Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
aeperju spune:
Ma bucur ca v-ati vazut copilasii. Vmkriss super filmuletul cu bebita. Aveti grija de voi!
Noapte buna!
Emma 21+
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by vmkriss
TZUC intradevar ai gresit nik-ul, e VMKRISS; dar nu asta conteaza.
Ma bucur ca te-am cunoscut (Flori mai mult ca io am alergat pe la CERF) si am vazut-o si pe ANNISIA si am plecat toti fericiti ca am vazut BB-ii.
Vedeti ca am pus un film cu BB pe YouTube cu ce a vazut nenea Dr. astazi la eco: www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt. Sper sa va placa ca noi suntem innebuniti.
Roxana iti multumesc inca o data pt programare si imi pare rau ca nu ai mers si tu sa il vezi pe BB.
Flori 21+ cu si tati
Cat a mai ramas
Flori graviduta
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt
Foarte dragut bebe! Felicitari!
Gabriela77 spune:
Felicitari celor ce si-au vazaut bb-ii!!! Nu mai am rabdare inca o saptamana! Va pup, noapte buna!
Gabriela 21 +
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Bai Tzucule, tie nu ti-a dat un disc intr-un plic? Pai aila este un CD, adicatelea un suport electromagnetic de stocare a datelor audio-video, text, foto etc... Ei bine, la mine nu vrea sa-l recunoasca laptopul pe acest CD, nici nu il vede macar. Eu nu ma mai joccccc...
VMKRISS si eu l-am vazut pebebelinul vostru. Eu l-am vazut live. Este grasut, chiar ca e. Plus ca mie mi s-a parut ca seamana cu Flori la mocuta. Lasa sa fie sanatos si frumos si sa va bucurati de el!
Bebe Yannis in evolutie
Annisia, cred ca au uitat sa iti inchida sesiunea. Asa am patit si eu cu inregistrarea de la 12 saptamani. Nu functiona DVDul in nici un computer, laptop sau dvd player. Cand i-am sunat mi-au zis asta si au zis sa ma duc inapoi la ei sa inchida sesiunea. Dar mi-a fost lene si am asteptat pana la eco de la 19 sapt cand le-au inchis pe toate si am putut sa vedem si noi cele 4 filmulete.
Eu zic sa le dai un telefon si le explici situatia si sa te duci pana la ei sa iti bage dvdul in aparat si sa iti incheie treaba .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Annisia, am vazut ca intre timp s-a remediat problemutza
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Annisia spune:
Off, nu am somn... Insomnii si o stare de pesimism crunt. Nu stiu ce e cu mine. Cred ca mi s-a urat cu binele si mai am nevoie de o portie de rau... Simt o energie negativa care ma calca pe sistem. Cred ca voi pleca la curte cateva zile sa ma sparg in bucati si sa ma adun la loc, mai buna, mai curata, mai frumoasa (sufleteste)... Aveti grija de voi si pretuiti fiecare nimic prefacut in franturi de fericire, fiecare secunda ce alcatuieste o clipa de neuitat, fiecare suras al oamenilor pe care ii iubiti si care intr-o zi nu vor mai zambi pentru noi...
Bebe Yannis in evolutie
adimercedes spune:
www.babycenter.com.au/baby/buyingforbaby/" target="_blank">Ce si cum sa cumpari pt bebelus - in engleza
samburici
danielaradu spune:
neata gagici cu burtici
ce va fac bbii?
a mea e agitutza ca aseara am stat pana tarziu si nu am putut sa dorm
20+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
mami25_7 spune:
Buna dimineata burtici si de la mine,am fost ieri la Prodenta,l-am vazut pe bb al meu,era cam miscaret iar nenea ala mai in varsta se grabea, ca urma sa dea un interviu la Antena 1.
Cecilia L cred ca ne-am vazut daca tu erai cu cei doi care au dat interviu la Antena 1,eram imbracata intr-un maieu verde,deschis,cu o cordeluta pe cap,si pantaloni negri.Ma-i vazut?cred ca tu erai tipa draguta pe care am intrebat-o daca i-a spus sexul bb-lului?? care era cu sotul si ai stat chiar langa mine.
pe toate si va urez week-end placut.
amalia 20+
cecilia L spune:
Da Amalia eu eram, chiar ca am vb la un moment dat, parca tu nu voiai sa te filmeze cei de la Antena 1? Sper sa nu ma insel,sigur am retinut bine, ai stat chiar langa mine, eram asa aiurita, imi vazusem bebe-ul si eram bucuroasa ca prietena mea, cea cu interviul, a reusit sa-l vada si ea. Imi pare rau ca nu , l-am vazut si eu pe bebe al tau, m-am dus intr-o parte pana a terminat prietena mea cu interviul. Tie ti-a zis sexul???
cecilia,23+Cristian