Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
slippers76 spune:
Sar'mana pentru urari, fetelor! Adevarul e ca ne-am cam destrabalat ieri!
Roxana, vazut poze, super haioase. Scumpa foc Alexandra!
Gabriela 77, hai ca aveti si voi destule magazine de gravidutze in Cluj! Acu doua saptamani cand am fost acolo, nasa-mea (care naste si ea luna viitoare), avea o gramada de hainutze super, toate luate din Cluj!
Andries, stiu cum e cu incaltamintea pentru copiii... Mare belea cand trebuie sa ii iau de incaltat Mirunei! Totdeauna trebuie probate, ca nu ma pot lua dupa numere, si are si un picior mai "ciolanos", ca cu greu ii gasesc calapod sa se potriveasca.
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
OanaAlina spune:
si eu ii dau dreptate Gabriellei, in Cluj sunt mult mai putine optiuni decat in Bucuresti!
va invidiem de-a-dreptul!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/PwRQp3.png
Roxana_G spune:
Pupici de la o burtica necoafata. Revin peste vreo 2 ore de la coafor, manichiura si pedichiura. Sper ca mai bine psihic, asta daca nu suna continuu telefonul cat sunt pe acolo.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
bb_yasmi spune:
buna gravidutzelor!
eu sunt o viitoare mamica de noiembrie-decembrie, si cum voi sunteti "cu un pas mai in fata" am zis sa va intreb pe voi : la cate sapt ati aflat ce sex are bebe?? si daca ati aflat la eco normal (2D) sau 3,4 d? eu as vrea sa ma programez la un eco 4 D si nu stiu daca sa mai astept sau nu!!
sarcina usoara va doresc si va multumesc pt raspunsuri!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
Happiness_4_us spune:
Multumesc din suflet tuturor burticilor pentru sfaturi.
O sa vad si astazi cum ma simt si daca durerea persista o sa sun moasa diseara. Deocamdata m-a lasat.
V aurmaresc in continuare cu shoppingul vostru. Ce as mai merge si eu.... MMMMMMMMMM.
Dar mai am putin, mai sunt 2 saptamani si vin in Ro. Sa te tii atunci nene.
Pupici.
Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Andries spune:
Da, aveti mare dreptate cu pantofii pentru copii, e cel mai greu sa-i incalti.
Roxana, multumesc frumos pentru oferta, dar pentru toamna asta (2007)am facut provizii in perioada de reduceri (ca stiam ca nu pot pleca nicaieri gravida fiind). Si oricum, stiu cum este cu bagajul pe avion, asa ca si sa vreau, n-as abuza ![]()
Ei bine, "doamna" m-a sunat sa-mi spuna ca ii pare rau, dar a fost la tara si nu a putut sa vina... si ...daca vreau vine azi sa-mi calce rufe. Nu mersi ca le-am calcat singura. Zau ca n-am mai pomenit asa ceva, ii dau 60 RON pe zi de munca, plus mancare, de la 8 la 15, apartament de doua camere, curat si calcat si uite ce figuri imi face. Si chiar ca la mine nu e jeg din ala imputit, ca am copilul alergic la praf si polen si la mine casa e bec, tot ce se murdareste e aragazul, baia si bucataria, plus dezordin la jucarii, rufele le pun eu la spalat, le intind tot eu, de gatit nu o pun sa gateasca, nu stiu unde mai gaseste asa ceva, ca pe unde a mai fost a plecat ca era greu...
Andries
Gabriela77 spune:
Am mai postat si eu niste poze din weekend! Liniste la serviciu, nu-mi vine sa cred!
http://community.webshots.com/album/559035731ElEpMH
Gabriela,
22 +
Sara Medeea
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Am mai postat si eu niste poze din weekend! Liniste la serviciu, nu-mi vine sa cred!
http://community.webshots.com/album/559035731ElEpMH
Gabriela,22 +
Sara Medeea
Tu esti!!!!Pe tine te-am vazut!!!!!!Hi!Hi!Hi!

poze
vine bebe
Ramonel
15+
Alexia Beatrice
slippers76 spune:
Gabriela 77, faine poze! Am si eu salopeta din aia de blug subtire de la Mamystic![]()
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
Gabriela77 spune:
He-he-he, m-ai ghicit Ana! Ti-am zis eu ca e singurul magazin de Doamne ajuta din Cluj! Dar mi-a placut salopeta, ca e subtirica si mai atipica, asa...Ia mai pune si tu niste poze colea!
Ramonella, ce bine m-am distrat aici...pai si tu nu spui nimik???? No, musai sa ne vedem, si sa ii facem o vizita Ralucai! Ca noi stam la bloc, e mai fain la ea la casa! Pupici!
Gabriela 22+