sarcina sau nu.....

sarcina sau nu..... | Autor: Andr33a_Deea

Link direct la acest mesaj

Am si eu o problema.Am luat anticonceptionale vreo saptamana iar apoi le-am intrerupt k mi-a fost rau de la ele.Imediat dupa aia mi-a curs sange o zi si gata.Acum mi-a intarzit mestruatia cu o saptamana in plus am cam toate simtomele unei sarcini(ma mananca sani in disperare,mi-au crescut,am stari de voma,ma doare putin burta dimineata)dar am facut vreo 2 teste de sarcina si au iesit negative.Mi-e frica sa nu am alta problema,dak as fi insarcinata ar fi bine k amandoi ne dorim.Dak stiti ceva va rog sa-mi scrieti.merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Daca a intarziat o saptamana e cazul sa te programezi la dr. ginecolog. Poate fi o dereglare sau poate fi sarcina.
Teoretic la 10 zile de intarziere se vede sarcinuta la eco. Doamne Ajuta sa fie sarcina. Dar ...daca e vb. de o dereglare e bine sa vezi ce si cum...Nu e bine sa lasi asa - mai ales ca va doriti un bebe. Simptomele de care pomenesti sunt specifice sarcinii ...dar nu numai.
Bafta maxima !

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andreea, cel mai sigur e testul din sange. Fa mai bine analiza hcg. Daca e pozitiva e sarcina, daca nu ai ceva dereglari.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

andreea,la prima sarcina,eram deja in doua luni gravida si mie testele imi ieseau negative.mai bine faci analiza la sange,e sigura.tin pumnii sa fie bb!

http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png

Mergi la inceput