*** LA REDOUTE (25)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pai mai CLAUDIA io ziceam de reduceri noi...ca pe alea normale le stiu Io zic ca mai bine ii iei lui Matei numai inaltator, iar Marei scaun normal

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

beyy voi chiar nu vedeti reducerile??io deja am cosul plin

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by nushulica

beyy voi chiar nu vedeti reducerile??io deja am cosul plin

INGRID

Io am vazut ceva pe prima pagina dar mi se par aceleasi de pana acum. Da un link!

mada, ai dreptate!

Edit: porcariile de balerini care i-am luat eu cu 20 de euro s-au facut acuma 7 euro . Si vad ca si rocket dogii lu mada s-au ieftinit, nu? Parca mada i-a luat!

Editez din nou: da, mai, nushu, ai dreptate, UNELE s-au mai ieftinit! Dar tot nu ma convinge nimic, deocamdata. Ca parca vad ca patesc la fel cum am patit cu balerinii, peste cateva sapt, baga produsele la juma de pret sa mor io de ciuda!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Neata !!! Si io am intrat fugutza cand am dat cu nasul in mailul ce anunta reduceri, dar sunt cam dezumflata...e adev ca n-am apucat sa scotocesc, dar vad ca mare lucru nu au redus...oricum in mail scrie ca ac perioada tine pana pe 30.10.2007, deci .....
Am primit si aviz pt comanda din 2 pt fetele interesate.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Feteleeeeee....am DOUA avize!!!!!!!!!! (sper sa nu se refere la acelasi colet, ca asa scrie pe avize "ca v-a sosit coletul nr 15)
fug la posta i vin sa vad ce reduceri ati gasit
Felicia, intr-un colet ar tb sa primesc adidasii aia...te anunt cum e cu marimea
fug la posta...

Mergi la inceput

oricum eu ce am selectat pana acum sunt doar produse cu 65% reducere...deci astea mai mult nu cred ca le mai reduce

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:

oricum eu ce am selectat pana acum sunt doar produse cu 65% reducere...deci astea mai mult nu cred ca le mai reduce

INGRID

Ba le reduc. Le baga la juma de pret din pretul redus deja cu 65%, asa a fost in februarie...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

quote:

INGRID

Ba le reduc. Le baga la juma de pret din pretul redus deja cu 65%, asa a fost in februarie...

oauuuuuuuuuu la asa ceva nu m-as fi gandit bine ca ai zis clau mai scot si eu vreo 2 din cos ca si asa n-am bani

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Madau,zi-mi si mie te rog care e codul ala cu care ai redus lenjeria de pat cu vacutza Marguerite.Pe site are deja o reducere,dar daca tu zici ca ai scos-o la 15 euro,vreau si euuuu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna!
Mie nu mi-a ajuns nici azi comanda de pe 4, cu doar 2 produse, deci ar trebui sa soseasca par avion Am emotii!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput