Am si eu o problema.Am luat anticonceptionale vreo saptamana iar apoi le-am intrerupt k mi-a fost rau de la ele.Imediat dupa aia mi-a curs sange o zi si gata.Acum mi-a intarzit mestruatia cu o saptamana in plus am cam toate simtomele unei sarcini(ma mananca sani in disperare,mi-au crescut,am stari de voma,ma doare putin burta dimineata)dar am facut vreo 2 teste de sarcina si au iesit negative.Mi-e frica sa nu am alta problema,dak as fi insarcinata ar fi bine k amandoi ne dorim.Dak stiti ceva va rog sa-mi scrieti.merci
Daca a intarziat o saptamana e cazul sa te programezi la dr. ginecolog. Poate fi o dereglare sau poate fi sarcina.
Teoretic la 10 zile de intarziere se vede sarcinuta la eco. Doamne Ajuta sa fie sarcina. Dar ...daca e vb. de o dereglare e bine sa vezi ce si cum...Nu e bine sa lasi asa - mai ales ca va doriti un bebe. Simptomele de care pomenesti sunt specifice sarcinii ...dar nu numai.
Bafta maxima !
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Andreea, cel mai sigur e testul din sange. Fa mai bine analiza hcg. Daca e pozitiva e sarcina, daca nu ai ceva dereglari.
Monica
andreea,la prima sarcina,eram deja in doua luni gravida si mie testele imi ieseau negative.mai bine faci analiza la sange,e sigura.tin pumnii sa fie bb!
http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png