Bucurii de sept-oct 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Mai am o intrebare: cum sa-i recoltez urina pt analize???
Ieri am stat o jumatate de ora cu eprubeta sa faca pipi in ea iar azi am stat o ora si-un sfet si am capiat ca n-a vrut sa faca deloc. Oare alta metoda nu exista??? Cred ca ziceati voi mai demult ca exista niste pungulitze speciale care se lipesc, am intrebat de ele la farmacii dar n-au auzit. Unde sa mai caut???

Analize de urina trebuie sa facem pt ca dimineata are ochisorii umflati (pleoapele) si nu se stie de la ce...

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Despre noi: nu mai zice ma-ma, dar zice ba-ba
ce pot sa spun, mi-am luat crema antirid... sper sa o aduc la ganduri mai bune
In rest gangureste pe limba ei, sta in patru labe ca un catelus si se deplaseaza asa dar nu prea are fortza sa se tina in picioare, nu cred ca-i vreo problema... in schimb din pozitia "patru labe" poate sa-si ridice o manuta si sa se sprijine numai in "trei labute"... e mortala...

Diversificarea... merge si nu prea; am avut o perioada in care n-a mai vrut legume deloc, acum si-a mai revenit insa e foarte reticenta la nou (nu papa supa de galuste, spanac, cartof etc etc). Lichide nu bea in afara de tziti, si aia o vrea numai noaptea ca ziua nu-i trebiue si eu ma lupt sa bea apa sau compot ca vine vara (a venit de fapt deja) si mi-e frica de deshidratare.

In rest, am trecut printr-o periada mai nasoala - eu, in sensul ca am mers la dentist pt un tratament gingival care s-a transformat intr-o operatie in toata regula cu anestezii, taieturi si 7 cusaturi; nu intru in detalii ca sunt urate dar pot sa spun ca a fost cea mai urata experienta din viata mea...si a intrecut orice imaginatie de rau ce-a fost. Am luat antibiotic o saptamana iar joi o sa merg sa-mi scoata firele. SI cand ma gandesc ca asta se datoreaza in cea mai mare parte gingivitei de sarcina.... imi piere pofta de inca o sarcina. O sa-mi treaca mie!

poze cu noi

Mergi la inceput

Si inca ceva: eu nu stiu cum aveti voi timp si de forum!!! EU oata ziua sunt ocupata cu copilu si cu casa si tot nu-mi termit toate treburile. De exemplu acuma am haine de calcat, as avea de gatit pt maine pt noi dar e tarziu deja, de spalat pe jos in bucatrie si alte si alte treburi care nu se termina niciodata...
Uneori sunt asa geloasa pe mamicile care au bunicii la dispozitie si pot sa mai plaseze puiul din cand in cand....

poze cu noi

Mergi la inceput

Mai am o intrebare: ce carucior sport, bun aveti si sunteti foarte multumite de el???
Ca sa nu mai zic ca am intalnirea de 10 ani in 2 iunie si n-am cu ce sa ma imbrac si nici nu stiu ce sa-mi cumpar si nici n-am timp sa merg prin magazine cu Roxi toata ziua sa caut...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciccio15 spune:

SEPHORA,EU STAU LA CONEGLIANO,PV DE TV.AM ALES EU SA NASC LA PN,LA CASA DE CURA PRIVATA SAN GIORGIO.AM FOST O DATA ACOLO SI MI-A PLACUT,NU SEAMANA A SPITAL.DACA VII VARA ASTA POATE O SA NE CUNOASTEM,MI-AR FACE PLACERE.MERG DES LA PN ,IMI PLACE ORASUL MULT SI AVEM MULTI PRIETENI ACOLO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Sephora, e superb Matti, multi de la noi, cat e de agil, nu sta locului... veveritoiul...
Floricel, nasol cu dantura, ferice de cei care nu au treaba cu asa ceva. Felicitari pentru progresele Roxanei. Cat despre forum, iti spun cum fac eu: treaba (curatenie si mancare fac zilnic) o fac pe parcursul zilei cat doarme fata, sau , cu ea dupa mine; din cand in cand, fac cate o pauza scurta si stau la calculator, pe forum, oricum nu pot dormi in timpul zilei, desi as vrea... Seara trag tare si termin toate treburile propuse, ca sa nu am nimic pe dimineata de facut, iar dimineata stau la cafea, pe forum... de fata ma ocup eu. Cateodata asa-mi vine sa las tot si sa trag un pui de somn, dar mai mult de 5 minute ziua nu pot dormi...
Fetelor, sa maresc si eu miza... il dau pe Coco, papagalul de plus al Narcisei, plusez si o Italie... sau o Ungarie... Coco e foarte pretios, sa stiti!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Xandruta, mersi de carticica!

Lilina, vazut pe cireshel frumusel. Ce bine-i sta asa!

Lakioana, felicitari pentru olita!

Alexutza, buna idee cu piscinuta in casa!

Marina, nu stiam unde ai disparut...deci la Sinaia,super!

Ramomar, bine ca ati scapat rapid de raguseala.

MamiLili, ce super v-ati distrat, foarte fain pozele, aici zici ca-i fetita Mathias.

Gety, noi la iarba verde o punem pe Adelina in carucior cand doarme.

Sephora, vazut veveritoiul, cam asa arata si Adelina cu dintisorii.

Floricel, pungulitele alea pentru recoltat urina le gasesti la laborator, nu toate laboratoarele au, in farmacii nici noi n-am gasit.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Neatza!

Azi dau eu !

Ne pregatim sa plecam spre Iasi. Am intrat un pic sa vad ce-ati scris. Andra, ai dreptate, la ora 14 e mult prea cald pentru bebelusii nostri (noi tre' sa defilam sub soarele arzator oricum), chiar daca am gasi un loc la umbra sau o terasa. De aceea cred ca pica intalnirea de azi. O sa le dau sms Mirabelei si Mexxei, din pacate numarul lui Gety nu-l am, sper sa nu apara la MD si sa nu ma gaseasca. Poate totusi trag o fuga pe la ora 14, cum stabilisem.

Ce m-ati distrat cu pariurile voastre...pe chestia asta va mai las putin in suspans, sa vad ce variante o sa mai apara. Daca nu ghiceste nimeni, primesc eu tot ce s-a pus la bataie?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.
MamiLilimultumim de cafeluta si felicitari pt curajul de a pleca cu bb. Eu ma gindesc cu groaza doar la plecatul in concediu daca nu iau toata casa

SephoraVai ce haios e Matty in poza cu veveritoiu

floricel79eu am luat un carucior Brevi care este bun de la 6luni la 3 ani (dar nu este ffff sport) merge sa mai doarma in el inca.Dar sint ffff multumita de el pt ca este usor (5.9kg) si se manevreaza la fel de usor.Am auzit de pungulitele pt urina dar habar nu am unde se gasesc daca la farmacii nu au.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Neatza! Saru`mana de MamiLili. Deci ne tii in suspans... macar da-ne un indiciu...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput