Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
Liuda spune:
afara la 10 ziua erau 27 de grade - nu mai zic ca la 6 erau 20, cat o sa ajunga la ora 3? 35? dezastru.... copchilu meu cu cracii goi, maneca scurta iese afara, se uita toti si se mira.... mai ales alea cu caciule in cap.... dar stiti de ce ii pune copilului caciula? Ca inca e mai!!!! Am murit!!! Adica te iei dupa luna - nu dupa termometru?!?!?! Asta a mea cu pleasca goala (ca stau pe la umbra) cracii goi si mainele goale .... sta rastignita in carut de nu are treaba....
nu stiu cum facem daca tin caldurele... bag aerul in functiune din mai? nu prea sant eu adepta lui mai ales cu copil mic dar nu cred ca avem alte variante, anul trecut in casa am avut 25 de grade in august - aia atunci s-au incalzit peretii....
o sa facem bai continuu...
Daconst spune:
Bai asa vreme sucita avem,acum sta sa ploua si cind va aud cu cracii goi pe toate,mor.La noi a fost mereu mai rece,dar au anuntat astia si calduri mari.sa vedem pe cind apar.
Liudo si al meu e marait si cu laptele inca nush ce sa fac.Si-a marit doza la 210 si tot 5 mese are.Oare sa-l schimb?Ce ziceti fetelor?
In greutate nu a luat saptamana asta,se poate sa nu-i mai ajunga?
Elenita,am dat in urma si am vazut si eu gemanutele.Doamne frumoase sunt.Una are ochi albastri si alta caprui?Sau nu vad eu bine?
Diana,m-am luat cu vorba si am uitat sa va scriu.M-am distrat cu povestirile despre "prietena" aia.Ciudata rau.Cu deochiul,v-am spus ca sunt patita desi n-as fi crezut veci in asa ceva.
Ma bucur ca sunteti bine si a trecut febra.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
cristiana70 spune:
Buna fetele, am cam chiulit sambata seara si diminica, sper sa mi se motiveze absentele din catalog!
David are o zi maraita, azi l-am lasat cu tati si m-am dus pana in oras sa reolv cate ceva, dupa o oar m-a sunat, "hai repede acas ca plange si nu mai stiu ce sa-i fac". In disperarea lui l-a si schimbat , i-a facut si un biberon, pe care David, din fericire, nu l-a acceptat, ca era praf de orez cu apa, nu lapte! Mi-a mai urlat si mie vreun sfert de ora, i-am pus un supozitor ca se vedea ca-l supara burtica (asta dupa bashinelele violente pe care mi le-a tras) si l-am linistit cu putin ceai. A adormit intr-un final, dar tot mai suspina in somn, tare suparat a fost.
ELENITA, ma tot gandeam aseara, ce s-a intamplat de a trebuit sa te stergi din lista, tu stii, ma bucur tare ca ne mai dai vesti despre tine si comorile tale.
KATERYNA, se vede bine "materialul didactic", multumim!
CATALINA, sa fie intr-un ceas bun cu Matei, ma bucur ca te simti si tu mai stapana pe tine.
ADELA, ai scumpo o culoare de femeie serioasa. In sfarsit!
LOLEKA, bine ai venit printre noi, sa-ti traiasca micutul care, dupa parerea mea, a recuperat foarte bine! La cate saptamani l-ai nascut? David s-a nascut la 32 saptamani, cu 1950 g, dar pe noi ne-au tinut in spital pana la 2300, de unde se vede ca sunt reguli diverse la diverse maternitati. Eu trec acum printr-o perioada de alergaturi la Neuropsihiatrie Infantila pentru ca Davidut are circumferinta craniana maxima ca si dimensiune pentru varsta lui, tu ai facut evaluarile astea, care se pare sunt importante la prematuri? Astept vesti de la tine!
cristiana mamica de David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
LIUDA, vezi ce bine de mine ca stau mult in gradina cu piciutania? Ca n-are nimeni ce se mira de tinuta lui!
cristiana mamica de David (21.12.2006)
Shine spune:
salut gagici,
sunt abia la pagina 1. vroiam sa zic ca poza cu aceste doua gargaritze este dementiala. Elenita sa iti traiasca cele doua minuni
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
delfinuta spune:
Buna ziua la mamici si bebici!
Noi ieri am fost afara tota ziulika, am plecat dimineata la 11 si am ajuns seara la 11. Eram terminati, ata noi cat si Erik...am fost la Buftea, am stat la Calul balan si am papat, am stat la umbra langa lac , pe seara ne-am dus in Herastrau, apoi am scos si cateii la plimbare..ce sa zic, am ajuns acasa, am facut cu totii baita si nu stiu cand am adormit..
Sunt tare-tare-tare fericita!!!!!!!!!!!!!! M-am imbracat ieri cu hainute de dinainte sa raman graviduta E drept ca am tras ceva de pantaloni peste fund...important e ca au intrat pana la urma..
Catalina ma bucur sa stiu ca sunteti mai bine, ai insa grija cateva zile sa nu va intoarca. Ai dreptate cu spitalulu, e bine de stiut de ce ai nevoie, mai ales ca nu cred ca exista spital in Romania (exceptie facand cele particulare) care sa-ti poata oferi conditii optime pt cei mici.
Elena ma bucur sa te cunosc, ai niste gemenute extrem de frumoase. Sa-ti traiasca si sa fie asanatoase!!!
Adela practica freza ta si te prinde foarte bine. Desi presupun ca e mai simplu de intretinut, sincer nu am curajul sa ma tund asa scurt..
Rali superb calutul din filmuletz, iubesc animalutzele la nebunie!!
Eli nu te mai invinovati cu inghetata..e normal sa avem inca pofte de dulce. Eu una pot sta o zi intreaga fara mancare, insa cand e vb de dulce...intru in trepidatii daca nu bag ceva, macar o bucatica mica si tot e bine..
Kate super tare poza cu dintisorii lui Anelin, ce frumosi sunt!! De-abia astept sa-l vad si pe Erik cu dinti in gura...desi ma gandesc cu groaza la ce avem de indurat..
Anis te invidiez ca ai posib sa stai la curte, in gradina, la aer si soare. Este extraordinar pt cele mici..noi va
La fel si tu Monykk fugi la curte cu bb. Eu zic ca-i mult mai bine pt ei sa stea afara la aer, decat inchisi in casa intre patru pereti..
Dana sunt superbe pozele sepia/alb-negru..iar cea cu Lucas cu atat mai mult cu cat el este un dulce!
Diana eu nu prea credeam in faza cu deochiu', insa de cand il am pe Erik nu suport sa stea cineva sa se uite la el prea mult, mai ales daca e vb de vreun strain sau pers care nu-mi face placere sa o am prin preajma..
Lili multi pupici pt tine si bebi!
Ma duc sa ma apus de treaba ca am tot haladuit zilele astea si sa strang caci cainele cel mare tocai a vomat..
Pupici si revenim si cu poze mai tarziu,
Irina si Erik Stefan
Liuda spune:
daconst cel mai bine e sa vb cu doctorul, dar se poate sa fie si una din perioadele alea mai proaste, plus ca acum trebuie sa ne asteptam la dinti oricand si asta poate fi ca o "prevestire" a belelei. ca la dinti mananca dar nu pune. Oricum el la tine mananca mult fata.... noi tot santem la 150 ml, iar voi.... mama peste 200 ml.... bine el e si maricel la tine, adica tot ce papa se vede pe falcute.... mie mi-a zis sa trec la apropape de 5 luni la nr. 2, eu zic ca nu e bai daca incerci 2 zile cu nr. 2 sa vezi care e reactia...
de calduri.... 31 de grade la umbra? copilul meu cu bady si o rochita din aia scurta mica si mai mult de forma, dar in schimb are niste ciorapei de horbotica de mori de ras. la bulanu' gol sta ea afara si cu pleasca la umbra.... Auzi daconst acum zic eu ca e bine ca are par putin - nu ii este asa cald!
daconst cred si eu in deochi dar am scaare.... bona descanta! asa ca daca vede pe cineva care se mira de fata sau o lauda prea tare "de frumusetea ei" ea imediat ii baga un descantec nu stiu de care si se linisteste agitata!
Liuda spune:
delfinuta - uite fata de asta sant eu suparata ca am slabit prea repede.... nu am mai reusit sa-mi mai cumpar nimic nou! Imediat am intrat in carpele de pana la sarcina.... deci nu am investit deloc in mine! Voi macar va mai luati cate ceva ca in vechi nu incapeti si alea de sarcina sant prea mari, iar eu.... cucu, imi vin toti blugii - si am vreo 20 de perechi asa ca imi este si rusine sa-mi mai cumpar vreo una noua.
ylilimic spune:
Am fost afara, am venit toropiti de oboseala, Matei inca doarme si Adam se joaca cu suzeta...Mami e in grafic cu teburile si are timp si de forum, na! Sic!
loleka[- bine ai reusit sa intrii! Greu e inceputul insa sunt convinsa ca aici vei gasi sfaturi bune si pt prichindelul tau, chiar daca e mai micut... Cristiana e o mamica grozava si a trecut prin multe, are cu ce se lauda!
pentru durerile de burta, mai sunt bune compresele calde pe burtica, pune-l pe burta, sau plimba-l prin casa tot pe burta.
ivona - ai terminat de aranjat noua locuinta? Mai stii ceva de belle_vue? Ca mai face micuta Ella?
[red]delfinuta - n-ai fost ieri acasa, dar ti-ai scos acum parleala ditai mesajul, cu ceva pt fiecare...
[red]dana - lasa draguta, ca inainte de botez voi va incingeati stand cu capul gol si noi umblam cu "jeci". Acu' e invers!
Azi am avut si eu senzatia ca doar al meu e despuiat pe strada. L-am scos cu capul gol, caci s-a domolit vantul. Dar am sa caut o poza de cateva sapt in urma si sa va faceti si voi o impresie, ca eu am una
se smiorcaie bb...
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007