"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Marutza,La multi ani!!Sa ne traiesti o mie de ani!
Am citit si eu in presa suedeza despre filmul lui Mungiu si m-am infoiat in pene de mindrie!!
Cum as putea sa vaz si eu filmul?A apucat careva sa-l vada?Plizzz,informati-ma!
Maine o operam pe Bubu pe amigdale si polipi,sint cam panicata,mi-e groaza cind ma gindesc,dar sper sa fie dacu mai tare cu nervii.Oricum,o sa o adoarma,ne-au trimis deja acasa doi plasturi sa-i punem pe manutza,acolo unde o sa-o bage acu pentru narcoza:((
Sper ca o sa scape de sforait sica o sa respire si ea mai bine.
Aveti grija de poiana pina ma intorc,ok?
Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara

Mara, La Multi ani! sa fi fericita si iubita! cand dai de baut?
rayu, bafta lui bubu maine, tinem pumnii! sa vii sa ne povestesti cum fu!!
Sabina, ajunsesi acasa? felicitari pentru conferintele reusite, te asteptam cu povesti si (mai ales!) poze!
lilutza si buli, io citii ca mai toti aia de participara la filmul premiat sunt de prin Iasi, actorii inclusiv, urbe cu vedete, ce mai! acuzatia aia de plagiat e chiar ridicola da' trebuia sa ne asteptam sa apara si un frustrat d'asta. Iar "jurnalistii" nostrii n-au scapat ocazia sa-si arate inca odata "profesionalismul" publicand toate aberatiile auzite la coltul strazii.

Bre, de fapt io venii sa zic ca-s cam racita si ma si hartuiesc astia la serviciu asa ca pana mai viu io va las sa va bateti capu singuri cu un www.robmathiowetz.com/" target="_blank">test de inteligenta

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

mara La multi ani fericiti!
bubu tinem pumnii! rayu si tie! si dacului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

wow, ce de evenimente !
Mara, multi ani fericiti !!!
Sabina, felicitari; asteptam poze. Te-ntalnisi cu Vik ?
Rayu, tinem pumnii stransi pentru Bubulina. Noi i-am scos doar polipii, acu' doi ani, lu' Toma da' cel putin pana acu' a functionat. Bafta !!!

salutari tutulor,
ps.frustratu' cu scenariul nu l-a acuzat de plagiat pe Mungiu. A zis doar ca i-a furat ideea, sau cam asa ceva. Restu' e opera preatalentatilor nostri jurnalisti ... Romanie, dulce Romanie ...

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza,
Rayu, pupam pe Bubu si pe tine...ca vaz ca ai emotii mari Hai sa vezi ca nu mai sforaie fata!!!
Sabina felicitari!! (poti incarca undeva si piesa??? :-)) ...ahh si a propos de film si realitatea sovietica; ieri am revazut Stalkeru' lui Tarkovski si am avut o senzatie de, nu stiu cum sa-i zic, prea mult :-(( Tin minte ca la primele vederi (cred ca trei, una dupa alta), mi s-a parut cel mai bun film facut vreodata, de o subtilitate si poezie impresionante, un fel de izvor de noi si noi intelesuri. Ieri insa, am avut senzatia ca parca as citi un roman de Balzac; mi s-au parut obositoare descrierile vizuale ale Zonei si parca prea multa metafora, prin amestecul exagerat de alegorii politice, biblice si discutii filosofice. Vi s-a intimplat???...io cred ca am imbatrinit si am devenit cinica.
Adeluctza, cit mai dureaza polenu' de iarba, ca nu mai poooot!!! Pielea din jurul ochilor e rosie si uscata!!!
Va pupez
PS doru'...bestial filmuletu'!! :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

"...io cred ca am imbatrinit si am devenit cinica "

ehe bre Lilando, inseamna ca io-s expirat rau de ... demult !
In alta ordine de idei, un Aerius ceva n-ajuta la (nu in) ochii lu' matale ?

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

naziua si multumesc de urari oameni buni!

tinem pumnii stransi lu' bubu mic sa treaca ccc cu bine peste operatie si sa se refaca foarte repede draga de ea. rayu si dacu' sa fiti puternici!

carmen, chiar n-as mai vrea sa schimb prefixul cu 2. la asta cu 3 ma simt foarte bine. sper sa zic la fel si la urmatoarea schimbare de prefix.

doruletz, i-am pus si lui tudor joculetele de pe poissonrouge si e de-a dreptul incantat. avem si mici scandaluri, ca il las cu limita si-atunci protesteaza majestatea, ca doar de aia e majestate.

lilanda, bine ca m-ai avertizat, ca si eu am ajuns la pragul de trei vizionari. n-o mai incerc si pe-a patra ca s-ar putea sa am aceeasi surpriza.

acu' ma duc sa vad cum ii trec apa pe toti aia de asteapta la rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dragilor,multumesc pentru gindurile bune!
Am venit deja acasa...sint cam bulversata,dar totul a fost bine.
Bubu a fost cuminte,pina i-au dat un anestezic lichid,in funduletz,ca un fel de supozitor de fapt,care cica trebuia sa oa doarma.Bubu a dormit 3-4 minute,dupa care a facut niste ochi mari mari,de am inghetzat si eu si dacu.Trebuia sa o bage oricum in operatie,asa ca mi-au pus caciula d'aia de plastic in cap,si am dus-o eu in sala.Era mahmura,dar treaza!!!I-au pus masca aia de adormit total,si tot s-a luptat,ca o berbeaca adevarata!!Eu eram vraiste,e cumplit sa vezi sala aia,hainele verzi,si copilul complet ametit si neajutorat!Nu doresc nimanui sa treaca prin asta!In schimb,trebuie sa zic ceva foarte important:sint impresionata de delicatetea personalului,au fost extraordinar de profesionisti,amabili,draguti,nu am cuvinte!!Ma uitam si la conditiile din spital,si am concluzionat cu daca urmatoarele:sa nu mai behaim ca platim impozite mari,ca iaca!Spitalul impecabil,serviciile impecabile,si domle,am o dilema,tot cu dacu:In spitalele suedeze nu miroase...a spital!!Nu miroase a medicamente,a nimic,e ca intr-un hotel!
Asa ca nu pot sa zic decit:chapeau!
Acum Bubulina e cam chiauna,i-au dat medicamete de calmare a durerii,cind s-a trezit prima oara am crezut ca o sa urce pe pereti,era practiv inconstienta,dar se agita de parca nu trecuse printr-o operatie!!Incredibil cita putere are pitica mea!Eu cred ca as fi fost lesinata,varza!
In concluzie,totul e bine cind se termina cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

rayu, puhahaha...si io care ma pregateam sa-ti spun c-o s-adoarma tun mititica .. Da' dacu' ce face??? E bine??:-))
tatuc, nu iejti expirat bre...io iesii vreo trei ani din garantie, de cind cu mutatu' pe-acilea!! Merci de aeriusu' ala, chiar am sa-l caut, ca ce iau acuma...e apa de ploaie!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

rayu pupici zburdalnicei

lilutz si io tot aerius iau ... da' tu esti sigura ca esti alergica? ca altfel ti-as recomanda o crema pentru piele uscata si iritata din jurul ochilor din seria L300. se gaseste la farmacie. si acolo personalul e la fel de profesionist ca la spital (din experienta mea)

Mergi la inceput