Sindrom premenstrual - cat dureaza??

Sindrom premenstrual - cat dureaza?? | Autor: Cristina_C

Link direct la acest mesaj

Deja sunt 2 saptamani, nu stiu ce sa mai fac, devine din ce in ce mai suparator. Intarzie si ciclul (gravida mai mult ca sigur nu-s), ma dor sanii ingrozitor (desi am luat Mastodynon) si uneori simt intepaturi in zona ovarelor si sunt cu moralul la pamant. In plus, azi dimineata m-am trezit cu indigestie: greata, varsaturi, dureri de cap, frisoane (dar nu febra). Cat poate sa tina PMS-ul asta, ce se intampla cu hormonii mei? La doctor ajung cel mai devreme luni.
Mi-am revenit cat de cat si-am putut duce copilul la gradinita.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

La mine tine 1 saptamana. Simtomele sunt la fel de puternice ca si la tine. Ameteli, greturi, nervi.
Eu mi-am facut analize hormonale si n-au iesit tocmai bine.

Pe vremea cand luam anticonceptionale, nici nu stiam cand vine, doar ca se terminau pastlutele, dar acum...

Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Si mie mi se intimpla sa am periodic(cam odata la 3 luni din cele constatate de mine)manifestari mai intense decit de obicei!

la mine pe linga cele mentzionate de tine si o durere cumplita de cap-specifica as putea spune,chiar cu o zi inainte de sosire!

Acum oricum e nimic pe linga ce sufeream inainte de a vea copilul!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mi se intampla la fel si cand luam anticonceptionale. Pe la jumatatea foliei incepea "distractia". Mai putin partea cu indigestia, doar starea de spirit lamentabila si durerile de sani - de asta le-am si intrerupt si n-am avut curajul sa incep altele. De vreo 3 luni nu mai iau si vad ca mi s-a dereglat si ciclul. Trebuie neaparat sa-mi dac niste dozari hormonale. La control merg la 6 luni, ultima data am fost in iarna si era OK (dar n-am facut atunci dozari).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ma apuca nervii cu cca 2 saptamani inainte de ciclu...asa ca jumate din viata e nervi ...cealalta e ok. Nu reusesc sa fac nimic in sensul asta.

a venit primavara...

serbare-Gradina de legume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

April ai dreptate!nervii am uitat sa-i trec la manifestari!

Norocul meu ca-mi dau seama ca-s dusa,si incerc sa ma abtzin!(dar clocotesc)

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Cu tristete ma alatur voua :-( Eu cu 2 zile inainte de a "veni" sunt GROAZNICA (in cel mai real sens al cuvantului)... Insa constientizeze si ma stradui din plin sa merg cu toate franele puse. Am o stare generala proasta si sunt ca pe un butoi de pulbere, plang din nimic si zici ca imediat se darama cerul deasupra capului meu... desi sotul ma iubeste si este f atent, copilul e cumintel (in limitele varstei) iar eu nu am servci si acasa nu ma dau in branci lucrand... Deci o viata f calma, fara griji majore... si totusi in acele doua zile sunt ca o BOMBA gata sa explodeze...
Nu stiu ce sfat sa dau... Astept si eu sa vad daca alte fete au gasit ceva solutii...
Multa sanatate si numai bine va doresc,

Lorelai

http://community.webshots.com/user/lorelaim

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Lorelai, ferice de tine...2 zile....la 2 sapt e deja greu

a venit primavara...

serbare-Gradina de legume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Stiu ca nu va incalzeste cu nimic, dar si eu sunt in aceeasi situatie, chiar si acum. Astept sa apara rusii, imi intarzie si nu sunt gravida sigur,si inafara de toate, dar absolut toate simptomele povestite de voi, eu mai sunt si super umflata (de retentie de apa) am fata, mainile, burta, picioarele mult mai umflate, toate hainele sunt mai fixe , bleahhh! Abia astept sa imi vina sa ma desssssumflu!
Incepand cu vreo 2 sapt inainte de kiklu dau cu toti de pamamnt...sunt un arc tensionat la maxim

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

ba eu mai sunt si balonata

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

quote:
Originally posted by miti2004

ba eu mai sunt si balonata

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Pfuuuiii, de-asta uitai! Si eu, si eu!

P.S. Ce bine ca am baiat!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput