Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
pufulet74 spune:
Multumesc mult de modificari Anca !
------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
dany26 spune:
quote:
Originally posted by pussi
fetelor asa arata pernita de care am vorbit:http://www.mothercare.com/gp/product/B000LUXQFK/sr=1-8/qid=1179050197/ref=sr_1_8/026-9652095-1335656?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42799041&mcb=core
voi ati cumparat-o deja??
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Buna Pussi si eu vreau f mult o perna d'aia de cand am vazut-o la "columbei" desi nu ma uit des la ei imi placea f mult cum le statea bebitza lor pe o perna ca asta....ai luat-o de pe site-ul ala???
12+
ancadragoman spune:
Buna fetele
Acum ne-am adunat si noi de pe drumuri,am dat o fuga la padure ca marti este ziua surorii mele,cea mica,si a facut cinste cu un gratar....a fost superrrrrrrrr
Voi ce faceti?
Anca mersi ptr parola
anca 14+
Maria
poze
dany26 spune:
mersi de raspuns alfa_anca!
Voua fetelor va cade parul mai mult ca de obicei?....ca mie a inceput de vreo 3 sapt sa imi cada...parca asa din radacina saracul.....si si-asa nu e des....
12+
ancadragoman spune:
Mie imi cam cade parul si destul de mult daca stau sa ma gandesc.
anca 14+
Maria
poze
RGE spune:
BUNA SEARA fetelor..si noi am fost astazi la socrii mei la curte..am papat si am stat la aer..acum ma doare rau capul de la caldura asta "infecta"...
BB ma bucur ca ti-au iesit clatitele pana la urma...pupici
apropo de cazut parul ....sa va spun ca am vazut un inceput mic de chelie in crestetul capului?!..bine nu va spun ca va sperii in schimb mi-au crescut unghiile ca la vrajitoare....ma dor salele in continuare ma vaiet ca o baba..m-au lasat durerile alea de ieri si crampele...in schimb am slabit 1 kg..cred ca de la caldura asta nici nu prea pot sa mananc..beau doar lichide si pap fructe
pupici la fete
ROXANA 16+ 80% "KIWI"
pufulet74 spune:
Eu tot timpul am avut probleme ca imi cadea parul, asa ca nu imi dau seama daca acuma e mai mult sau nu ...
In schimb maninc de zor in continuare, de la inceputul sarcinii am pus aproape 5 kg :(
------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
bb_yasmi spune:
Roxana,
eu nu am probleme cu cazutul parului, dimpotriva parca e mai sanatos si mai stralucitor (cred ca din cauza ac nu l-am vopsit de vreo 5 luni ) iar cu kg, v-am spus cand am fost vineri la dr ma cantarit si nu am luat nici un kg ma laud akuma cat pot ac sunt sigura ca acusi voi exploda....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
pussi spune:
salutari...de seara
mihuta, dany26 eu am vazut la MINIBLU nu stiu pretul...si nu era alba era pe nuante de albastru, mi-a spus fata de acolo ca o pot baga in masina de spalat!
BB pentru asta : http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aid=237552
si sa dormi pe ea, sustine burtica ..la nr. paginii sa pui 147, am vazut ca nu merge..si e o mamica care dorme pe perna
http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_paper.jsp
mihutacu mancarea sunt la fel..numai ce-i place lui tati! E clar ca nu au incurcat biologii spermatozoizii in laborator mananc ce n-am mancat in viata mea!
danysi mie imi cade...cam rau de tot, me enerveaza ca desi stau cu el strans..peste tot e par finalul va fi : tuns!
alfa ancae ok! dar nu mai stiu parola..mi-o dai te rog??
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pussi spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Pussi, da, la tine e putin mai complicat, ca iti vor face cezariana si te vor adormi. Dar nu fi trista, o sa ai doi dintr-o lovitura.
anul trecut am facut laparoscopie cu anestezie totala, luni taiata..vineri faceam papa, asa ca cat de cat stiu ce ma asteapta si nu mi-e frica
somn usor la burtici
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi