Fetele din Japonia
Raspunsuri - Pagina 12
hannen spune:
Hanako cred ca am facut o greseala si am crezut ca esti barbat.
Permite-mi sa-mi cer scuzele de rigoare.
Noroc cu prietena mea Yurika care m-a lamurit.Inca o data scuze si bine ai venit.
Nicole&Amira
niponel spune:
Draga Azumi.poti sa te plimbi cu avionul dar sa mergi mai intii pe la medic sa iti spuna el parerea lui prima data .Si eu am mers cu avionul cind aveam 7 luni si 3 saptamini si m-au c-am intrebat cei din aerport unde am facut escala cit timp am si le-am aratat foaia de la medic. inainte sa sa plec cu avionul am mers la doctor si l-am intrebat daca am probleme sau daca pot sa merg .I-am cerut la mina o foaie in care mi-a scris ca nu am probleme si ca pot sa circul cu avionul.Din caz ca ma intrebau cedi din aeroport avea foaia dovata ca nu am probleme .dar singura problema este sa nu depasesti 7 luni si 3 saptamini .ca nu-ti dau voie cei de la companiile de bilete de avion sa mai circuli cu avionul ca este periculos . Deci poti sa mergi dar sa nu depasesti 7 luni si 3 sapatmiini
azumi spune:
Da dar eu am auzit ca la 3-4 luni e cel mai periculos, ca poti sa pirzi sarcina din cauza presiunii. Ca cica s-ar putea puiutu` sa nu suporte si dai de belea!!! Acu nu mai stiu ce sa mai zic!!!
ana
hanako spune:
trebuie sa precizez ca sunt de sex feminin.. este numele de familie dinainte de casatorie..inca nu mam obisnuit cu numele japonez..subiectul cu soacra lam deschis pt.ca am vazut un site al fetelor din romania despre soacre si mam gindit sa vorbim si noi despre ale noastre!!nu prea am timp sa intru dar e placut atunci cind o fac..asa mai am ocazie sa mi revizuiesc limba romana..va multumesc pt.atentie si numai sanatate!!
hanako spune:
hannen ,am citit mesajul ..nu era necesar!!e usor cu numele meu sa treci barbat..nu i nimic..
hannen spune:
Hanako multumesc ca ai acceptat scuzele mele.
Ziceai m-ai sus ca intrand pe forum o sa-ti revizuiesti lb.romana.De ce?
Nicole&Amira
hanako spune:
o sa ti raspund sincer,ca de obicei,invat mult japoneza..in viata de zi cu zi de mult timp folosesc engleza si japoneza..vorbesc cu mama sau e mail cu prieteni din romania sau cu o singura prietena pe care o aici in japonia ,asta e toata romana de trei ani.nu mai am cursivitate ...trist pt.mine dar adevarat..
remy spune:
Bine v-am gasit,abia azi am vazut acest subiect.Eu locuiesc in orasul Kushiro pe insula Hokkaido.Ce bine e de voi ca va puteti intilni
Eryka spune:
Salutare!Acum am gasit si eu acest subiect.Eu locuiesc in Chiba -ken orasul Kashiwa la 30 min. de Ueno .Exista cineva care sta prin zona??M-as bucura tare mult sa-mi fac niste prietene..Din cate stiu eu la mine in oras nu este nici o romancasi tare mor de nervi.
Erykutza
Eryka spune:
Sper din toata inima ca se mai uita cineva in acest subiect ,caci se pare ca am fost mai intarziata.
Erykutza