Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 21
alfa_anca spune:
Neatza, burtici!
Eu de fel mai dormeam si pe spate, dar cel mai mult imi placea sa dorm pe burta. La inceputul sarcinii nu am putut dormi pe burta din cauza sanilor care ma dureau ingrozitor, acuma mai profit si eu de ultimele zile de dormit pe burta, pana aceasta va creste. Eu am dureri de coloana din ce in ce mai mari........
Iar cu caderea parului, pussi vezi ca si eu inainte sa ma tund scurt, tineam parul numai prins si imi cadea f mult, cica tocmai de la faptul ca il tineam strans, dupa ce l-am tuns mi-a fost f bine, dar acuma iar a inceput sa imi cada. Nu stiu cu ce voi mai ramane, ca oricum am putin si e si subtire........
Sheri bafta maine la Radoi si abia astept sa vii cu vesti bune despre bebelina.
Va pup si va doresc o zi si o saptamana frumoasa!
Anca 15+ Elena
Victo spune:
hello fetele!
tot asa bine va simtiti? vad ca e mai multa liniste pe aici..ma bucur.intelelgeti voi la ce ma refer...
eu am terminat cu conced.medical. o sa sufar luna viit la bani, dar asta e..:(:(
am revenit la capitala si cum am de facut o tema..cam nasoala..nu am mai citit ce ati scris voi pana acum, din lipsa de timp si nervi ca aici netu merge greu.
apropo de dinti m-as duce si eu sa vad dc nu am ceva carii.sau nici astea nu prea se trateaza in sarcina?
pufu, de ce doar inca 2 sapt mai iei vitamine? eu doar acum am inceput sa le iau-din sapt 15..bine, mai uit cateodata de ele..
acum incepe bebe sa creasca masiv si resursele tale nu mai ajung.eu asa stiu.
mai, desi nu am luat kg in plus si nu prea am burta, totusi...nu IMI mai VIN HAINELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....
asa ca sambata am fost la o sesiune obositoare de shopping...
m-am umflat asa...la trunchi...nu mai am mijlocel...
15+
anacami spune:
pt. cine vrea, exercitii pt. gravide .
Par f. interesante
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
alfa_anca spune:
Mi-am adus aminte, de dim cand m-am spalat pe dinti am varsat de am zis ca imi ies ochii din cap. Si eu care crezusem ca am scapat de finitiv, dar se pare ca inca mai vars asa o data - de 2 ori pe sapt. Asta e, mergem inainte cu toate.
Anca 15+ Elena
karina1976 spune:
Ramonella, ar fi chiar culmea sa vb de aceeasi medici.
Nici eu nu mai incap in haine, deja se vede burtica ... mi-am luat ceva fuste mai largi, si niste bluzite la fel, mai incolo vad eu ce fac ... sper doar sa nu ma ingras la fel ca la prima sarcina (34 kg).
Pana acum nu am pus nimic, insa ... greul de acum incepe.
Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si13+
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
pussi spune:
buna dimineata si de la noi
ne e asa de greata ...
pufulet, ramonella la cat mai multe saptamani : 25-26 cam asa
ramonella imi pare rau deSper sa gasesti o solutie sa rezolvi cu bine situatia!!! Si cu bulele din burtic...le astept si eu
shericutdeci maine o vezi pe cu picioare lungi!!
anacami si eu am carti dr. Spock ..sunt interesante
mihutain Buc. nu stiu unde e Miniblu...dar stiu in TM, poate te ajuta fetele
De ANNE MA nu stie nimeni nimic?? o fi tot la Roma??
Mai tarziu il sun pe dr. sa vad daca e in oras sapt. asta sa merg si eu la eco! La eco abdominala se vede ceva daca fac acum??? ca nu ami am rabdare si mai stiu vreo 2 gineco, dar mi-s prieteni buni si rude si mie-e jena sa le arat si dupa sa merg cu ei la chefuri
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
RAMONELLA spune:
Karina ai mei se numesc Smarandache.Ai tai???
poze
vine bebe
Ramonel15+ Alexia Beatrice
pufulet74 spune:
Eu am luat Elevit din sapt a 5-a, de cind m-am dus la medic si va ziceam ca mi-a facut o pofta de mincare de as roade si pietre, de aia abia astept sa scap de el ... uff...
------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
alfa_anca spune:
pussi in ce sens dc se vede ceva la eco abdominala? Dc se vad bebeii in sapt 9? Nu stiu sigur, ca mie mi-a facut mereu intravaginala, de-abia la 11 sapt mi-a facut abdominala.
Anca 15+ Elena
pussi spune:
quote:
Originally posted by alfa_anca
Neatza, burtici!
Iar cu caderea parului, pussi vezi ca si eu inainte sa ma tund scurt, tineam parul numai prins si imi cadea f mult, cica tocmai de la faptul ca il tineam strans, dupa ce l-am tuns mi-a fost f bine, dar acuma iar a inceput sa imi cada. Nu stiu cu ce voi mai ramane, ca oricum am putin si e si subtire........
Anca 15+ Elena
in primul rand mersi de parola...am bagat-o la tartacuta...cu parul, tunsul va fi finalul, desfacut nu-l pot tine ca mi-e asa de cald....
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi