*** LA REDOUTE (25)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am facut rezervare aici: http://www.andrei.ebran.ro/ trimit copii cu bunicii, mergem si noi, duminica sa-i ducem. Ce parere aveti?!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

bey clau sa-ti zic sincer noi acum ne mutam la o casa mult mai mareunde mi-am facut dressing asa ca incape si mai mult de atat ce-i drept in apartament deja nu-mi mai incapeau si aveam ceva sifoniere

acu nush ma uit pe site si nu prea imi mai vine sa cumpar nikva vine sa credeti?? am luat-o razna

poate iau ceva de pe la sport si o fusta un tricou...asa de samantza

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

Am facut rezervare aici: http://www.andrei.ebran.ro/ trimit copii cu bunicii, mergem si noi, duminica sa-i ducem. Ce parere aveti?!

arata foarte misto!
te asteptam cu impresii de la fata locului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, multumesc!

Sper sa fie ok. Revin duminica seara cu impresii. Nu mai merge nimeni? Cu copiii? Sa facem gasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

da chiar ca arata bine si sunt si preturile super bune nu? clau ramai fara copii ii trimiti in concediu...te apuci de shopping masiv??

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

quote:
Originally posted by cin

Ai aplicat codul cu 15 eur reducere? si cadou sac vert?
e o mensitate de colet...
si am la genti acumaaaa... exact inainte sa comand setul de genti rosii imi cumparasem 2 genti mari de voiaj...tot rosii...plus setul rosu, plus gentoiul asta verde... nu mai am spatiu de depozitare

Poti sa -mi spui te rog unde gasesti genti ca eu nu am gasit am vazut la voi unele super le-ati primit cadou sau le-ti cumparat?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carolinah

Mi-a venit si mie comanda de pe 27. Am comandat 3 rochii si setul de plaja cadou. E prima oara cand sunt cam dezamagita de La Redoute. Nu-mi place prea tare niciuna dintre rochii... Una i-am dat-o deja maica-mii, una o pot purta strict la plaja (o chestie dreapta, de in) si una merge la birou, dar trebuie sa am grija sa nu arat exact ca o baba.

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

please ,spuneti-mi si mie de unde atatea cadouri ca eu nu am primit cadou ,de unde faceti rost?

Sunt o redutista incepatoare de abia sunt la a doua comanda ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by croco21

Buna,
Fetelor, a reusit careva sa dea vreo comanda azi? Eu de o ora incerc si la ultimul pas imi spune ca e ceva in neregula cu numarul meu de SMS. Parca a mai patit cineva chestia asta, cum a rezolvat?
Multumesc,

Croco

Edit: Gata, am rezolvat, am modificat numarul de telefon.
Am comandat asta: http://www.laredoute.fr/vente-la-jupe-pure-soie-taillissime.aspx?productid=324113885&documentid=210407&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1, ca pusesem ochii mai demult pe ea dar nu aveau masura mea - acum au si vad ca au ieftinit-o

Cum ai reusit sa-ti scimbi telefonul ca eu am incercat vreo 4 zile sa tot schimb telefohul si nicica m-a lasat si mi-am facut pe un alt cont.Mie -mi dadea aceeasi eroare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

clau,

ce bine ca ai copii asa mari, de trimis cu bunicii...abia astept sa creasca si Davidush al meu sa-l pot trimite cu bunicii undeva, la mare/munte...ca pana creste si el mai mare, am zis ca nu se "califica" sa mearga cu mami si cu tati in vacanta...sau asa credeam inainte sa nasc; acuma, parca nu-mi vine sa-l las si sa plecam fara el; n-as fi crezut ca si copiii dau asa dependenta.

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Secman,vezi ca pe prima pagina a acestui subiect e o lista intreaga cu coduri.Ei,codurile astea sunt pt cadouri.Cand faci o comanda,dupa ce ai pus produsele in cos,undeva in partea stanga a paginii,jos,e scris : " Si je souhaite bénéficier d’une offre spéciale,je saisis son code".Scrii acolo codul si apesi pe "j'aplique mon offre".O sa-ti apara cadoul in cos,alaturi de produsele puse de tine.

Exemple de coduri care dau cadou genti :
-41750 cadou un set format din geanta maro+portofel+ceas
-52094 - cadou un set de genti verzi
-72133 - geanta roz

gasesti pe prima pagina o lista cu diverse coduri.

Mergi la inceput