Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
RGE spune:
IOUB..eu sunt pe aici..m-am razgandit in privinta clatitelor ca nu am ce-mi trebuie asa ca facem maine
ROXANA 16+ 80% "KIWI"
loub_erika spune:
aaa,ok RGEte simti mai bine..,ti-a trecut problema cu d....ia?!,o sa razi dar pe mine ma apuca de cate ori intru in Unirea,parca fac alergie la acest magazin,bine ca stiu unde e toaleta,chiar am ras o data pe faza asta,am intrat in magazin...,trecuse deja 30 de min. si nimic..zic o super,cand surpriza,bai parca e un facut..,mi se intampla doar in acel magazin,poate au spreiat unii cu niste virusi,numai de-al naibii..!!!
13+
RGE spune:
pei la mine e de parfumuri...oricat de putin ar mirosi...ma apuca si e grav rau....asa ca daca intru eu in unirea e GRAVA RAU PROBLEMA!!...am baut o cana de ceai de menta si e ok...ma leaga aia de nu mai fac o luna
ROXANA 16+ 80% "KIWI"
catus76_ro spune:
fetelor eu am scapat de greturi...sper si mirosurile de parfumuri nu ma deranjeaza! In schimb ieri am vrut sa vad stirile la tv si intr-o ora am atipit, m-am trezit, ...si tot asa pana a venit sotul sa ma cheme la papa...trecuse o ora si ceva si eu credeam ca doar cateva min...iar dimineata ,chiar daca e we ma trezesc tot la 6.30 ca in restul sapt...culmea e ca se trezeste si el si da drumul la computer....sa se joace
mi-e o pofta nebuna de salata de varza....cred ca ma duc sa fac o portiuta
Gina M spune:
Pet.cost2005 & Pussi - daca ati avut ceva sa-mi comunicati nu crede-ti ca ar fi fost mai intelept si bine sa-mi scrie-ti un e-mail sau sa ma contactati printr-un PM?
Aceste discutii nu-si au locul aici insa daca tot ati facut-o, am sa va raspund si eu prin aceiasi forma in cateva cuvinte.
Nu vad de ce sunteti asa revoltate pe mesajul meu adresat mamicilor de ian-feb2008!Acesta,(inclusiv paragraful de mai jos la care ati facut referire)
quote:este unul personal, pentru grupul mamicilor de ian'-feb'2008 si nu are absolut nimic de a face cu altcineva sau vre-un alt grup.
Originally posted by Gina M
Si cum *zuzele sunt mai cu viata si nu se supara asa usor,cred ca acesta este locul de care apartin.
Am citit aceste fete inca de la inceput, parte din ele le cunosc de la "Asteptand un ingeras in viata noastra" am reusit sa-mi fac in mare o anumita parere despre acestea iar parte din concluzia mea, am cuprins-o in paragraful de mai sus."Sunt cu viata si nu se supara usor". Asa dar, unde/care va este problema ?!
Daca prin acest fel insa cautati motive de cearta,doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca eu, nu am un astfel de obicei.
Cand a fost cazul, mi-am exprimat la randul meu opinia personala la subiectele dezbatute si nimic mai mult.
Subiectul este inchis si nu fac parte dintre acele persoane carora le place sa dezgroape mortii.
Am avut in vedere si am cautat sa fac numai bine.Suntem cu totii oameni supusi greselii si cum om la randul meu sunt, am facut doar cat am putut si a tinut de mine si, mi-am cerut iertare pentru neputinta si ce nu am facut bine/perfect. Acum, ce se mai vrea de la mine?!
Cine doreste,il/o indemn sa citeasca/reciteasca capitolele din urma a odiseei nov-dec2007, pentru a se comvinge personal unde si cum stau lucrurile.
In fata ne sta fiecaruia o odisee frumoasa.Haide-ti sa ne bucuram de ea si sa lasam trecutul unde se cuvine.Nu-si are locul in prezent.
Va , va respect, si va pretuiesc pe toate.
Gina.
Laura10 spune:
fetelor incerc sa-mi pun si eu ticker, sau cum se numeste, asa ca sa nu va suparati pe mineee.
6+
Laura
dama spune:
quote:
Originally posted by loub_erika
fetelor se pare ca azi vb mai mult de mancare,ce bucatarese suntem noi...,apropo de clatite..,voi ati incercat vreodata sa puneti pe clatita aproape gata ,branza topita,o felie de sunca,sau chiar si un ou ,dupa care sa o inpaturiti acolo in tigaie,sa o mai lasati un pic de pe o parte pe cealalta ca sa se faca si oul,dupa care se pune pe farfurie si se rade un pic de branza,mmmmm,e o bunatate!!! Sotul meu e francez iar ei sunt inebuniti dupa clatite de genul asta,atat doar ca le fac din faina neagra ,direct pe o plita rotunda ,,ati incercat reteta asta?!
Erika, daca nu scriai ca sotul tau e francez, chiar voiam sa te intreb daca ai fost prin Franta. Eu am locuit acolo 5 ani si tin sa spun acele clatite facute cu branza rasa, jambon si ou e una din specialitatile lor de la Chandeleur (ziua clatitelor, sotul tau stie sigur despre ce vorbesc) pe care eu o infulecam cu placere. Acum mi-ai facut pofta si eu am clatite azi, dar dulci. Uf, ce ti-e si cu poftele astea.
Roxana, e normal sa-ti fie teama ca e ceva nou pana la urma, dar nu trebuie chiar sa iei in seama toate povestile, mai ales pe cele mai urate. Fiecare sarcina evolueaza diferit ca si nasterile dealtfel. Eu una am avut parte de o nastere cum nu am visat (nu in sensul bun pt ca am ajuns la cezariana), dar asta nu ma impiedica sa-mi mai doresc sa fac copil (uneori ma gandesc chiar si la un al 3-lea, desi varsta imi pune ceva probleme) Cel mai important pt noi trebuie sa fie ca bebeii sa fie sanatosi, ca apoi durerile le uitam repede, garantat.
11+ ????
David (18.11.04), pilotul "avid"
bb_yasmi spune:
am reusit cu clatitele!!!! de vina era faina, care nu era dinaia buna tip 000 si am fost si am luat faina si am luat-o de la capat!!!! sunt fericita posesoare a unui platou de clatite dar si am simt terminata fizic .
eu v-am pupat si am fugit in pat sa savurez clatitele
pusiiiiiiiiiii
PS: Roxana, esti o dragutza! Multumesc!
Noapte buna!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
catus76_ro spune:
noapte buna burtici!!!
Eu ma retrag la culcare pt ca maine trebuie sa ma trezesc devreme sa plec in excursie cu cativa colegi de serv!
8+