Bucurii de sept-oct 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili superbe pozele, si bravo tie c-ai avut curajul sa calatoresti cu Mathias ! Cred ca tu ai cel mai cuminte copil din lume! Fain ca ai sa ii arati asa poze din calatorie cand va fi mare, sa vada pe unde a calatorit inca din frageda pruncie.

Cat despre misterul celei de-a 2-a excursii... gata, eu nu mai rezist...prea ne tii in suspans! Deschid o mica agentie de pariuri, daca tot nu ne spui, poate imi pica ceva profit . Deci, fetele, cine se lanseaza in presupuneri, pe unde au fost Lili si Mathias in ultima excursie? Eu zic.... Hong Kong Wild guess .

Despre intalnirea de maine.... cred ca noi nu putem sa ne facem aparitia, cu tot regretul. S-a facut teribil de cald... Aveam azi ceva treaba la 4 si l-am luat si pe Vladut in carucior, cu mine...Nu va spun cam ce scandal mi-a facut...ii era prea cald...Il imbracasem cu pantalonasi scurti si tricou cu manecutza scurta, cu piciorusele goale...si tot nu mai putea de cald. Am gonit pana acasa cat am putut de repede. de acum e clar: iesim numai pana in ora 9 dimineata sau dupa 6-7 seara. Si inca noroc ca era vant; se mai racorea un pic...

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Alexutza, am vazut pozele printului, s-a facut baietel mare de acum, si e tare simpatic! Nu stiu de ce ii zici 'grasan' ca nu e deloc asa, e numai bine!
Grozava piscinutza aia!

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Eloise, trece-ma si pe mine cu urmatorul pariu: mizez doua biberoane si trei lingurite pe destinatia... Egipt!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Gety eu il dau pe Vladut cu crema cu factor de protectie 50, de la Chicco.

puiul meu creste...

Mergi la inceput

Xandrutza, ca bine zici, uite ca eu am uitat sa mizez... Pun si eu 3 pemparshi, o zornaitoare si un borcanel de pere Williams pe Hong Kong . La miza mare, castig mare

puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Eloise - ma bucur ca ti-a placut de grasan....si asa e cel mai bine dimineata devreme si seara dupa 6 de scos bebeii afara, d emaine asa procedam si noi ca nu se mai poate . Mizez si eu cu 3 pampersi 2 zornaitori si o cipilica pe Bulgaria

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Am reusit si io sa citesc si sa vad toate pozele si filmuletele.Doamne cat de mari s-au mai facut bebei nostri si cate minunatii mai fac.
MamiLili super tare,brava mamica curajoasa,nu numai eu l-am plimbat pe Matteo la nici 3 luni.
Am pus si io 2 filmulete cu ultimele noutati www.youtube.com/watch?v=bUJcV0CemjY" target="_blank"> Cocotatul si www.youtube.com/watch?v=awODkwYaKVk" target="_blank"> Alerg

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Ciccio bine ai venit ,am vazut ca ai nascut in Pordenone si ca stai in Treviso,de ce ai nascut in PN.Stii toate rudele barbatului si el sunt din PN iar sora mea locuieste in Azzano X.Poate ne vedem la vara.Daca ai sti cat m-am bucurat cand am vazut postarea ta.
Eloise te asteptam la capitala,intrarea e cum e dar strazile sunt de kaka peste tot se circula super naspa,barbatul meu face zilnic 10 km in 1 ora.
Noi deocamdata suportam bine caldura,dar iesim de la 10 la 12 afara si dupa de la 17.30 la 19.30 acoperiti de copertina de la carut si umbrela.
Sunt super fericita ca avem si noi un program de mancare,somn,joaca.Am ajuns si noi in rand cu lumea

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Am pus si io niste pozici de la tara si dupa ce ne-am intors Veveritoiul si Iar la inot

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Wow, mamilili, m-ai lasat fara cuvinte ce curaj ai avut sa pleci cu bebelul peste mari si tari...
Si cand ma gandesc ca eu n-am curaj sa merg cu Roxi nici pana la noi la mare.... ;de fapt nu merg la mare din alte motive (e prea mica pt soare - parerea mea) dar si drumul pana acolo e un motiv intemeiat.
Cum te-ai descurcat cu caldura de pe autocar, mancarea, laptele, schimbatul etc etc???
ca eu ma ingrozesc numai la gandul bagajelor pe care va trebui sa le fac; as fi in stare sa-i pun tot dulapul...

Si ca sa nu schimb subiectul intreb: mamici, alte idei de concediu cu bebe aveti? La mare nu m-as duce ca mi-e frica de soare la pui asa mic dar unde sa merg? Si parca nici din tara n-as iesi... dar nici acasa n-as sta :))

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput