*** LA REDOUTE (25)***
Raspunsuri - Pagina 10
felicia74 spune:
Nu e nicio reducere noua, le stiu deja pe de rost![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
cin spune:
Felicia, am primit adidasii..pana nu vine sotul meu sa-i probeze, nu prea-mi dau seama...
tu i-ai comandat? ma gandeam ca daca nu-i sunt buni sotului meu poate ii vin bine sotului tau, daca vrei sa-i cumperi
sau poate vrei sa-i probeze
of, sunt tare dezamagita.... coletul din 17 e bun pierdut.
felicia74 spune:
cin of, nasol cu coletul din 17
Da, am comandat adidasii, ii asteptam si pe ei saptamana asta
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
cin spune:
Ai aplicat codul cu 15 eur reducere? si cadou sac vert?
e o mensitate de colet...![]()
si am la genti acumaaaa... exact inainte sa comand setul de genti rosii imi cumparasem 2 genti mari de voiaj...tot rosii...plus setul rosu, plus gentoiul asta verde... nu mai am spatiu de depozitare
claujro spune:
Sotului meu i-am luat, dupa cum bine stiti, niste tricouri, unele de firma unele nu. Acu ma trezesc ca, desi le poarta..spune ca alea de firma sunt falsuri
si nicidecum originale. Voi ce parere aveti? Puma e Puma? Timberland e Timberland? Sau sunt "falsuri"?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Jasmine spune:
De unde stie ca sunt falsuri?Dupa ce?
Sunt totusi ceva reduceri.De exemplu costumul de baie rosu Taillissime s-a redus cu 30%,de la 39.90 euro la 27.93 euro.Stiu sigur ca acum cateva zile era la pret intreg,ca l-am comandat eu.Noroc ca am avut un cod cu -15 euro si FDP=0,ca altfel ma enervam acum.
maria_alexia spune:
Sunt si eu tare curioasa de verdictul tricourilor de firma. Cum de i-a venit banuiala ca nu ar fi ?
Daca ati comandat cumva tricouri marimea M/L, ati putea va rog sa-mi spuneti cam cati cm au in lungime (de la umar pana jos) si in latime? Sotul meu e chiar la limita cu dimensiunile si nu ma pot hotara ce marime sa-i iau (si as vrea sa comand un lot mai consistent...)
Ma intereseaza tricourile cu gatul rotund, nu polo.
Multumesc mult! 
carolinah spune:
Mi-a venit si mie comanda de pe 27. Am comandat 3 rochii si setul de plaja cadou. E prima oara cand sunt cam dezamagita de La Redoute. Nu-mi place prea tare niciuna dintre rochii... Una i-am dat-o deja maica-mii, una o pot purta strict la plaja (o chestie dreapta, de in) si una merge la birou, dar trebuie sa am grija sa nu arat exact ca o baba.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
claujro spune:
Il intreb si va raspund.
Carolina, te rugam, pune linkurile cu rochitzele sa stie si altii, sa nu mai ia teapa...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
carolinah spune:
M-am uitat acum sa pun linkurile, dar nu le mai gasesc... din fericire pt altii care ar vrea sa le comande.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident