Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

mihuta eu stiu un Miniblu la Favorit in Dr Taberei si parca, sper sa nu ma insel, pe Bd Averescu(1 Mai, sau cum se numeste) la intersectia cu Banu Manta. Si eu vreau sa merg sa ma uit cat costa si cum arata pernutza aia.

Anca 15+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

sunt o multime de magazine Miniblu in Bucuresti!

www.miniblu.ro/magazine.php" target="_blank"> lista magazine Miniblu:
Magazinele Miniblu:

1. Bucuresti:

Miniblu Titulescu
Tel:021/ 310.29.64; 0726.301.367;
titulescu@miniblu.ro

Miniblu Calea Mosilor
Tel:021/ 211.74.19; 0726.301.365;
mosilor@miniblu.ro

Miniblu Lacul Tei
Tel:021/ 242.04.10; 0726.301.366;
lacultei@miniblu.ro

Miniblu Mihai Bravu
Tel:021/ 322.45.73; 0726.301.386;
mihaibravu@miniblu.ro

Miniblu Carrefour Feeria
Tel:021/319.42.65; 0727.500.338;
feeria@miniblu.ro

Miniblu Favorit
Tel:021/745.41.33; 0727.500.343;
favorit@miniblu.ro

Miniblu Plazza Mall
Tel:021/319.53.31; 0727.727.003;
plazza@miniblu.ro

2. Timisoara

Miniblu Timisoara Centru
Tel:0256/491.772; 0726.301.375;
timisoara@miniblu.ro

Miniblu Timisoara Iulius Mall
Tel:0256/247.654; 0727.727.095;
timisoara2@miniblu.ro

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

alfa ancada, daca se vad Titici la eco abdominala

victostai linistita, eu sunt la -2 kg, si nu pot inchide fermuarul la pantaloni si tricourile se ridica toate peste burta sub sani prin urmare... mi-am luat hainute de

fetelor eu nu am mai citit codul rutier de vreo 12 ani decand am permisul, si ieri mi-a zis cineva ca la nu e obligatoriu sa poarte centura de siguranta... stiti ceva pe tema asta?? Pe mine ma deranjeaja la masina sotului..desi e reglabila nu-i gasesc pozitia

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mi-am modificat semnatura.desi abia maine intram in sapt 16, dar nu am mai avut rabdare...
ma plangeam eu o data ca nu pot bea lichide. poate mai sunt inca fete care au aceeasi problema.am gasit si eu ceva ce mai pot bea-nu zilnic, dar, ..asa, din cand in cand...apa minerala, carbogazoasa..mai ales aceea borsec la sticla returnabila. o las un pic sa iasa acidul si apoi pot bea cam 2 pahare pe zi. si prigat de kiwi.
ahhh..mi-am satisfacut si eu o sg pofta pe care o aveam- ciresele...va sfatuiesc sa nu dati banii pe ele.nu au nici cel mia mic gust. :(:( luna viitoare...
atunci sigur voi putea manca si eu ca tot omul..uite asa supravietuiesc eu, gandidu/ma cate bunatati voi putea manca candva..sper eu peste 2-3 saptamani, caci pe la 18 sapt tre sa miste bebelina, nu?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

si eu stiu ca daca sarcina este vizibila,iar centura incomodeaza, nu trebuie sa o purtam.
Eu acum o port, nu ma simt (inca) bine daca merg fara ea ...Incerc sa o largesc f. mult la burtica, poate voi gasi o solutie sa o blochez pe o pozitie mai convenabila

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pussi gravidele in luna avansata de sarcina au voie sa nu poarte centura de siguranta.Sincer si pe mine ma cam deranjeaza.Dar eu ma simt foarte in siguranta cu centura.Mi-e frica fara ea.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Da, pussi la gravidutze nu e obligatorie purtarea centurii. Eu inca o port, dar parca mi-e teama ca ma strange la burta, asa ca nu peste mult timp nu o voi mai purta, pb e ca la masina noastra face urat dc nu ai centura, asa ca va tb sa o prind prin spatele scaunului.

anacami poti bloca centura cu un carlig de rufe de unde pleaca ea si asa e mai larga pe burtica.

Anca 15+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si eu pun centura, dar o tin asa cu mana, sa nu stea lipita de burta, ca ma deranjeaza.ah..eu nu conduc..:)logic..

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

buna dimineata la toata lumea
Pussi eu am facut eco abdominala la 9 saptamani si i-am vazut inimioara, manutele, piciorusele

Nicoleta 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Si eu multumesc de ideea cu centura Ana, ca atita ma chinuiam sa trag de centura si cum nu o tineam cu mina cum se ducea inapoi si ma stringea... da clar, incerc cu ceva cleme sa o blochez :))

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput