Fetele din Japonia
Raspunsuri - Pagina 11
monicar spune:
Dragele mele,
Cred ca este timpul sa imi iau bun ramas de la voi, de fapt va spun LA REVEDERE. Pe data de 16 Iulie avem avion spre Romania si vom sta pana bebeul implineste aproape un an, probabil in Septembrie 2004 ne vom intoarce in Japonia.
Voi incerca sa mai intru pe forum din tara, dar mai rar decat aici.
Ma puteti gasi si pe mail la adresa raiceam@yahoo.com sau raicea_m@hotmail.com.
Astept sa mai vorbim, va doresc tuturor sanatate si sa fiti fericite impreuna cu familiile voastre.
Va pupam,
Monica, Gabriel, si fetita din burtica de 28 saptamani.
Nati spune:
Monicar,sa ai parte de nastere usoara,sa va bucurati de fetita,numai sanatate si fericire va doresc.
Drum bun si sa aveti grija de voi,pe noi ne gasesti aici,si la intoarcerea ta in Japonia.
Te pup si numai bine.
Sa auzim numai de bine!!!
Misilicu spune:
Draga Ana,
Sa stii ca si eu ma simt aproape la fel de rau ca si tine. Bebicul meu are doar 7 saptamani si deja ma "supara". Mi-e greata tot timpul si nu am pofta de mancare. Poate ar fi mai bine daca as , dar nimic, stau cu un nod in gat tot timpul. Si pe deasupra, sunt balonata si ma doare burta. Nu stiu ce o sa ma fac. Eu mai am o fetita de 4 ani si cand am fost insarcinata cu ea nu m-a durut nimic si nici rau nu mi-a fost. Nici dureri de spate nu am avut. A fost o sarcina super usoara si fara probleme.
Mihaela
azumi spune:
Pai Mihaela si io la fel! Imi doresc sa vina mai repede craciunul si sa-i spun lu` mos craciun sa imi aduca o voma ca tare as avea nevoie de ea, pe cuvantul meu! Nu mi-am dorit in viata mea sa vomit mai mult decat asa cum imi doresc acuma.io fug la baie de n ori pe zi ca gata gata, da` doar senzatii si ma dor si salele, si obosesc pana si vorbind, papucii masii!La mine e prima sarcina da daca o duce tot asama mai gandesc daca sa-i mai fac sau nu un fratior!Oricum , ma duc luni la un control, la al doilea, si-l intreb p-ala mai multe.Si-apoi va spun daca mai fac sau nu altul in afara de bb asta rau!
Va pupic mult , si sa ai o fetita frumoasa si sanatoasa!
ana
ralucami spune:
Monica drum bun si nastere usoara! Oricand vei intra pe acest forum pe mine ma vei gasi pe baricade. Poate ca sotul tau va avea placerea sa ne anunte si pe noi "marele moment" ca sa fim alaturi de tine macar cu un gand bun Toate cele bune si multa sanatate
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
hanako spune:
mama mia cite romance in japonia!!!!!!!!si eu ma gindeam ca nu sunt!!ma alatur si eu..stau in kawasaki,in inadatsutsumi,20 min de shinjuku!!sunt de trei ani in japonia,lucrez ,am mers la scolii,am invatat japoneza si ma descurc.a fost f.greu la inceput ,fara prieteni,fara familie..dar cea fost greu a trecut!!mai lucreaza cineva?eu lucrz la o gradinita in tokio de trei ani..lanceput am predat engleza,acum sunt educator de dupa amiaza..aveti copii la gradinita?cine are ,cum vi se par aceste locuri de invatamint?e o idee buna cu intalnitul dar e greu..cred ca toate sunteti f.okupate..e bun acest loc de intalnit..e minunat!!nu prea intru dar de fiecare data cind revin sunt atatea lucruri interesante!!minunat!!o sa am si eu un baby in noiembrie..atunci o sa potvorbi mai mult despre copii.pina atunci sunt linga voi cu tot sufletul.yoroshiku ,ne!!!
azumi spune:
MAI am o problema! Vrem sa plecam si noi in romania in septembrie, dar atunci o sa am aproape patru luni cu bb, stie cineva daca e vreo problema? Adica se poate intampla sa nu ma lase doctorul sa plec cu avionul?, ca in cazul asta plec cu bicicleta!Nu pe bune, cine a mai fost in romania cand era gravidelle in trei patru luni, si v-ati simtit rau?Pupa dulce pe toata lumea!
ana
hannen spune:
Draga AZUMI,stai linistita.Nu e nici o problema sa nu poti zbura.Eu am calatorit din luna a 5 pana in a 7.Am fost in RO din RO in EGYPT si din EGYPT in JAPAN.Cand o sa intri in ultima luna de sarcina nu te vor primi liniile aeriene m-ai exact din saptamana 38.Mult noroc si zbor placut!A uitam,eu am avut noroc ca am avut o sarcina usoara si in general nu am avut greturi.Deci pe avion am fost OK.Sper ca i-ti va fi bine si tie ,si poate astepti pana trece perioada asta de greturi.
Te pup.
NICOLE&AMIRA
hannen spune:
HANAKO,bun venit !Sper sa-ti placa aici sI SEDERE placuta.Sa intelegem ca sotia ta e japoneza?Te intreb ptr ca ai deschis subiectul acela despre soacre.
Oricum ,inca o data bun venit si acelasi lucru de la noi YOROSHIKU.
Nicole&Amira
yurika spune:
Buna Monicar iti doresc nastere usoara
Si drum bun ,sper sa ne revedem in curind,eu am sa vin in septembrie acasa poate ne mai intilnim ok?
Toate cele bune!
Yurika&Mark