"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!
Ziceti-mi si mie o reteta fulger sa-mi treaca un rahat de urcior de la ochi,ca diseara am petrecere la servici si arat cam asa:
Tatalutoma,la terasa aia primiti si mosafiri?Din Suedia?Cu origini grecesti?E cu rezervare?Io vreau in hamac:))
Bun (re)venit Arborikului,totul ok????Irimeluuu

shattrath

Deci,catalogu:care unde cind in Romanika?
Iileano,de data asta nu mai ratam intilneala,pliz!!!Anul trecut a fost o situatiune,de nu am putut,dar anul asta nu mai ratam!!
Mai viu si io,poate mai imi trece okiu asta umflat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Rayu, , sa stii ca noi tot aicea sintem. Ca, vorba aia, iar noi locului ne tinem, cum am fost asa raminem

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Ca bine le zici bre Ileano !
Toti astia de calatoriti inspre patria muma dati un semn concret si poate reusim sa ne vedem iara.

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi in 7 iulie la venire din Gretzili stam o zi in Bucuresti. Eu cu fetele ne-om plimba o zi intreaga prin oras ca sotioru' va fi ocupat, dar daca aveti ceva propuneri eu ma leg...
Dau si nr. de tf, la cerere .

Va pup, de maine va roooog sa tineti pumnii, ca vreau sa vin cu vesti bune, da?

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Ce mai fac copiii? Sper ca s-au insanatosit.

Tata lu' Toma, sa traiasca terasa si anexele, arata mumos de tot. Moooama ce pofta de bere mi s-a facut...

Arboric, drum bun si sa maninci si pentru mine vreo 2-3 ciocolatele cu rom.

Shattrah,

Rayu, eu n-am reteta magica, insa uite ce am gasit pe net: "Se aplica comprese umede calde sau reci, instilatii cu solutii antiseptice in sacul conjunctival: Intai compresa rece stoarsa bine cu infuzie de musetel (atentie! sa nu intre infuzia in ochi, deoarece irita rau ochiul), apoi calde cu infuzie de patlagina sau soc.Tampoane cu bitter suedez si 30% miere cu apa distilata - picaturi puse in ochi (cate 3 picaturi) de 2 ori/zi.Masarea zonei reflexe a ochiului corespunzator, a punctelor limfatice. Ulei de ricin - 2-3 zile - se unge locul.Decoct de radacina si seminte de brusture - se bea 1/2 l/zi.Cataplasme cu ceai negru pus in tifon - se uda cu apa calda si se pune pe pleoapa. Comprese cu ceai de galbenele sau frunze de salata oparite. Pentru colectare rapida se pun timp de 15 min. comprese cu infuzie de seminte macinate de in (1 lingura/1 cana apa)."

Eu nu mai sper la vreo intilnire, ca de cite ori vin in Buc am ghinion...

Lilutzdragutz, nu e gata aranjarea ca exact cind era entuziasmul mai mare m-am procopsit la urgenta cu un 'harakiri' veritabil (am avut o extrauterina nasoala). Norocul meu a fost ca mai stiu ceva medicina si m-am dus in toiul noptii la spital stiind ce am... m-am mai si certat cu cei de acolo care insistau ca am colica si ma trimiteau acasa. In fine, dupa depresia de rigoare acum sint in recuperare si sper sa termin de aranjat... Aaa, sa inteleg ca te tenteaza o Andalucia anul asta? Frumos de tot! Eu acum visez la Chile si la Polul Nord...sa vedem la care ajung.

Uichend minunat tuturor, va pup!

PS: Adelutzdragutz, pe unde esti? Bu-hu-hu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Mihaela, eu ii tin sigur. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Irimell, imi pare rau :-((. Recuperare usoara (huhh, ca trecui prin cite ceva) si succes la aranjat!! . Si da, la vara vrem sa luam drumul Spaniei (avem pina la urma rezervare la Barcelona, desi ne gindeam sa merem si mai la sud :-)) insa nu-i inca sigur cum facem sa si ajungem, din considerente de job

arborici si liris, drum bun, vreme frumoasa si intilnire placuta!! Sa dati un Skål si pentru noi (arborico, Niels e inalt din considerente optice, nu de alta...are numa' 1,78 ...si saru'mina pentru oferta - daca nu gasesc pe-aci ceva zdravan, iti dau un semnal :-))

mihaela, pumnii strinsi, ca vreau la toamna sa gratarim din nou prin Skåne!!
Va pup si Rayu, vedere usoara mai...pe mine asa ma descoperira ca-s mioapa, de la un ulcior !!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Intrai si eu sa va spui ca ma roade pizma cind vaz ce terasa isi facu taticu'... Asteptam tutoriale despre cum sa obtinem acelasi lucru. Primul ar fi aa' de pe jos e gresie au lemn?

S-o stapiniti sanatosi!

Ileana, fuseram la dinozauri. Ne-a placut si nu prea... Cam mari pt gustul don'soarei. Voi?

Intr-o nota mai putin optimista dr ORL-ist mi-a spus sa-i scot amigdalele Anei. Eu nu vreau. Deocamdata ramine cum zic eu.

irimellu', imi pare tare rau c-ai fost nevoita sa treci prin asa ceva. Te pup si sper sa te refaci repede!

mihaela, des'tele mele is inclestate pina primesc la loc comanda (emoticon cu tinem pumnii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Mihaela, nu pot sa scriu prea mult ca am pumnii stransi !
Unde in Grecia mergeti pana la urma ?

Pegasa, e lemn peste tot. Tutorialu' e scurt : luat un credit si gasit una echipa secuiana, din Miercurea Ciuc, care a lasat pe toata lumea cu gura cascata prin pricepere, viteza si extrem de mult bun simt.

vichendel fain tutulor,
v

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Va multumesc pentru toti pumnii stransi...voi avea nevoie pana marti inclusiv, apoi pe loc repaos :)). Sper sa va dau vesti bune-bune de tot...io stau cam rau cu moralu' zilele astea...

irimell, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, iti doresc sa te refaci repede-repede

tatic, mergem in Halkidiki, Polichrono. Sper sa fie ok. Iar inainte mergem 2 zile in Atena. Mai avem 2 saptamani si plecam!!!!
Voi tot Grecia?

liris si arborik, sa va priasca in Ro!!!!

Io ma retrag sa visez...
Un we fain va doresc.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput