***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)
Raspunsuri - Pagina 20
petit_ange spune:

LULU 

Bebe Isabella creste
33+
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
ramsy spune:
HAI LULU!!!!!!!!!!MAJORETELOR LA TREABA PENTRU LULU

!!!NASTERE USOARA SI FARA DURERI MARI!!!
Dianalaura,Msemcu,Cioaca ,Vas,felicitari fetelor,sa aveti bebelusi sanatosi si mancaciosi!!!!!

Carstea,felicitari pentru bebelus,o sa
ca totul sa fie bine.Referitor la epizotomie,mie o doctorita mi-a recomandat BETADINE- solutie,se gaseste in farmacii si pretul a 30 ml este de 15 Ron.
Michigan, te inteleg perfect cu nerabdarea hainutelor.Am primit si eu un pachet din SUA cu hainute si le-am spalat imediat,nu aveam rabdare sa se usuce ca sa le calc.Dupa ce le-am calcat pe toate(o gramada),ma uitam intr-una la ele.
Ramona
35+ cu
Alexia
diana spune:

HAI LULU !!!

Banuiesc ca ai foarte mari emotii!!! A fost o decizie inteleapta sa petreci o parte din travaliu acasa, unde te simti bine si nu esti stresata de sala de travaliu. Eu am stat o noapte in sala de travaliu cand au nascut 8-10 mamici si am plans in continuu.De, eu traiam fiecare nastere cu o mare intensitate de ziceai ca eu nasc de fiecare data. Din afara situatia nu pare deloc roz si eram cu psihicul la pamant. Dar mamicile uitau repede prin ceea ce au trecut, fericirea se vedea pe chipul lor...numai eu nu puteam sa uit...
Asteptam vesti.
Ancamarisi bebe meu vroia sa iasa la 28 sapt(col sub 1 cm), contractii, tratament, repaos total la pat...iar de o sapt de cand mi-a dat dr voie sa ma dau jos din pat nu mai am nimic...nu tu contractii, dureri, etc. Sa vezi ca a inceput sa-i placa acolo in burtik si nu o sa mai vrea sa iasa![]()
Va pup
Diana 36+
lulu26 spune:
Multumesc frumos pentru majorete...inca acasa. S-au mai intetit dar nu indeajuns ca sa ma faca sa plec de acasa. Incerc sa adorm putzin...fara succes pana acum . Cum atipesc vine alta contractie si ma trezesc si tot asa 
Pana una alta moralul e inca ok si asta imi da putere. Nu mai vb ca si incurajarile voastre isi spun cuvantul. Parca mai prind un pic de putere cand citesc mesajele. 

Lulu
39+
DidiAlex spune:
Felicitari Carstea & Cioca!!! Sa va traiasca puiul!!!
Hai Lulusor 

ELTEKA, ai retinut...mama mama..dar la tine nu ma mai uimeste nimik
. Nu intru in We pe net pt ca ii acord lu Robert ultimile zile in care sunt doar pt el 100%. Si ma simt asa vinovata acum ca o sa ma impart, cu toate ca spuneam ca la el ne-am gandit in primul rand la un fratior si ma bucur ca-i si bb2 tot baiat, sper sa se inteleaga.
Nu mai dau sfaturi, dar e bine sa dormi, asa sa te gandesti la cat era de liniste si pace, dar plictisitor ![]()
Dar, sa imi iasa okii din cap..totusi cred ca-i o greseala de editare. 55 de limbi? sau 5 + 3. Sotzul meu intra in categoria voastra. In cazul meu am ajuns la concluzia ca mai mult de 2 nu-i loc. E grav daca seamana pustii cu mine ![]()
Prajituri? cum sa nu..dar pana atunci intra aici Deserturile Nataliei.
ancamari spune:
Lulu, si eu cred ca e bine pt tine sa mai stai acasa. Cand ti-a zis dr sa te duci la spital (interval de timp intre contractii, alte simptome)? Oricum pana maine scapi! Cum o sa o cheme pe fetita ta?
Anca, 38s+6zile
Andrei Cristian
burtica
Florentina Roman spune:
Brambushca, nu m-a durut deloc cand mi-a scos firul, in afara de instrumentele folosite de dr, chiar n-am simtit nimic. Si da, mai dureaza, colul meu e tare si dr a spus ca n-are rost sa fortam...
Carstea, multa sanatate ptr puiul tau!
38+ si Tudor(5.07.2002)
kid spune:
Lulu 

Carstea Ma rog si eu ca puiul tau sa se faca bine cat mai repede 
Am venit si noi de la doctor. A fost exact cum banuiam : col lung, inchis, nu nastem zilele astea 
Placenta matura, cantitatea de lichid a scazut, sarcina e la termen, numai juniorul nu vrea in nici un chip afara 

A ramas stabilit sa ne prezentam sambata dimineata la ora 10.00 la camera de garda si de acolo, cu Dumnezeu inainte. Zice doctorul ca intai incercam sa nastem natural, dar parca vad ca o sa ajung la cezariana, pe motiv ca e juniorul prea mare si prea incapatanat. ![]()
Si nu mi-e atat de frica de nasterea in sine, chiar daca e provocata sau chiar de cezariana, ci de asteptarea asta... Pana sambata mi se pare o vesnicie si cred ca o sa cedez nervos pana atunci

Teodora Ana
40+
Mihail Vladimir
Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1
bogalina spune:
salutare burticute si mamicute!nu v-am mai scris de mult dar m-am gandit la voi si asa cum nu mai stiu cine spunea intr-un capitol,"am nascut "cu fiecare .A venit si randul meu sa va anunt ca vineri e ziua cea mare pt.mine,in sfarsit imi voi tine puiul in brate.Desi sunt la al doilea,tot nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul asa de repede.Sper ca totul sa decurga bine si asa o sa fie mai ales ca va am alaturi.