***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)
Raspunsuri - Pagina 27
piticasigogosica spune:
Ce activitate pe forum...![]()
Lilly
pentru compliment si eu sunt tare curioasa cum e bebe?!Dar tare se lasa asteptat!
Poohy eu stiu daca de curaj e vorba?!!Cred ca pur si simplu ai e bine acolo ![]()
Ralucami stai linistita ca totul va fi bine
medicii de multe ori se gandesc la toate variantele si de multe ori cauta nodul in papura,cred ca e defect profesional.Daca era ceva de ingrijorat sigur iti spunea.Si acum imi aduc aminte ca la prima eco cu Iris fiind f mica sarcina mi-a zis ca poate e extrauterina si ce ma mai plans si uite...
Craceii=lipsa de calciu si magneziu;
Elteka stai linistita in patut,chiar daca bebe e dezvoltat fizic ai e mai bine sa stea pana la termen,dar sa nu stai nici prea cuminte dupa 38-39 ca ajungi ca mine ![]()
CARRIE si LULU SA VA TRAIASCA PAPUSILE si felicitari pentru curajul de a naste fara epidurala!

Liviana succes!
Pauly merci de majoreta s avda ce zice azi doctora.
Amely
,ce face baiatul mamei?!
poze
Iri 39+ 40+ si Iris
abras spune:
quote:
Originally posted by Florentina Roman
'Neatza!
O fi nascut Lulu?
Kid, uite si ptr tine niste majorete
Eu cred ca am eliminat un pic din dop azi dimineata, dar nu sunt sigura, arata ca o gelatina transparenta galbuie, fara firisoare de sange, asa cum au mai scris fetele. Asta o fi?
Aseara, de bine ce mi-e zis dr ca am colul tare, am tras o repriza de cumparaturi la Carrefour, dar am crezut ca nu mai ajung acasa...
AAa, am intrat in fata la casa speciala ptr gravide si n-a comentat nimeni!38+ si Tudor(5.07.2002)
Florentina eu am ajuns saptamana trecuta la spital convinsa ca am eliminat dopul asta pt ca atunci cand am mers la baie mi-a ramas pe hartia igienica o mare bucata mucilaginoasa alb-galbuie si foarte consistenta. Am ajuns urgent la spital ca eram de-abia in sapt 34 si doctorul mi-a facut control pe masa si mi-a zis ca dopul e la locul lui, iar colul lung si inchis. Mi-a zis ca dopul e oarecum transparent si maroniu, cu firicele de sange. Mi-a zis ca ce am vazut eu era o secretie foarte abundenta, normala in ultima perioada a sarcinii. Eu am secretii zilnic, dar chiar asa n-am avut.... Si iata ca acum, dupa o saptamana, nu am nici un semn de travaliu, asa ca eu il cred pe cuvant ca am fost eu prea paranoica...
Ioana, 35+
monicoasa spune:
Buna fetelor,
Mai intru si eu cate un pic, nu prea am avut timp sa mai citesc , dar felicit mamicile care au nascut in ultimile zile, sa fie sanatoase si bb mancaciosi si sanatosi
Eu sunt ffff obosita, inca nu mi-am revenit complet,
bebita e cumintel, dar de 2 ori pe zi imi vomita si nu stiu ce sa fac, ma cam ingrijoreaza. A luat in greutate cam 250grame de cand l-am scos din spital(duminica a facut 2 sapt)
Ieri l-am scos un pic afara, dar cu puful asta de la plopi mi-e cam teama. La baita e cumintel nu plige, ins ca ii place.
Poate cele care ati nascut imi spuneti si mie ca sa mananc: Ca daca ma aiu dupa dr pediatru numai supa cred ca am voie, Cruditati deloc(rosii, portocale , banane, castraveti). Ce sa mananc????
Pupici si mai intru, sper mai des. Mie greu cu acomodatul acum, cu trezitul de 2 ori pe noapte
Monicoasa
pauly spune:
ralucami
nu mai fi trista, bebelina ta va recupera si va fi grasuta.
trebuie sa gandesti pozitiv si sa papi bine.oricum stresul trebuie lasat deoparte...stiu ca tie greu si ca suferi , ca doar e printesa ta, dar totul o ffost ok in rest la eco nu?cu exceptia greutatii care sigur o recupereaza.
un
ptr tine si printesa ta delicata.
34+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
piticasigogosica spune:
Monicosa ...cu mancarea:asistenta de la medicul de familie imi spunea sa nu manac NIMIC in afara de supe fara bors si friptura slaba eventual pe bratar si legume fierte.Si compot de mere facut in casa 
Doctorita ei (alta decat medicul de familie)mi-a zis orice in fara de fasolo,mazare,varza ca sunt greu digerabile.Far sucuri din comert sau cu gaz.In rest cam orice.Oricum fac colici chiar si cei hraniti cu formula asa ca...
Am plecat:platesc factura,epilat,luat fata gradi,doctor,poate si piata
noroc ca am sofer ![]()
poze
Iri 39+ 40+ si Iris
poohy spune:
Lulu, felicitari pentru comoara! Esti o mamica curajoasa, fara epidurala ;) Recuperare rapida si bebe mancacios!

Ralucami,
si
pentru Maria-Bucuria. Stai linistita si nu te stresa, ca nu e bine (sfatul asta mi-l da doctorul meu la fiecare control). Stiu ca si lui eimotto i s-a spus ca bebe e mic cu o saptamana inainte de nastere, si s-a nascut foarte bine ;)
Si pune mana si mananca. Pai nici gratar de pui nu aveai voie!?! Si sa auzim numai vesti bune 
Amely
, cred ca mai am ceva de asteptat, gagalici nu vrea afara - ii place in burtica. Si de cand mi-a coborat burta, se tot impinge in sus sa recastige terenul pierdut ;)
Pauly,
asta e cu capul si greata... Dar mai e un pic. Si sunt chiar fericita ca nu am chiar durerile de cap/greata din primul semestru, ca nu mai ridicam capul de pe perna
Alma Daphnee, la multe lunisoare! cu o zi intarziere. Sa nu te superi prea rau pe mine ca nu ti-am urat ieri 
Anca
38+ 
poze
bebelusa
DidiAlex spune:
Salutare, Salutare...
Lulu, sa va traiasca printesa!!!! 
tre sa remarc o lipsa acuta de mesaje scrise de mamicii! dar nu ma intreb de ce?!
Flore Roman aceea pata alba este intr-adevar o secretie obisnuita mai ales in perioada asta de sarcina. Dar, dezvolta infectii si daca nasti natural s-ar putea ca bb ca o preia. Nu-i nimik grav. Robert al meu a avut zona okiisorii putin rosii. Incearca sa vorbesti cu dr tau si sa il intrebi daca poti folosi ovule de betadina.
Elteka, BRAVO! si tu nasti inaintea mea?! Oricum sansele sunt 50%-50%, prietena mea anul trecut avea DPN la sfarsitul lu iunie si col deschis din mai 4 cm si a nascut fix la termen. Ce incurajare iti dau?!asa ca daca sari hopul, datele cand le vrei tu stai mai mult pe verticala.
Dar, sunt ferm convinsa ca bebei vin cand vor ei. Asa de inutil calculam, socotim noi.
Ralucami, carcei se pot rezolva cu magneziu. La mine daca sar 1 zi pastilele de magneziu nici nu ma pot intinde noaptea in pat. La prima sarcina nu mi s-a recomandat si la fel aveam dureri un fel de febra musculara peste zi.
Androix, LA MULTI ANI! sa va traiasca Filip!!!!
.
Nu inteleg de ce va grabitzi asa toate, parca-i maraton aici.
Am citit cred ca 5 mesaje consecutiv: am fost la dr, am fost la dr, am fost la dr.....isteria de mai nu alta.
Revin, maine merg la dr
. Miniuta, maine trec din nou pe la Müller.
michigan spune:
chiqui cam asa e cu moasa
eu imi aduc aminte ca la mine a venit pana pe la 7 ani de anul nou cu hainute
abia ma mai putea lua in brate ![]()
si eu sunt la origini din craiova
ma rog de langa, din robanesti,am facut liceul in craiova
apoi am fugit la facultate in sibiu, mi-am gasit sotul si ne-am mutat in vl ![]()
a propos de epidurala, la noi nu se face chiar deloc
asa ca va tb sa induram....
oricum
orice pt puiul lui mami
(sa stii ca e super numele alma, in orice combinatie)
ramsy a propos de hainute, cred ca toiate suntem asa
eu si acum mai deschid din cand in cand usa la dulap sa le vad...![]()
theolumi felicitari pt bebe
si sper sa nu mai fie probleme
care sa te tina departe de noi
mica, carrie si monicoasa bine ati revenit acasa
acomodare cat mai usoara
si vazand bebelushii vostri, mi se face si mie o pofta......
androix la multi ani pt feciorul tau mare-mare
Filip
lulu felicitari pt Alessia si va asteptam cat mai curand acasa
mihaela
36 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
alynta27 spune:
Mica e tare comica si draguta Maia! sa va traiasaca!
Alina-Mirela
34+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele