Bucurii de sept-oct 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 13
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
MamiLili-ce matinala ai fost!!sar'na de cafeluta!!!
Sephora - am admirat micul catarator...Doamne, sportiv il faci pe Matti - sa-ti traiasca!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
xandrutza_76 spune:

David Gabriel, Albert Iustin, Avram Tudor, Ana Maria si Rares, la multe lunite!!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
ramomar spune:
'neata,
beau si io cafeluta rapid, pana doarme bebeloiul![]()
Gety, la iarba verde Patricia doarme in carucior, de obicei il caram peste tot cu noi.
alexutza, multi
-ici pentru Ghita
, l-am admirat ieri in poze. Tare frumoasa e si piscina; as lua si eu una, dar nu mai stiu unde sa o depozitez, ca de cand cu bebeloiul mi s-a umplut casa cu vrute si nevrute
floricel79, noi avem carucior de la Inglesina-espresso. L-am comandat pe net si in 2 zile a fost in Oradea, iar taxele de transport nu mi s-au parut mari deloc: 26 RON; caruciorul a costat putin mai mult, dar eu zic ca merita, sunt tare multumita de el.
aradencelor, ce stiti despre Ioana (pufymic)? e totul ok cu ei? multi
-ici pufisorilor
mamilili, wow ce excursie frumoasa ati facut si ce copil cuminte ai, daca ai avut curajul sa pleci cu el prin atatea tari. Bravo Mathias, esti un dulce! Cum te-ai descurcat cu papica lui? i-ai dat de la borcanase?
pupici
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
matahut spune:
Neata!
Noi am dormit ceva mai bine noaptea asta, s-a trezit ba la o ora jumate, ba la doua, deci...parfum! Azi am o gramada de lucruri de facut. E deja 10 si n-am facut nimic
Nici afara nu imi vine sa o mai scot la ora asta. Trebuie sa fac si mancarica, curatenie, sa ma spal pe cap (poate pare o nimica toata...dar imi ia jumatate de ora, adica muuuuuuult prea mult pentru rabdarea Marucai).
Cum am timp de forum? Pai, las deschis computerul cateva ore pe zi si din cand in cand mai arunc cate un ochi pret de 5-10 minute si iar la treaba...E adevarat ca imi distrage atentia si fac mai bine treaba daca computerul e inchis, tocmai de asta nu il tin deschis toata ziua.
Floricel, poti merge la munte, daca iti e teama la mare. Aerul e nemaipomenit si daca iti gasesti un loc mai putin aglomerat, cu padurea aproape e chiar perfect. Noi am fost la Cumpatu (langa Sinaia) si am stat la o pensiune in spatele careia incepea padurea. A fost superb, tati statea 2 ore in padure cu maruca (cat dormeam eu si Ana de dupa masa), Maruca dormea dusa si se scula fericita. Nu am vazut-o zambind atat de mult cat a zambit la munte. Tare bine i-a mers.
In ceea ce priveste marea, eu am mers cu Ana de cand avea 3 luni si am de gand sa merg si cu maruca anul acesta la sfarsitul lui august cand soarele nu mi este atat de puternic. Oricum, nu vom sta pe plaja decat intre 7 jumate, 8 si 9 jumate, maxim 10 (cu Ana, fiindca cu Maruca vom sta ceva mai putin, probabil pana in 9, depinde de vreme) si dupa masa dupa ora 17. Aerul de la mare e de asemenea foarte bun, noua ne-a recomandat doctorita u caldura sa mergem la mare (chiar de cand avea Ana 2 luni!). Desigur, cand avea Ana 3 luni nu am iesit cu ea la plaja deloc, am fost doar dupa ora 19 de cateva ori pana la mare, mai mult ca sa ii facem poze, dar am tinut-o afara pe alei, la umbra cat am putut de mult, pe faleza etc.
Pariez si eu in ceea ce priveste vacanta lui Lili pentru Grecia!!!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
eleņia spune:
buna dimineatza
-mamilili sarumana de
e tare buna
am vazut poze anuntate s filmuletzele lui matti sunt niste scumpi toti
pupacim toate bucuriile
s le uram la multe lunitze bucuriilor de 15
am plecat ca dudumiciul meu a knceput sa planga
nus ce vrea da ma innebunit pur si simplu
va pupez s va urez o zi minunata
eloise spune:
Noi nu mai venim la Bucuresti
. Vom ajunge insa in august, pe data de 5 cred, cand vom fi pleca intr-o excursie si va trebui sa luam avionul din B. In afara dezavantajelor cu traficul aglomerat au mai aparut niste schimbari care ne tin acasa pentru moment.
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
anangel_lexi spune:
MamiLili, mama ce curaj ai avut! Bravo tie si bravo lui Matthias cel cuminte!
Eu n-am curaj s-o duc pe Maria nici pana la tara, care e la 100 si un pic de km de casa, si asta pentru ca sunt convinsa ca Maria ar face ca toate alea pe drum...
Eloise, imi pare rau ca nu mai veniti! M-am bucurat asa de mult la gandul ca o ne cunoastem![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
alexutza_26 spune:
Ce fac fetele?
Noi am fost la plimbarica de dimineata de la 9 pana la 11, am papat si acum joaca cat cuprinde....
Oare salata avem voie sa-i dam? adik fiarta?
Ramomar -
esti o dulce ca de obicei!!!
Fetele dar cam slaba miscarea pe aici...unde sunteti???
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
microbu spune:

Tasia, Alina Morostes, Xandrutza, Alexutza, Mirabela, Elenia, Ramomar multumim pt complimente
.
Lakioana, e dulce rau Reby
. Si a mea vrea sa stea mereu in picioare si am intrebat ieri pediatra daca e ok. A zis asa: atata timp cat se ridica singura si eu nu o fortez sa o las in pace. Daca oboseste isi mai da drumul in fund putin dar se ridica in max 1min.
Xandrutza, vreau si eu carticica cu meniuri
. Ahaaa, acum am citit o gasesc in mail-ul comun. Multumesc oricum!
Lilina foarte dragut cireshel.
Mamilili, superbe pozele. Felicitari!
Sephora,
alpinistul.
Floricel, subscriu la gelozia ta. Tare as mai plasa-o si eu 2-3ore macar la bunici dar toti 4 lucreaza. Carucior avem Inglesina trip, sunt ffff multumita de el. E usor, comod, frumos si se strange repede.
Marina, poti sa-mi dai si mie detalii despre pensiunea din Cumpatu? Imi place tareee mult acolo dar nu am mai fost de cand s-au dat vilele pe la diverse institutii.
Eloise, lasa ca ne vedem in august. Eu stau in zona de nord si toate drumurile catre aeroport trec pe acolo
.
Sandra
gargaritza
alinamoro spune:
Buna fetelor!
Ce caldura e! Adelina doarme pana la 10,30-11 si nu o mai pot scoate decat dupa masa afara, dupa ora 17. Ne chinuim cu dintisorul de sus, se vede un punctulet alb, va iesi curand, e tare maraiata si nu papa mancarica aproape nimic, sper sa treaca perioada asta mai repede.![]()
Hai sa-mi dau si eu cu parerea in ceea ce priveste vacanta lui Lili...Tunisia! ![]()
Ramomar, nu prea stiu nici eu de Ioana, nu scrie nici la noi.![]()
Alexutza, eu i-am pus Adelinei cateva frunze de salata verde in pireul de legume.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2