vin nu poci bea pe caldurile astea. ce bauturi alcoolice (inafara de bere) recomandati pe canicula?

irimell

m-ati dat gata cu terasele voastre las' ca va pui io in curand o poza cu balconul meu. de care nu ma prea ocupai anu' asta, asa ca tema va fi Egipt :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

terasele voastre sint suuuper
io, daca fac poze la balcon, pot sa pun titlul "pe terasa la mad house"

de fapt, am venit sa va semnalez www.hotnews.ro/articol_75443-Bush-a-ramas-fara-ceas-in-Albania.htm" target="_blank">stirea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Multumesc, dragutzelor pentru suport...nu-mi place sa ma pling, dar uite ca mi-a ajuns cutitul la os si zau daca nu incep sa cred ca am ghinion (de obicei imi ziceam ca se putea si mai rau si ca-s norocoasa). Credeti in ghinion/noroc? Acum m-am apucat sa joc la loto, ca poate o fi vreun echilibru pe undeva...

Mihaela, te asteptam cu vesti bune. Tinem pumnii in continuare!

Lilutz, wow, ce pofta mi s-a facut de plajaaaaa...Super costumul (iubesc combinatia de maro cu bleu, iar mai nou am adaugat si bleumarin), stapina si marea. Pe aici cam ploua 2 din 3, asa ca singura solutie de plaja e cea virtuala...

Doruletz, unde in Mexic mergeti? Eu in general arunc un ochi pe tripadvisor dupa reviews si idei, cind plec pe undeva. M-am uitat pe NY si am ramas socata ce preturi sint...am gasit doar www.radiocityapts.com/?gclid=CK_Zgae21owCFRfOggodB1d8tQ" target="_blank"> asta. Succes la cautat!

Saptamina asta, am auzit pentru prima oara denumirea "paris syndrome", desi despre concept stiam din povestirile japonezilor. Voi stiati?

Adelutzdragutz, astept cu interes Egiptul...Iar despre bauturi, eu sint fan www.maria-brazil.org/caipirinha.htm" target="_blank">Caipirinia www.youtube.com/watch?v=oox-VVTFLfg" target="_blank">si Mojito, pe care le declar cele mai racoroase cocktailuri.

Pupici generali!

PS: Am gasit si reteta de www.youtube.com/watch?v=PZiFo0lYFA0&mode=related&search=" target="_blank">mojito...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Va multumesc, puteti lua "pe loc repaus"!

Ceea ce a fost important a trecut deja, azi si ieri au fost discutiile importante, sotul meu ajunge maine acasa si urmeaza sa asteptam hotararea celor de acolo. Cand voi stii detalii va anunt! Sotul meu e tare incantat de tot ce a vazut acolo, s-a descurcat foarte bine si speram intr-un raspuns pozitiv.

Lil', ce vreme superba pe la voi...nu ca la noi n-ar fi, dar n-avem marea la indemana. Si cum we asta am stat loco, respectiv in casa si in parcul orasului, am admirat cu placere distractia voastra.

buli , am ras citind stirea.

irimell

Mai apar eu...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Mihaela, felicitari, sa va mearga de minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir!!
No, ca s-a mai racorit azi si pe-acilea, fiindca era si cazul...si de miine, cica le ploo. Ieri, termometrul meu de pe terasa arata 37 de grade Ca urmare, Adeluctzo, poti reveni la vin :-)) Da' pe linga Mojito ala clasic (), mai poti face si un sangria ori un Rababer Mojito (rababer e www.cera-it.com/bilder/rababer.jpg" target="_blank">planta aia cu tulpina rosie si gust dulce-acrisor...io in Romania n-am vazut!!). Daca vrei reteta, iti stau la dispozitie!!

Irimellu', pai de ce numai la francezi ii apuca pe niponi sindormu' ala??? Zi-le sa vina-n'coa :-)) Cit despre loto, inca ma gindesc daca sa-ti urez bafta ori nu!!!

Mihaela, felicitari si o sa vezi tu la anul, ce-o sa vezi marea...si la stinga si la dreapta si in sus si in jos :-))
buli, in stirea aia www.cotidianul.ro/index.php?id=57&brk=7021&cHash=5b8ddec7cb" target="_blank">nu e nimic adevarat!! Ca sa nu mai zic de Sarko ccc care-ar sti www.cotidianul.ro/index.php?id=11485&art=30445&cHash=58b5627223" target="_blank">mai bine engleza decit franceza!!
Pupi tulomond!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

stati asa si nu manati:D

am fost plecata la munte de joi pana acu 2 ore, ca sofia a gasit de cuviinta sa faca ea o viroza inainte de serbare: si-am avut 2 variante: munte sau antibiotic.Se pare ca muntele a mers binisor.....

maine ma duc sa le umplu la astia epubretele ca cica se fac analize din nou acuma la 27 sde sapt de bb gheorghe fotbalistu.

Irimelule, te pup tare tare de tot!

noi suntem la coasta de vest de saptamana viitoare, liriso. arborel, la 2 mai ne facem veacul cam 3 saptamani.

Miha...tin pumnii si mai stransi!!

in rest, in bucuresti pt tanti Rayu, voi fi cam intre 12 si 16-17 iulie, apoi munte, si cred ca de pe la jumatea lui august din nou acasa pe caldura in asteptarea celei de-a doua intalniri de gradu zero.
Nu stiu ce fac io la mare, ca m-a complexat Lilanda cu pozele, eu depasii cifra magica 70, asa n-am fost in viata mea nene, sunt de groaza.....

tatic voios, de echipele din miercurea ciuc am auzit si eu numai de bine!! Sa va traiasca terasa, la hamac nu ma bag, n-am bani de unu nou...

Doruletzule, pupam Gepeta frumusica!!!
edit , jenante typo totusi am facut...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput