Aspirante optimiste >20 ani ( 101 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ariana testele de ovulatie se fac intre orele 10 si 20 (parca). Inainte cu 2 ore nu se consuma lichide. sa e regula ptc hormonul ala este eliberat in organism dupa ora 10 (adica nu la prima urina, ok?).

6+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Michele, cum sa te fi uitaaaat?
Eu nu am raspuns fiindca nu am facut niciodata teste de ovulatie.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

sparanghelul-fiert 10 minute in apa cu sare.
la cuptor cu un pic de unt,sos beschiamella(unt,faina,lapte)si cascaval+ sunca(daca am chef)
sau cu ulei de masline si lamaie.
... cu ochiuri-e foarte bun.

http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png

Mai 2005

Puiutule te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Fetele multumesc pentru lamnuriri sunteti dragute,scuzati daca v-am stresat!Vad ca vorbiti despre un aparat,cum ii spune mai excat sa caut poate gasesc si aici!Dac am timp azi,ies ca caut!sper sa nu fie prea tarziu cand fac testele de ovulatie!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

ARIANA concentratia hormonului difera de la o persoana la alta. Ma gandesc ca se reconada a se face dupa ora 10 pt a nu induce in eroare. Pt a fi pozitiv testul ambele liniutze trebuie sa aiba aceeasi intensitate. Ma gandesc ca daca de ex hormonul e mai concentrat in urina de dimineata ar putea daun test fals pozitiv in loc de unul cu a doua liniutza slaba, desi nu esti la ovulatie.
Pt a afla informatii despre aparatul ala da un search pe GOOGLE la "tester ovulatie donna".

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

Laura Ioana si Gugu multumesc de lamuriri .
Incep sa ma gandesc ca poate de aia nu-mi ieseau mie testele deloc pozitive ... ca le faceam pe toate dis de dimineatza

Dar si cu ora 10 e cam greu ... pentru ca eu beau foarte multe lichide ... si merg la baie din ora in ora ... asa ca doar dimineatza vad culoarea galbena ... in rest aproape incolor

Gugu uite acum ma documentez

Proiect BB inceput in mai 2006

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

ariana, n-am spus sa se faca la ora 10, 00, ci ca e indicat sa se faca intre orele 10,00 dimineata si 7-8 seara, din motivele expuse foarte frumos de fete, ok? :)

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

De fapt informatiile astea sunt mentionate si pe prospectul testelor.

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor am vazut la o emisiune de bucatarie ca sparanghelul e mai bun tras in ulei (isi pastreaza aroma). Dar nu am mancat niciodata! Unde gasesc? La supermarketuri? Sub forma de conserve sau cum?

6+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by ariana1005

quote:
Originally posted by Michelle81

Ariana1005-multumesc frumos pentru informatii!

SUFLETEL te asteptam

Vad ca mai ai 5 zile pana la ovulatie ... asa ca azi ai putea sa fugi la farmacie ca sa le cumperi ... si de maine, poimaine sa incepi sa le faci.

ATENTIE!!! cel mai bine e sa le faci dimineatza ... la prima ora ... cu prima urina ... ca sa nu ai dubii pe urma ca poate nu au iesit din cauza ca urina nu era asa concentrata.

Proiect BB inceput in mai 2006

Andreea

Hei, fetelor, testele de ovulatie nu se fac cu prima urina, doar cele de sarcina. Cam asa dupa ora 11 , si sa fie cam la aceeasi ora in fiecare zi, si sa nu beti multa apa inainte cu 2-3 ore, ca sa nu se dilueze urina. Daca gasesc site-ul cu aceste info, o sa le pun aici.

Noi 2 singurei

Pisoiul lui mami si tati

6+

Mergi la inceput