*** LA REDOUTE (25)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia
Sotul meu e chiar la limita cu dimensiunile si nu ma pot hotara ce marime sa-i iau (si as vrea sa comand un lot mai consistent...)

Pai nu comanda din prima un lot consistent.Comanda doar 2-3 tricouri,sa fie si marimea M si L,ca sa te lamuresti care-i vine bine sotului tau,si pe urma poti sa comanzi mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Exact! Jasmine are dreptate! Sotul meu poarta XL dar i-am luat si XL si L, marimile difera, ai sa gasesti la aceeasi marime, alte dimensiuni. S-a nimerit ca doua L-uri sa fie mici, le vom face cadou

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Buna,
Fetelor, a reusit careva sa dea vreo comanda azi? Eu de o ora incerc si la ultimul pas imi spune ca e ceva in neregula cu numarul meu de SMS. Parca a mai patit cineva chestia asta, cum a rezolvat?
Multumesc,

Croco

Edit: Gata, am rezolvat, am modificat numarul de telefon.
Am comandat asta: http://www.laredoute.fr/vente-la-jupe-pure-soie-taillissime.aspx?productid=324113885&documentid=210407&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1, ca pusesem ochii mai demult pe ea dar nu aveau masura mea - acum au si vad ca au ieftinit-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Multumesc pentru raspunsurile cu masurile la tricouri.
Se pare ca trebuie sa ne asumam un risc in plus. Adrenalina curata LR-ul asta .

Mergi la inceput

Da, da! Chiar ca adrenalina! Las, ca ajuta la slabit! Eu am slabit in perioada de "sicane" cu LR...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by claujro

Da, da! Chiar ca adrenalina! Las, ca ajuta la slabit! Eu am slabit in perioada de "sicane" cu LR...

Acum nici nu mai stiu ce sa-mi doresc: sa ajunga pachetul repede si nevatamat, sau sa slabesc si eu putin ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io n-am avut net pana acuma ca au reparat astia nush' ce, taman cand dormea copilul si puteam sa redoutez si eu nitel

Jasmine am aplicat codul ala cu pilota Winnie...dar inca n-am apucat sa dau comanda

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mama cat au ajuns balerii aia Rocketdog...28 euro, bine ca nu i-am luat cu 40 ca ma zgariam pe oki

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Io mai astept.......nu ma mai bag inca la nici o comanda...vad ca incep sa scada preturile...sa scadaaaaaaaaaaaa mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

M-am uitat pe indelete la Taillissime si pot sa va spun ca sunt multe chestii la care pretul a scazut destul de mult.Probabil e valabil si la alte "capitole" de pe LR.

Madau,mersi,codul ala l-am folosit deja.Nu stiam ca merge pt orice,in mail-ul primit scria ca e un cod pt colectia "enfant".

Mergi la inceput