Colectia de toamna iarna 2005(134)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare!

Mihaela, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa si ca Alex este bine!
Iata si pozele de la, din pacate, scurta noastra intalnire :1; 2; 3; 4!
Mihaela, iti multumim din suflet de aprecierile adresate mezinei , care intr-adevar zice "taiaca beea"!

Noki, suuper poze! Mi se pare mie sau Sarah s-a mai "implinit"? Si pare mai matura !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

hello hello!

Noi am fost plecate la tara in Ilfoveni, alexia s-a simtit super a stat non stop afara a alergat toata gradina, a cules pietricele si a urcat non stop trepetele si se plimba prin casa( erau praguri inalte) si alexia a gasit ca e foarte interesant sa le sari de n+1 ori .A mancat ff prost, lapte deloc deloc...abia de a deschis gura la ceva.A fost foarte frumos si cred ca vom merge mai des, la mine s-a afisat sesiunea de examene si de duminca incep pana pe 22 iunie.

noki am vazut pozele voastre, ce s-a marit sarah ...abia astept sa o vad.Si a mea s-a bronzat pe maini. Noki succes in continuare, tu cand termini examenele?

ina,..je je je vin la intalnire, stii ca am spus de saptamana trecuta cand ti-ai anuntat sosirea in Ro.Abia astept sa te cunosc pe tine si pe meems, parcuri bune cu iarba sunt: Herestrau, IOR, Tineretului sau G Botanica.....Si poate cu ocazia asta o mai vedem si noi pe anda si pe scumpul de nichituta

cami, ce scumpa e daria ...imi place tare mult in poza asta

ile, hai ca mai este putin...Si lui victoras ii este mai bine la constanta, stai linistita.

leea, ce m-am amuzat cum ai povestit despre "ghicit", ce ai cautat acolo nu stiu!!! Crezi in asa ceva?

felicia, ati dovedit mucii??

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

catuta, vacanta pacuta ! Sa va intoarceti sanatosi.

pentru julituri si eu folosesc betadina este cea mai buna.

hilde, decat un cartof de la mc mai bine unul gatit in casa, nu te supara dar sunt bomba curata cei de la mc.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Roxana, pai ziceam si io asa daca mergem 1-2/an la mc donalds ii dau si lui ce mananc io, ca ii e pofta. N-am zis ca-i dau zilnic cartofi prajiti pentru ca stiu ca ca sunt sanatosi. Inca am scris ca acasa nu-i dau cartofi prajiti. Si cati crezi ca a mancat 3-4 ca doara ii era pofta!

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza..somnoroasa.

Fii-mea e culmea: o data intr-un secol cand ma culc eu la 22.30!!!! -de regula ora fiind 12 pm-1, poate chiar mai tarziu - ei bine, la 2.15 Titi descopera niste zgomote venite de la vecinii de sus - apropo, de ce trebuie sa faca alte alea la ora AIA??? si nu cand se culca - si adio somnic! Da-i cu povesti si chiuieli...In final la 4 a trebuit sa-i dau d epapa ca sa adoarma la loc. Asa ca planul meu de a ma scula fresh la 6 a esuat lamentabil.

Intr-o alta ordine de idei, de azi musai ma apuc de cura de slabire ca m-am porcit iar...

Multumim de aprecieri!

Roxi- sa va fie de bine sejurul a tzara! Io incep pe 27 teoretic si termin prin mijlocul lui iulie daca e sa dau restanta la mate - restantza, pentru ca nu m-am dus, nu ca am picat examenul. Ce e nasol ca pana pe 27 cand incep sesiunea mai am mini-examene la: franceza, engleza, finante, istoria economiei mondiale. Spor la invatzat si nervi de fier!

Catutza- woooow, dekja concediu? Ehehe...ce n-as da si eu. Distractie placuta si sa va mearga bine!

Pischi+Cami- hi hi hi, ce poce frumoase. Tare figura mezina povestitoare! dar und evedem si poze cu cealalta mini-jumatate feminina a intalniri?

Cam atata despre noi. Ma pregatesc sa decolez in parc!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neata!
Roxi, Noki, multumim de aprecieri ! Noki, cealalta mini-jumatate era la Iasi de aceea nu apare in poze, Mihaela si Catalin au venit singurei si tare dooor le era de Alex! Data viitoare poate se intalnesc si fetele noastre; poate om mere noi la Iasi sau daca mai vin ei !
Noki draga ce noapte ai avut si tu ... asa sunt vecinii astia !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si noi

Am cam tras chiulul de pe DC, dar daca tot au venit caldurile astea mari peste noi, tare greu mai stam in casa....am tot fost ba in parc, ba la niste prieteni la curte, deja Miruna si-a facut cativa prieteni (niste catei ai gazdelor) si nu va spun ce poate sa le faca...ii trage de par, de urechi, ii trage de limba...si aia-[s foarte incantati

Suntem ok, si-a revenit cu somnul...NOKI data viitoare cand aveti de gand sa-l monopolizati pe Mos Ene dati si voi un anunte mare, sa stim din timp, de mancat mananca bine si camd e toate, asa ca per total nu ma plang, sper sa ne descurcam si cu caldurile astea care se anunta, tare greu o sa fie

Roxi pupam Alexia catzaratoare, iar tie iti uram multa bafta la examene si sa le treci cu brio pe toate

Ina mersi ptr citatul cu metoda aia ptr dormit, o sa-mi arunc si eu ochii pe ea cand am timp si sa vedem daca putem aplica ceva...acum insa vad ca e mai bine, sper sa o si tina asa

Hilde si Miruna e fan cartofi prajiti, mai fura 2-3 cand facem noi acasa, destul de rar ce-i drept (cam 1 data/sapt), insa a mai halit si ea de la Mc D, ca nu e chip sa nu-i dau, mai ales ca e extrem de pofticioasa. Io zic ca atat timp cat nu se exagereaza nu-i bai

Noki da-i cu crema "dupa plaja", sau cu nitel iaurt...insa avand in vedere ca Saralina e asa alba la piele ia-i musai o crema de plaja sa o dai inainte de a iesi. Nu stiu daca ati luat deja...daca nu iti recomand Mustela sau Avene, eu le-am avut pe ambele si-s foarte bune.

Ioana sa stii ca si noi avem prieteni care au copii mai mari decat Miruna (2, resp 3 ani) si care incepea sa planga imediat cand mai tipa fii-mea....insa incet incet s-au obisnuit, i-am lasat impreuna mai mult timp iar acum nu mai e nici o problema.

Catutza gata, deja vacanta? Wow ce misto.....sa petreceti minunat si sa reveniti relaxati si in mare forma

Fugim afara acum, va pup pe toate si sa avem o saptamana excelenta!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ioana, eu zic ca sunteti pe drumul cel bun!Vezi ca o data ce ti-ai "scris" oful parca nu mai e dracul asa negru!O sa fie bine!

Ina, succes cu 2 fete!, sa ne scrii detalii!Ina, m-ai putea juta si pe mine cu niste inele de ring sling?Daca e ok, vrei sa iti un trimit un PM si iti spun acolo?

Catutza, vreme frumoasa la mare si distractie placuta!

Roxi, merci de incurajare!Io abia astept sa fol. wrapul!Bafta multa la examene, facem galerie!Si am (re)inceput sa invat si io de ieri.

Si io sunt varza de oboseala, am adormit dupa 12 noaptea, ceea ce la mine e o exceptie.

O zi excelenta si pupice!

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Helo pitici si mamici. Sper ca sunteti bine, noi suntem pe drumul cel bun cu sanatatea, mai tusim foarte rar si se mai aud asa ceva secretii pin gat, dar mergem spre foarte bine asa ca sunt incantata.
Insa ma o mica-mare problema... cu bona pe care pana de curand o consideram ca si un membru al familiei insa se pare ca ea nu considera la fel. Eu de-a lungul timpului am facut o serie de compromisuri fata de comportamentul ei fata de mine, nu fata de Titi, dar se pare ca ea a inteles ca ne este relativ indinspensabila si profita de acest lucru. Pe langa lucruile marunte peste care eu am trecut, acum avem o problema cam naspa. Eu de o luna am un nou sef, si deci nu mai pot pleca de la serviciu inainte de terminarea programului... Pe cale de consecinta de cam 2 luni i-am crescut salariul, spunandu-i ca il cresc pentru ca mai tot timpul sta peste program cam 15 min. Ei bine azi-dimineata imi pune in vedere ca asa cum ea ajunge la timp dimineata asa ca sa fac si eu bine sa vin la 5 fix acasa. Pe mine ma- deranjat atitudinea si nu cererea in esenta pentru ca pot sa o inteleg. Si eu muncesc si stiu cat e de greu sa te impart. Aveam pretentia ca putem avea un alt tip de dialog, dar se pare ca m-am inselat. Acum sunt in dilema... Ma gandesc sa incep sa caut pe altcineva, sau chiar sa merg spre o gradi particulara...
Scuze de placinta, dar m-am descarcat si eu pe la voi...
Va pup si va multumesc ca m-ati ascultat...
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Fetelor, afara miroase a vara!!!

Mey, mor de ras.Am vb acum cu tata la tel. si mi-a spus ca V. doarme.S-a trezit la 7, a iesit afara si a alergat in curte in lung si in lat.Si l-a pus tata in carut sa il plimbe putin si a adormit in carucior.Pai el nu a mai adormit in carucior de luni de zile!!!!

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput