Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Si eu am incercat sa vad cum reactioneaza al meu la o nastere filmata dar nu a suportat sa se uite deloc ...

------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello fetele mele dragutze!!!

Flory, am vazut ca ai intrebat de TT, mie mi-a zis dr sa-l fac, nici nu ma intrebat daca vreau sau nu, si am doar 24 de ani, fara nici un antecedent de acest gen in familie. asta e, pt bebe fac orice!!!

Petro, distractie placuta la iarba verde! eu parca nu mai suport soarele, imi vine sa am ascund de el desi am bucur enorm ca vine vara , anotimpul meu preferat!!

v-am spus ca miercuri merg la un curs pt viitoarele mamici! de abia astept, cica se face si LAMAZE.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza???

poza eco bb

Mergi la inceput

al meu sotz nu ar rezita nici 5 minute intr-o sala de nasteri
Pussi, la ce iti foloseste perinutza aia?

ATI PLECAT TOATE LA IARBA VERDE?????

poza eco bb

Mergi la inceput

Eu nici nu stiu exact in ce consta TT, voi stiti ..?
Mie nu mi-a zis nimic medicul de el, de aia va intrebam.
Eu nu m-am dus la iarba verde ca am de lucru, dar acuma ma duc sa trag un puiut de somn .... :)

------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

TT = triplu test, un test de sange care consta din analiza a trei indici, sau cum sa le zic. Este un test statistic care iti poate da informatii despre riscul de a avea un bebe cu sindrom Down sau Edwards.

Eu am facut azi ciorba de burta si am mancat pe saturate. Nu stiu, dar copilul meu o sa aiba gusturile lui taica-su alimentare, ca in sarcina asta am mancat mici, carnati iuti, ciorba de burta, ba chiar si incghetata de cacao, chestii pe care nu le mancam aproape niciodata. Vreau sa fac si niste ardei umpluti ca ati tot vorbit pe forum de ei....

Pussi, ai idee de unde se poate cumpara / comanda perna cu pricina in tara ?

12s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Mihuta sa iti fie de bine!!!

fetelor nu v-ati intors de la iarba verde????? iarasi sunt singurica??

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna, burtici!

Am revenit si eu dupa aceste zile de pauza si ma bucur sa vad ca nu v/ati pierdut din dexteritatea de a scrie, adica tot am mult de recuperat . Am sa va iau pe rand, dar doar din acest capitol.

Acular73 Bine ai venit! alaturi de noi, sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc din tot sufletul. Te-am trecut in listutza. Dc vrei, poti sa imi dai si data ta de nastere sa o trec in listutza. In legatura cu numararea saptamanilor, se numara de la UM, asta e numaratoarea universal valabila cunoscuta de toti, si e logic ca toti stiu ca bebele nu are atatea sapt ci cu 2 mai putin.

Aralia FELICITARI! pt baietel, sa creasca mare si sanatos si frumos ca tati . Parca incet incet se restabileste egalitatea la copilasi. Haideti fetelor, mai veniti cu un baietel, ca sa nu ne certam noi fetitele pe ei.

dany26 in general nastem in spitalul unde activeaza dr pe care ni l-am ales. Eu voi naste la Elias, dar mai sunt fete care vor naste la Municipal si veti putea schimba impresii. Cu aceasta ocazie revin cu rugamintea de a completa listutza cu numele medicului sau cel putin spitalul in care vom naste, pt cele care sunt hotarate, pt a putea sa schimbam impresii intre noi. Iar in legatura cu raceala eu am fost racita exact in timpul ovulatiei , dar f tare. Si nu am vrut sa iau nimik medicamente ca dc se prinde bebe (dupa cum a si fost) sa nu ii fac rau. M/am tratat cu oscilococcinum(e medicament homeopat si nu face rau la bebe) si ceai cu miere si lamaie si atata.

anca_a imi pare rau ca iti este asa greata si ai varsaturi. Ai grija de tine, ca altceva nu stiu ce sa iti spun.

Si desi am vrut sa tac sa nu mai zic nimik la adresa GineiM, fetele eu zic ca astfel de personaje nici nu merita sa fie bagate in seama. Tb lasate in voia lor ca cu cat le bagam mai mult in seama, cu atat mai mult le facem pe plac. Si acuma pot sa spun ca ma bucur ca a plecat??? Chiar dc sunt rea la faza asta, dar altceva nu merita din partea mea. Acuma sa ne vedem linistite de odiseea noastra, ca pana la aparitia ei nu au fost probleme.

