*** LA REDOUTE (25)***
Raspunsuri - Pagina 13
claujro spune:
Am facut rezervare aici: http://www.andrei.ebran.ro/ trimit copii cu bunicii, mergem si noi, duminica sa-i ducem. Ce parere aveti?!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
nushulica spune:
bey clau sa-ti zic sincer noi acum ne mutam
la o casa mult mai mare
unde mi-am facut dressing asa ca incape si mai mult de atat
ce-i drept in apartament deja nu-mi mai incapeau si aveam ceva sifoniere ![]()
acu nush ma uit pe site si nu prea imi mai vine sa cumpar nik
va vine sa credeti??
am luat-o razna
poate iau ceva de pe la sport si o fusta un tricou...asa de samantza![]()
INGRID
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
Am facut rezervare aici: http://www.andrei.ebran.ro/ trimit copii cu bunicii, mergem si noi, duminica sa-i ducem. Ce parere aveti?!
arata foarte misto!
te asteptam cu impresii de la fata locului.
claujro spune:
Jasmine, multumesc! 
Sper sa fie ok. Revin duminica seara cu impresii. Nu mai merge nimeni? Cu copiii? Sa facem gasca?
nushulica spune:
da chiar ca arata bine si sunt si preturile super bune nu?
clau ramai fara copii ii trimiti in concediu...te apuci de shopping masiv??
INGRID
Secman spune:
quote:
Originally posted by cin
Ai aplicat codul cu 15 eur reducere? si cadou sac vert?
e o mensitate de colet...
si am la genti acumaaaa... exact inainte sa comand setul de genti rosii imi cumparasem 2 genti mari de voiaj...tot rosii...plus setul rosu, plus gentoiul asta verde... nu mai am spatiu de depozitare
Poti sa -mi spui te rog unde gasesti genti ca eu nu am gasit am vazut la voi unele super le-ati primit cadou sau le-ti cumparat?
Secman spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Mi-a venit si mie comanda de pe 27. Am comandat 3 rochii si setul de plaja cadou. E prima oara cand sunt cam dezamagita de La Redoute. Nu-mi place prea tare niciuna dintre rochii... Una i-am dat-o deja maica-mii, una o pot purta strict la plaja (o chestie dreapta, de in) si una merge la birou, dar trebuie sa am grija sa nu arat exact ca o baba.
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
please ,spuneti-mi si mie de unde atatea cadouri ca eu nu am primit cadou ,de unde faceti rost?
Sunt o redutista incepatoare de abia sunt la a doua comanda ...
Secman spune:
quote:
Originally posted by croco21
Buna,
Fetelor, a reusit careva sa dea vreo comanda azi? Eu de o ora incerc si la ultimul pas imi spune ca e ceva in neregula cu numarul meu de SMS. Parca a mai patit cineva chestia asta, cum a rezolvat?
Multumesc,
Croco
Edit: Gata, am rezolvat, am modificat numarul de telefon.
Am comandat asta: http://www.laredoute.fr/vente-la-jupe-pure-soie-taillissime.aspx?productid=324113885&documentid=210407&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1, ca pusesem ochii mai demult pe ea dar nu aveau masura mea - acum au si vad ca au ieftinit-o
Cum ai reusit sa-ti scimbi telefonul ca eu am incercat vreo 4 zile sa tot schimb telefohul si nicica m-a lasat si mi-am facut pe un alt cont.Mie -mi dadea aceeasi eroare.
ella_74 spune:
clau,
ce bine ca ai copii asa mari, de trimis cu bunicii...abia astept sa creasca si Davidush al meu sa-l pot trimite cu bunicii undeva, la mare/munte...ca pana creste si el mai mare, am zis ca nu se "califica" sa mearga cu mami si cu tati in vacanta...sau asa credeam inainte sa nasc; acuma, parca nu-mi vine sa-l las si sa plecam fara el; n-as fi crezut ca si copiii dau asa dependenta.
, mamica de David
Jasmine spune:
Secman,vezi ca pe prima pagina a acestui subiect e o lista intreaga cu coduri.Ei,codurile astea sunt pt cadouri.Cand faci o comanda,dupa ce ai pus produsele in cos,undeva in partea stanga a paginii,jos,e scris : " Si je souhaite bénéficier d’une offre spéciale,je saisis son code".Scrii acolo codul si apesi pe "j'aplique mon offre".O sa-ti apara cadoul in cos,alaturi de produsele puse de tine.
Exemple de coduri care dau cadou genti :
-41750 cadou un set format din geanta maro+portofel+ceas
-52094 - cadou un set de genti verzi
-72133 - geanta roz
gasesti pe prima pagina o lista cu diverse coduri.