Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Pussi somnic usor si tie si la titi mici!!

noapte buna la burticoase!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Noapte buna mamicilor

------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Fetelor, dar aveti un debit la scris ca eu nu ma pot tine de voi!!
Ieri dimineata m-am trezit la 7.00 (asa ma trezesc eu de obicei) si vreo 2ore v-am citi mesajele si azi iar sunt depasita!!
Eu azi ma duc la nenea doctorul pentru ultimele vesti.
Azi dimineata m-a incercat si pe mine o oribila senzatie de greata cand ma spalam pe dinti si abea am reusit, multumesc pentru poanta cu apa de gura, dar n-am .Oricum mi-este de ajuns faptul ca ma dor sanii de nu mai pot dormi nici cum, pana la clavicula simt durerea!
Spor la munca.
dana vio 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Buna, fetelor!
dana vio are dreptate:aveti un debit la scris...
vreau sa intreb ceva pe fetele care iau elevit: va deranjati la burta de la ele? ca eu, da. am testat.
ce alte vitamine sa iau? ca am nevoie, mi-e greata non-stop si mananc doar o data pe zi.
oana_r, sa ne spui cum a fost cu familionul la ecograf? a avut rabdare matei sa astepte?
va pup si sanatate multa
10+
vine bebe2

Mergi la inceput

Buna dimineata :)
Abia am asteptat sa va scriu pentru ca mi-am schimbat semnatura si azi avem 14 saptamini :)
Eu iau Elevit, dar nu am constatat sa imi fie mai greata, singurul efect la mine e ca imi e o foame de nu mai pot, as minca toata ziua. Noroc ca le mai iau doar 2 saptamini si sper sa ma mai calmez cu foamea dupa aia ..

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata burtici!!!!
La cat mai multe saptamani,Pufulet!!!
Si noi avem 15 saptamani!!!!!Ce mari suntem!!!!!!

Ieri am fost la padure si a fost tare frumos!!!!
Din pacate pe mine iar ma chinuie maseaua!!!!Iar s-a umflat,dar am tinut ceai in gura si s-a colectat puroiul.Dar inca mai este.Se pare ca e cariata maseaua de minte sub gingie.E rau ca nu pot sa o scot doar dupa nastere si atunci nu stiu daca voi putea alapta.Dar mai important e alaptatul.Sper sa ma lase odata in pace.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Felicitari Ramonell !! Ce trece timpul, nici nu imi vine sa cred... desi pe de alta parte numar zilele pina la urmatorul ecograf ... :)
Imi pare tare rau pt tine ca nu te lasa maseaua in pace, ai vorbit cu vreun medic despre asta, nu poti sa rezolvi acum nicicum? Ma gindesc ca pina nasti e mult si sa nu apara probleme mai mari daca nu faci nimic atitea luni.

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pufu n-am vorbit cu un medic,o sa vorbesc sa vad ce se poate face.Dar oricum fara anestezie nu-mi poate face,si iti dai seama ca la o operatie trebuie anestezie multa.Si si daca e permis,parca mi-e frica sa nu afecteze bebele.O sa intreb totusi.Oricum tre sa ma duc,pentru ca gingiile mele au luat-o razna.Sangereaza si sunt inflamate.Mi-am luat Lacalut Activ si PlakAut,ma fac de o saptamana,dar parca nu e de ajuns.
Voi nu aveti probleme cu gingiile????

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Hmmm... te cred ca ti frica insa ma gindesc ca daca doamne fereste faci ceva complicatii la masea sa nu fie mai rau si sa fie musai pina la urma sa te operezi... da mai bine vorbesti cu un medic, ca el iti poate spune ce si cum ...
Eu nu am probleme cu gingiile, nu am avut niciodata, dar mai nou apar carii cu duiumul, asta in conditiile in care pina acum doi ani nu aveam nici una :(

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Zic si eu Doamne fereste, ca tare n-as vrea sa am parte de vizite la stomatolog pe perioada sarcinii - eu vreau anestezie si numai sa deschid gura

Pussi , mersi de informatie, acum ca stiu ca perna se gaseste la Miniblu, nu mai trebuie sa aflu decat unde se gaseste Miniblu-ul...

12s + Sophia 80%

Mergi la inceput