Dana ma bucur mult ca mai treci sa ne dai de veste despre tine. Sunt convinsa ca incet incet iti vei revenii din aceasta durere si cu multa credinta si speranta te vei apuca de treaba pt bebe. Te pup si mai astept vesti de la tine. Imi pare rau si pt cumnata ta. Poate ca chiar va e sortit sa faceti bebei in acelasi timp.

Roxana vai, ce frumos ca l-ai simtit pe campion. Cred ca e o senzatie minunata. Si eu vineri cand veneam acasa de la servici, mi s/a parut ca in partea stanga simt bebelina dans din picioare, dar destul de mult, cateva secunde bune. Erau ca niste gadilituri acolo (in stanga are picioarele) si cred ca era agitata mititica pt ca eu am fost f agitata vineri. Abia astept sa o mai simt miscand.

Hai ca mai citesc si revin cu alte mesaje.

Anca 15+ Elena

Mergi la inceput

Draga Anca, poti te rog sa modifici si datele mele, ca dupa ultimul ecograf s-a constatat ca micutzul e mai mare de fapt, asa ca DPN e 12.11.2007. Data mea de nastere e 14.08.1974 si medicul si spitalul la care voi naste sunt dr. Diculescu, spitalul Stanca, Cluj.

------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Jasmin sau nu mai stiu care zicea de balonari, eu le am. Sunt crunte, si eu ma tratez cu Redigest inainte de mesele de la pranz si seara, la recomandarea dr de familie, e natural 100% si nu face rau.

Apropo de mirosuri, eu am un deodorant cu bila de la Amway si un parfum Clarins pe care nu le mai suport, nu ma mai pot cu ele. Acuma va tb sa astepte sa nasc ca sa le mai folosesc.

loub_erika, stii cumva de unde se poate cumpara acea perna sperciala lunga pt gravide pe aici prin bucuresti?

Despre asistatul la nastere, eu nu stiu dc as fi vrut sa asiste la nastere naturala... oricum pb nu se mai pune, pt ca eu voi naste prin cezariana.

Eu am facut vineri TT si marti astept rezultatul. De-abia am implinit 25 de ani, deci in mod normal nu ar fi fost obligatoriu sa fac acest test, dar dc incidenta de a face un copil cu malformatii grave este mai mare la femeile peste 35 de ani, asta nu inseamna ca cele mai mici de 30 de ani nu pot face. Statistic vorbind, cica in lume se nasc mai multi copii cu malformatii la femei sub 30 de ani decat la cele peste 30-35 de ani, deoarece cele sub 30 de ani nu fac teste pt depistare iar cele peste 30 fac testele pt depistare si aleg sa renunte la copil. Acuma pb se pune unde facem si dc avem incredere in rezultate. Eu l-am facut la GenticLab , dar in ultima vreme au mai dat rateuri, asa ca dc imi dau rezultat pozitiv, eu voi repeta testul si in alte parti, si poate in ultim ainstanta voi face amniceonteza, desi nu stiu dc as fi in stare sa aleg sa renunt la acest copil. Dar macar sa stiu ce ma asteapta. Nu v-am zis toate astea pt a va convinge sa faceti acest test, dar fiecare cred ca tb sa ia decizii in cunostinta de cauza.

Pufulet, acuma voi modifica si datele tale in listutza.

Va pup pe toate si va doresc o seara minunata.

Anca 15+ Elena

Mergi la inceput

Asa, acuma in legatura cu prima pagina, am lasat ca si adresa comuna prima adresa creata de AncaDragoman, unde pana acuma am postat mesaje, poze, etc. Iar pt parola userului comun deocamdata m-am trecut pe mine in locul Ginei, dar pana la urma oricine poate da parola dc cineva o cere pe forum.
In legatura cu schimbarea parolei, mi-am permis deja sa o schimb. Noua parola a userului comun de pe DC (Nov-Dec2007) este aceeasi ca la mailul comun mamicinoiembriedecembrie@yahoo.com.
Dc se considera ca parola nu e buna, astept opinii si o schimbam din nou.

Anca 15+ Elena

Mergi la inceput