***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)
Raspunsuri - Pagina 10
diana spune:
FELICITARI MARI PT CELE 3 GOGOSICI!!! MA BUCUR CA SUNTETI BINE TOATE 4 !!!
ASTEPTAM VESTI!!!
FELICITARI VAS!!! SA FITI SANATOASE !!!
Fetelor, nu imi vine sa cred ce s-a marit listuta noastra cu mamici!! Desi nu am decat 36 sapt si 4z parca nu mai am rabdare!!!
Va pup
Diana 36+
Mamibiutza spune:
Buna seara butici si mamici!
Felicitari Andrada, Cioaca, Vas, Msemcu! Sa va traiasca bebeii si sa va aduca numai bucurii
Andrada, ce bine ca a venit lapticul asa repede!
Ciquitita, Mihamora 
Bebeta, La multi ani!
Dianalaura 

lulu26 spune:
FELICITARI Vas, Msemcu!!!!
poohy poate sa deschida oricine...eu ma ofeream voluntar in caz ca nu se incumeta nimeni ![]()
Lulu
39+
ralucami spune:
waaw cati bebelusi s-au nascut astazi!!!
Cioaca felicitari!!! Sa veniti cat mai repede acasa si sa ne scrieti cum va simtiti! 
Acum am citit ca a nascut si mamica noastra eroina: MSemcu!!
Msemcu sa fiti sanatoase toate patru (waaw ce frumos suna!!) Refacere rapida si MULT laptic pt cele 3 puiute! 
VAS bravo mamico !!! Si ce nume superb are papusa ta: Eliza!
Mult laptic si o bebelina mancacioasa iti doresc!
DianaLaura intrasem special pt tine caci mi-am adus aminte ca maine esti programata la cezariana, deci vine si ziua cea mare pt Stefy al tau!
Voiam sa-ti urez nastere usoara si refacere rapida si sa dea Domnul sa ai laptic mult! Sunt sigura ca totul o sa fie super bine si o sa ai o experienta de neuitat!!
Apropo de discutia de mai devreme despre bouncere si swingere. daca de efectele unui swinger asupra lui bebe mic nu imi fac probleme, nu pot spune aceiasi chestie despre bouncerul cu vibratii( chiar intrebasem daca stie cineva mai multe dar am vazut ca nu mi-a raspuns nimeni si am dedus ca nu a gasit nimeni informatii despre asa ceva). Oricum eu din ce am citit stiu ca e destul de primejdios ca bebelusii sa fie zgaltaiti/scuturati si cum vibratiile alea taman chestia asta fac, eu personal nu m-as risca.
Pauly m-am bucurat tare mult cand am vazut ca ti-a placut si swingerul meu.
Imi pare rau ca nu poti sa-l comanzi de undeva de prin Europa, caci de-aici te-ar costa intr-adevar f mult, plus ca nu ar merge nici la prizele din Ro ( ca aici sunt alte tipuri de prize de 110V, nu 220V ca la noi).
Elteka la 5-10.000 de yeni presupun ca sunt doar scaunele inalte, care nu se balanseaza si SIGUR nu sunt electrice. Am vazut si eu ceva de genul asta la 10.000 yeni la Nishimatsuya ( ceva in genul Akachan Honpo) dar era destul de varza : si ca finisare, si ca design, si ca optiuni. Astea de la Combi ( si ma refer la Roanju auto swing, deci cele electrice) intr-adevar sunt un pic mai scumpe dar chiar se merita. Ma uitasem si la cele de la Aprica, dar chiar nu se compara .
Leaganele alea care se prind de tocul usii sunt bune cand bebe e mai marisor ( cam in perioada in care ar merge pus si in premergator) dar ca si in cazul premergatorului sunt o groaza de pareri pro/contra.
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
poohy spune:
Felicitari Msemcu!! 

Wow, au venit piticutzele!!!! Sunt foarte fericita ca sunt toate bine si galagioase :D
Multi pupici ;) Recuperare rapida pentru mamica!! 3 gogoshele ;)
Cate un 

pentru Petra, Mara si Maia!!! 
Vas, felicitari pentru Eliza Ioana!!! Recuperare usoara si bebelina mancacioasa !

Pistachio, 

poate se incumeta sa vina bebe!!!
Lulu, eu ziceam ca nu ma bag la deschis capitole pana la 39 de saptamani :D Si mai e o saptamana :D Dupa, probabil ca o sa ma gandesc si eu ca mi-a venit randul ;)
Anca
37+ 
poze
bebelusa
lulu26 spune:
poohy te-am inteles...eu ziceam in sensul de aviz amatoarelor in caz ca nu sunt in zona la implinirea celor 20 pagini ![]()
Lulu
39+
msemcu spune:
fetelor, ati fost mai rapide ca mine. sint sora lui mari si n-am apucat sa va scriu, ca s-a si raspindit vestea:) Mari lupta din greu sa se puna pe picioare, deja a facut doua plimbari prin salon...cu ajutor, desigur si spera ca dimineata sa poata merge pina la cele 3 piculete. Asteptare usoara celor care mai au si nasteri fara dureri si felicitari tuturor mamicilor de pe listuta
Mari 34+

dianalaura spune:
Wow
..lipsesc cateva ore de pe forum si ce-mi vad ochii? Mai avem 4 fetite!!! vas, Mari, felicitari amandorura!
5 copii intr-o zi de duminica..ce zi productiva...Stef s-a cumintit, a cazut de acord cu taticul lui sa vina numai maine, sa poata bea si taticul o bere de la var'mea...care e inca la noi...si a trecut timpul asa repede...am mancat si tortulet, am baut si o gura de sampanie...acum astept doar sa vina ziua de maine. Pe langa mesajele de la voi
pe toate pentru incurajare - am primit mesaj si de la Andrada si de la Cioaca, care imi recomanda anestezia epidurala si pt cezariana -eu o sa fac rahi, dar tot pe acolo e, ca la noi nu se face epidurala - ea zice ca s-a recuperat foarte rapid, la 10 jumate iesea din operatie si la 16 era deja la plimbare pe hol. Acum asteota sa il aduca pe bebe, sa il puna la san! Sper sa am si eu o recuperare la fel de rapida!
diana
38+5
IANIS STEFAN
AMR 1 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
lulu26 spune:
Fetelor...o seara buna in continuare si

pentru surprize!!
Pe mine m-a luat brusc un somn ingrozitor !!
Lulu
39+