Aspirante optimiste >20 ani ( 101 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ariana1005-multumesc frumos pentru informatii!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

Baby ma bucur ca ai mai scapat de durerea de la deget ... la timp ca sa fi in forma pentru

Michelle vezi ca ti-am raspuns eu mai sus

Proiect BB inceput in mai 2006

Andreea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Michelle81

Ariana1005-multumesc frumos pentru informatii!

SUFLETEL te asteptam

Vad ca mai ai 5 zile pana la ovulatie ... asa ca azi ai putea sa fugi la farmacie ca sa le cumperi ... si de maine, poimaine sa incepi sa le faci.

ATENTIE!!! cel mai bine e sa le faci dimineatza ... la prima ora ... cu prima urina ... ca sa nu ai dubii pe urma ca poate nu au iesit din cauza ca urina nu era asa concentrata.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

aha acum am inteles ce informatii vroiai Michelle.
pai hai sa iti povestesc ce am facut eu:
in primul rand dr. m-a sfatuit sa nu mai fac teste ca nu sunt bune si dau erori.....
dar eu am facut si am luat si tb si am urmarit si mucusul....asa mi-am dat seama cand imi vine ovulatia.
eu am cm de 28 de zile si am facut testele din z11 pana in z15.
depinde de durata cm-ului tau.
eu zic mai bine sa faci monitorizare, ca acolo se vede exact cand ovulezi.
pupici si sper ca te-am ajutat cu ceva!!!!!!!!

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

eu stiu ca testele astea de ovulatie se fac dupa amiaza.pentru ca LH(hormonul luteinizant)din urina este mai mare.

http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png

Mai 2005

Puiutule te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna fete! ariana, imi permit sa te contrazic: testele de ovulatie nu se fac ca cele de sarcina, cu prima urina de dimineata, ci e indicat sa se faca dupa ora 10,00 dimineata, pana seara la ora 19-20,00, dar se recomanda sa iti alegi o ora fixa la care sa faci testul, in fiecare zi ...

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

BABY merg saptamana asta miercuri sau joi. Vine si tati cu mine sa faca o eco pt ca are impresia ca si el e gravid.
MARIG eu am pus sparanghelul cu conopida la cuptor. Tu cum il prepari?

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Noutati nu prea am fiindca azi nu am mai facut test. Deja 3 teste negative in ultimele 6 zile (pe 9, 11 si 13 mai) e cam mult. Asa ca probabil voi face maine cand voi merge si la test de sange.
Maine, la testul de sange zic eu ca ar trebui sa iasa, daca chiar e ceva, ca m-am saturat de incertitudine.
Sanii s-au mai calmat si ma simt muuuuuult mai bine, ca m-au chinuit cateva zile ingrozitor. Ii simt cam ca de obicei inainte de CM.
Aseara am avut ceva intepaturi in burtica ce au durat cateva ore.
TB azi iar a fost 37,05 (ieri 73,2, alataieri 37,05, cu o zi inainte 37,00 si sase zile la rand inainte 37,1). Probabil fiindca ieri nu am mai pus utrogestan. M-am gandit ca nu are rost sa suplimentez cu progesteron daca nu am probleme. Alaltaieri luasem cu motiv (am povestit ieri).
Oricum sper sa fie bine.

Insa ma chinuie niste EMOOOOTZIIII !!!!.... Nu ca nu iese testul pozitiv (ba din contra asta m-ar calma) ci tocmai de teama ca poate iese... Mi se face o friiicaaaaaaaa
Pana acum abia asteptam sa vina bebe mai repede si acum, la perspectiva, ca e foarte posibil sa fi venit..mi-e frica de nu mai pot...
Mereu mi-am imaginat ca o sa ma bucur la o asa veste si acum numai cat imi imaginez asa ceva....mi se pune nod in gat...

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Subscriu la ce a spus ANDRIUSHKA. testele de ovulatie nu se fac dimineata pt ca hormonul(am uitat cum ii spune) e prezent in mod normal in urina noastra chiar si atunci cand nu suntem la ovulatie. testele se fac dupa ora 10 si se recomanda a fi redus consumul de lichide.
Mai fetelor, mai ales cele care stati in bucuresti de ce nu va luati aparate din alea de testat ovulatia? Sunt mult mai exacte si indica exact momentul in care ovulezi.

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 7+

Mergi la inceput

Gugu am vazut ca ai scris despre aparatul ala ... uite o sa caut pe net sa vad unde-l pot gasi ... si sa citesc mai multe despre el.

Andriushca vad ca esti mai informata in legatura cu testele de ovulatie , dar da-mi si mie o explicatie pentru ca nu inteleg recomnadarea de a le face la ora 10 ... ce are daca le fac la 6 juma?
Poate o fi valabil ce a zis Gugu la majoritatea fetelor ... si eu sunt un caz aparte pentru ca la mine nici dimineatza devreme nu-mi apre ce-a de-a doua liniutza ... desi ovulatia exista (a fost consfirmata ecografic)

Andreea

Mergi la inceput